-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Υπάρχει καμμιά καλή iPad θήκη στην ελληνική αγορά; Θέλω κάτι που να μπορώ να πάρω από μαγαζί.Ωραίο το iPad αλλά χρειάζεται μια καλύτερη οθόνη και λίγο μεγαλύτερη. Η απληστία της apple...
Το μοννο αρνητικό που έχω βρει στην οθόνη είναι το reflection που εχει, το οποίο όντως σε ποιες περιπτώσεις είναι ενοχλητικό. Μάλιστα πουλάνε και ζελατινες για την αντιμεωπιση του, αλλα δεν ξέρω τι παίζει.
ΤωρΑ για το μέγεθος, τι να σου πω. Μεγαλύτερο θα το έκανε και βαρυτερο, και δεν νομίζω να το ήθελα αυτο.
@κιουση: υπάρχει και για μας απ ο,τι είδα. Το θέμα είναι ότι μέχρι τωρα είχα τα πάντα στο imageshack, ειναι καλύτερη εφ;ρμογη πιστεύεις? αν είναι να την αλλαξω. Απ την εφαρμογή παίρνει κατευθείαν direct link για να ποσταρεις?
-
ναι σου βγαζει απευθειας λινκ με τα [img ] [/img] γυρω γυρω για να κανεις αμεσα paste σε καποιο forum
απλα αγγιζεις το λινκ που θες και κανει μονο του copyκι εγω του imageshack ημουν, αλλα τελικα το γυρισα σε αυτους μετα απο προτροπη του drdino και δεν το αλλαζω, απο τηλεφωνο ειδικα βολευει παρα πολυ
(δες το και απο το pc , κανε λογαριασμο απο κει αν θες) -
Roger
Edit
Όντως μια χαραΜόνο που υπάρχει πλεον το rx8drifter
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το μοννο αρνητικό που έχω βρει στην οθόνη είναι το reflection που εχει, το οποίο όντως σε ποιες περιπτώσεις είναι ενοχλητικό. Μάλιστα πουλάνε και ζελατινες για την αντιμεωπιση του, αλλα δεν ξέρω τι παίζει.Θα μπορούσες να πάρεις μια κουρτίνα παλιού φωτογράφου για να το χρησιμοποιείς όσο είσαι έξω.
Δεν θα είναι περίεργο, σε λίγο θα είναι trendy. -
Θα αναψω κι ένα μπαφο μες στην κουρτίνα να γινουμε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
RogerEdit
Όντως μια χαραΜόνο που υπάρχει πλεον το rx8drifter
Ναι αυτο ειναι ενα θεμα , κι εμενα μου χουν παρει απο παντου τα qsis, αλλα ευτυχως οχι και τα vts
Sent from my LG-P500
-
Επαναφερω ένα θέμα, αν μπορει να βοηθήσει κάποιος.
Όταν στέλνω email to auto fill βρίσκει επαφές μόνο απ το exchange mail κι όχι απ το gmail.
Kαποιος που να εχει gmail μπορεί να μου πει αν του δουλεύει?Επίσης, τελικά έβαλα data plan, με έμμεσο τροπο.
Υπάρχει μια εταιρία η οποία σου δίνει dual sim card, οπότε έκανα ένα πάγιο με 100 min k 20 sms με απεριόριστο Ίντερνετ, με μόνο περιορισμό την πτώση της ταχύτητας μετα το 1gb.
Κοστος 17€ και για τους πρώτους 4 μήνες 12€.Τίμια προσφορά νομίζω, και απ ο,τι διάβασα, απο Σεπτέμβρη σταματάνε αυτού του είδους τα κόλπα γιατί τα δίκτυα έχουν γονατισει με το 3g
-
Συγχρόνισες τις επαφές του gmail μέσω του iTunes (γιατί αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος);
Δυστυχώς, έχω το σπίτι άνω-κάτω αυτές τις μέρες και χρησιμοποιώ το αρχαίο ibook σήμερα, οπότε δεν μπορώ να το κοιτάξω προς το παρόν.
-
Με βοήθησες να ψάξω με τα κατάλληλα keywords και να η απάντηση
http://www.appsafari.com/productivity/8 ... hone-sync/
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Να σας πω ρε παλικάρια...παλιά στο snow leopard με τρία δάχτυλα και επάνω πήγαινε στη κορυφή της σελίδας και με κάτω στο τέλος της. Τώρα στο lion δε γίνεται αυτό πια?Υπάρχει πουθενά να το ρυθμίσω? Γιατί στα setting/trackpad δε το βλέπω.
Το βρήκα, για όσους αναρωτιόνταν τι έγινε.
Με δυο δάχτυλα ΓΡΗΓΟΡΑ πάνω ή κάτω, πάει home ή end αντίστοιχα.
-
Ερώτηση για όσους έχουν βάλει Lion στα Mac τους;
Αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση η να περιμένω λίγο ακόμη;
Έχω ένα MBP late 2009 με τον 2,53 intel και 4g ram.
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=36.291679,28.162088
-
Ναι. Το μόνο που με χαλάει είναι το καινούργιο mission control που είναι υπερβολικά cluttered για τα γούστα μου. Όλα τα αλλα είναι σαφείς βελτιώσεις. Οι αλλαγές είναι εξελικτικές, όχι επαναστατικές πάντως.
Ενδέχεται να χάσεις λίγο χώρο από τον σκληρο σου γιατί το Lion κρατάει και τοπικά backup.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ερώτηση για όσους έχουν βάλει Lion στα Mac τους;
Αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση η να περιμένω λίγο ακόμη;
Έχω ένα MBP late 2009 με τον 2,53 intel και 4g ram.
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=36.291679,28.162088
Το κόστος είναι τοσο χαμηλό και το ρίσκο ανύπαρκτο, που δεν υπάρχει λόγος να μην το κανεις. Στο δικό μου μηχανάκι (ίδιο με το δικο σου) είδα μια ελαφρά αύξηση της ταχύτητας (που μπορεί να είναι και απλώς ψυχολογική) και σε αντίθεση με τον προλαλησαντα είδα και ελευθερωση χώρου στο δίσκο. Το mission control όντως δε λέει κάτι. Αυτο που θα πρέπει να προσεξεις είναι ότι το lion δεν υποστηρίζει πλέον ppc εφαρμογές, επομένως αν χρησιμοποιείς ακόμα κάποιες τέτοιες θα πρέπει να τις ξεχάσεις. Κατα τα αλλα, προχωρα άφοβα.
- Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδιά!
Απλά σε Mac forums διαβάζω διάφορα κακά σχόλια για τα lion όπως:αργό σύστημα γιατί τρώει πολυ ram αργεί να ανοιγοκλείσει το Mac και γενικά λένε ότι είναι πολυ βαριά σαν πρόγραμμα.
Βγήκε new release χτες; -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδιά!
Απλά σε Mac forums διαβάζω διάφορα κακά σχόλια για τα lion όπως:αργό σύστημα γιατί τρώει πολυ ram αργεί να ανοιγοκλείσει το Mac και γενικά λένε ότι είναι πολυ βαριά σαν πρόγραμμα.
Βγήκε new release χτες;Οι δικές μου εντυπώσεις πάντως είναι ακριβώς αντίθετες...
Ναι, βγήκε το 10.7.1 χτες, αλλα θα το κατεβασω σε κανένα δεκαήμερο όταν επιστρέψω Αθήνα. Λογικά εσυ αν κατεβασεις το lion θα πας κατευθείαν σε αυτο το build.
- Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μια χαρα είναι το lion. Μου φαίνεται λίγο γρηγορότερο απο πριν.
- Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ευχαριστω παίδες!
-
-
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...