-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
υποτιθεται οτι για τους Εθνικους δρομους που λεσ, υπαρχουν τα εσοδα απο τα διοδια...
Εγω λεω να δηλωσουμε και καλα, απωλεια πινακιδας και αδειας.
Μολις βγουν οι νεες, να τις καταθεσουμε στην εφορια και να κυκλοφορουμε με τις παλιεςΘα σε βρουν ρε συ, δεν ξέρεις τι 'γάτοι' που είναι!
Έχεις δει ποτέ κανέναν να ξεφεύγει στην Ελλάδα? -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
υποτιθεται οτι για τους Εθνικους δρομους που λεσ, υπαρχουν τα εσοδα απο τα διοδια...
Εγω λεω να δηλωσουμε και καλα, απωλεια πινακιδας και αδειας.
Μολις βγουν οι νεες, να τις καταθεσουμε στην εφορια και να κυκλοφορουμε με τις παλιεςΘα σε βρουν ρε συ, δεν ξέρεις τι 'γάτοι' που είναι!
Έχεις δει ποτέ κανέναν να ξεφεύγει στην Ελλάδα?για τους μεγαλους μιλας ή για τους μικρους?
-
Σήμερα πήρα με συστημένη επιστολή από την Εφορία μου, ειδοποίηση για τη διαβίβαση της αίτησης-διαμαρτυρίας-έγγραφης γνωστοποίησης-πρειδοποίησης προς 3 αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και κοινοποίηση στην Οικονομική Επιθεώρηση Αθηνών.
Ζητούν να μου απαντήσουν ή να τους δώσουν οδηγίες για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος...
Η επιστολή διαβιβάστηκε την επομένη της κατάθεσης της αίτησής μου. -
Εγω πηγα σημερα να παραδωσω την δικη μου αλλα με εστησε ο εφορος, δεν ειχε ερθει μεχρι τις 8.30', καιν ετσι επρεπε να φυγω για δουλεια. Αυριο λοιπον, να δουμε αν ο εφορος ξυπνησει στην ωρα του.
Παντως για να σου ερθει τοσο γρηγορα ενημερωση παει να πει οτι κατι τελικα δουλευει σ'αυτο το κ...κρατος.
Ας ελπισουμε να λαβουν το μυνημα αλλα γι'αυτο πρεπει ολοι να κανουμε κατι. -
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Παντως για να σου ερθει τοσο γρηγορα ενημερωση παει να πει οτι κατι τελικα δουλευει σ'αυτο το κ...κρατος
Προφανώς θέλησαν να πετάξουν το μπαλάκι στους επόμενους...
-
Ο χρήστης dti έγραψε:
Παντως για να σου ερθει τοσο γρηγορα ενημερωση παει να πει οτι κατι τελικα δουλευει σ'αυτο το κ...κρατος
Προφανώς θέλησαν να πετάξουν το μπαλάκι στους επόμενους...
εγινε η διαβίβαση της αιτησης σου, αλλα απαντηση δεν ελαβες.
Για να ειναι καλυμενοι πρεπει να σου απαντησουν, ή αιτιολογημένα να σου πουν γιατι δεν μπορουν να σου απαντησουν
-
Συνάδελφοι γειά,
σήμερα υπέβαλα και την δική μου αίτηση/γνωστοποίηση κλπ και φωτοτυπία της πινακίδας στην εφορία Αγίου Στεφάνου.
Την δέχθηκαν κανονικά στο πρωτόκολλο χωρίς να χρειαστεί να πάει από το γραφείο της Εφόρου.
Αντε να δούμε τί θα δούμε στο άμεσο μέλλον.
Μόλις υπάρχει κάτι νεώτερο σας ενημερώνω.
Χαιρετώ
Παντελής Γιαμαρέλλος -
Ωραίος Παντελή. Ό,τι αποτέλεσμα και να έχει.
Δε σε κοίταξε περίεργα οι υπάλληλος?!... -
Καλημέρα, να κάνω μια ερώτηση? Εγώ βρίσκομαι στο εξωτερικό και δεν ξέρω καν αν θα γυρίσω φέτος στην Ελλάδα.
Μπορώ να συμπληρώσω την εν λόγω αίτηση, να την στείλω με fax ή email σε κάποιο συγγενικό μου πρόσωπο και να πάει αυτός να το καταθέσει στην εφορία? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση! -
Πιθανότατα ναι, πρέπει να γίνεται μέσω τρίτου προσώπου.
Θυμάμαι που η Έφορος με είχε ρωτήσει αν είμαι ο ίδιος όταν της έδωσα την αίτηση.
Όχι οτι ζήτησε να δει και τα στοιχεία μου... -
Πως μπορούμε να το εξακριβώσουμε αυτό? για να είμαστε σίγουροι δηλαδή!
-
Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό μέρος αλλά την Τετάρτη πήγα να καταθέσω τις πινακίδες από ένα παλιό αυτοκίνητο που έχω και αρνήθηκαν να τις παραλάβουν λέγοντας ότι θα αρχίσουν να παίρνουν πινακίδες από τον Νοέμβριο. Μου είπαν να περάσω τότε. Μπορεί να έπεσα σε υπάλληλο που βαριόταν αλλά κάτι μου βρωμάει. Κάτι ετοιμάζουν.
-
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Θα καταθέσει όλη η οικογένεια μου.
Πάντως μεταξύ μας, αν επείθετο ο εισαγωγέας της BMW ή της VAG να κάνει μια αναφορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή ακόμα και τη δική μας επιτροπή ανταγωνισμού για δημιουργία αθέμιτου ανταγωνισμού λόγω παρεμβατισμού του κράτους στην κατηγορία των 2λιτρων και άνω, θα ήταν ότι καλύτερο...
-
Πινακίδες παραλαμβάνονται από τις εφορίες (για τα ΙΧ επιβατικά) ή τις αρμόδιες κατά τόπους διευθύνσεις του υπουργείου συγκοινωνιών (για τα επαγγελματικά) οποιοαδήποτε εργάσιμη ημέρα του χρόνου.
Ο δημόσιος τεμπέλης που αρνήθηκε να τις παραλάβει μάλλον δεν ήθελε να ταράξει τον ύπνο του.
Χαιρετώ
Παντελής Γιαμαρέλλος -
Ο χρήστης pantg έγραψε:
**Ο δημόσιος τεμπέλης **που αρνήθηκε να τις παραλάβει μάλλον δεν ήθελε να ταράξει τον ύπνο του.
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Πάντως μεταξύ μας, αν επείθετο ο εισαγωγέας της BMW ή της VAG να κάνει μια αναφορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή ακόμα και τη δική μας επιτροπή ανταγωνισμού για δημιουργία αθέμιτου ανταγωνισμού λόγω παρεμβατισμού του κράτους στην κατηγορία των 2λιτρων και άνω, θα ήταν ότι καλύτερο...
Eιναι αποριας αξιο που δεν εχει γινει κατι τετοιο απο τους αρμοδιους φορεις των εμπορων και εισαγωγεων Ι.χ Αυτοκινητων .
-
Η επιτροπή ανταγωνισμού δεν έχει καμία σχέση.
Αν θέλανε να κάνουν κάτι θα ήταν προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.
Ωστόσο δεν προσφεύγεις εύκολα εναντίον της κυβέρνησης της χώρας σου (αν θέλεις να είσαι και αύριο εδώ...) -
....και για να παραφράσουμε το γνωστό άσμα 'οι κυβερνήσεις φεύγουνε μα η βλακεία μένει....'
(να δούμε πότε θα ξυπνήσει από τον λήθαργο και την παλαιάς εποχή λογική ψήφου ο Ελληνας Πολίτης και θα τους στείλει όλους σπίτι τους ρίχνοντας επιτέλους την ψήφο του σε οποιονδήποτε εκτός από αυτούς που αποδεδειγμένα τα τελευταία 35 χρόνια καταλήστευσαν το Κράτος ή το ζημίωσαν με την ασχετοσύνη και την βλακεία τους (και όλοι έμειναν ατιμώρητοι...)
Οπως πολύ πετυχημένα είχε πει και μία σε σχετικά μεγάλη ηλικία απλή γυναίκα σε κάποιο ρεπορτάζ σε μία λαϊκή αγορά: 'ακόμη και μία απλή νοικοκυρά να έβαζαν σαν υπουργό Οικονομικών καλύτερο κουμάντο θα έκανε!!!' (και όμως κανένας τους δεν έχει καν κάτσει σε ένα σκαμνί για να κριθεί για τα όσα εγκληματικά για το Δημόσιο συμφέρον έπραξαν εκούσια ή ακούσια)
Πίσω στο θέμα μας όμως.
Τελικά πόσοι συνάδελφοι έχουν καταθέσει την αίτηση ή κάτι παρεμφερές μέχρι τώρα? Η' πόσοι πρόκειται να το κάνουν μετά τις διακοπές του 15Αυγούστου?
Χαιρετώ
Παντελής Γιαμαρέλλος -
Ο χρήστης kosbill έγραψε:
Δεν ξέρω αν το γράφω στο σωστό μέρος αλλά την Τετάρτη πήγα να καταθέσω τις πινακίδες από ένα παλιό αυτοκίνητο που έχω και αρνήθηκαν να τις παραλάβουν λέγοντας ότι θα αρχίσουν να παίρνουν πινακίδες από τον Νοέμβριο. Μου είπαν να περάσω τότε. Μπορεί να έπεσα σε υπάλληλο που βαριόταν αλλά κάτι μου βρωμάει. Κάτι ετοιμάζουν.Είναι υποχρεωμένοι να τις δεχτούν. Μπορεί π.χ. να τις καταθέτεις για να κάνεις διαχείριση τεκμηρίου (μια πολύ ωραία έκφραση που την άκουσα πρώτη φορά από τον sv2 ) - κάτι που είναι δικαίωμά σου. Αν ήμουν στη θέση σου θα έβαζα τον υπάλληλο αυτό που σου είπε να μου το δώσει γραπτώς, με την υπογραφή του.
-
Αυτό ακριβώς σκέφτομαι να κάνω αλλά έκανα και μία αναφορά στον συνήγορο του πολίτη τη περασμένη Παρασκευή. Θα δω τι θα μου απαντήσουν .
Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Δεν νομίζω να είναι θέμα τεμπελιάς.Αυτή είναι η αίσθηση που αποκόμισα.
Μάλλον ετοιμάζουν κάποια αλλαγή στο καθεστώς που υφίσταται, γιατί φαίνεται να έρχεται επιδημία κατάθεσης πινακίδων, και έχουν οδηγίες να αποφεύγουν να τις δέχονται μέχρι να γίνει η αλλαγή (που μάλλον θα έχει έσοδα για το κράτος).
ΠΡΩΤΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ