-
dimpap3 τι έκανες τελικά;το έλεγξες;
-
Χαμός από Q5 σε Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη, Κόστα. Πρέπει σε 3 μέρες τώρα να έχω μετρήσει πάνω από 15...αλλά έχω με διαφορά το καλύτερα εξοπλισμένο!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Χαμός από Q5 σε Πόρτο Χέλι, Ερμιόνη, Κόστα. Πρέπει σε 3 μέρες τώρα να έχω μετρήσει πάνω από 15...αλλά έχω με διαφορά το καλύτερα εξοπλισμένο!Μέχρι πότε θα είσαι εκεί Στέφανε?? γιατί από 13 του μηνός θα είναι άλλο ένα στην εκεί περιοχή!!
Και όσο για τον εξοπλισμό το συζητάμε -
Κατεβα να παρεις εσυ τα σκηπτρα του εξοπλισμου γιατι εγω αυριο φευγω!
Παντως ειναι εξαιρετικα, αν δεν εφευγα καπακια για Σαμο-Ικαρια θα καθομουν χαλαρα αλλες 3-4 μερες!!
Σπετσες...
-
Κατεβα να παρεις εσυ τα σκηπτρα του εξοπλισμου γιατι εγω αυριο φευγω!Παντως ειναι εξαιρετικα, αν δεν εφευγα καπακια για Σαμο-Ικαρια θα καθομουν χαλαρα αλλες 3-4 μερες!!
Σπετσες...
Κρίμα, ήταν ευκαιρία να τα πούμε κάτω.
Καλή συνέχεια πάντως για τις διακοπές σου -
Εχει βγει ανακληση και γινεται αντικατασταση μιας βασης του εκκεντροφόρου εισαγωγης. Το νου σας.
Live ανταποκριση απο την Καρεντα του εξωτικού Αμαρουσιου!
Sent from my GT-I9100
-
Εχει βγει ανακληση και γινεται αντικατασταση μιας βασης του εκκεντροφορου εισαγωγης. Το νου σας.Live ανταποκριση απο την Καρεντα του εξοτικου Αμαρουσιου!
Sent from my GT-I9100
Αλλο ειναι αυτο ή το ιδιο θεμα με 3-4 μηνες πριν?Το ειχαμε συζητησει νομιζω
-
Α δεν θυμαμαι. Απλα ειμαι για service και εχω φαει αναμονη 2 ωρες χωρις λογο και ειπα να το αναφερω.
-
Το ίδιο πράγμα μάλλον είναι,παει ανάλογα με αριθμό πλαισίου και κινητήρα ,το δικό μου έχει CDN και δεν χρειάστηκε τίποτα.Σε μερικούς μειώθηκε και η κατανάλωση λαδιού μετα.
-
Το πρωτο πραγμα που ρωτησα οταν μου το ειπε ηταν αν υπαρχει περιπτωση να δω μειωση στην καταναλωση λαδιου. Μου ειπε οτι δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο. Ίδωμεν...
-
Kαλησπερα.τι λαδι να προσθεσω στο Q5.[το καιει το ατιμο]
-
Αν πρόκειται να προσθέσεις στο μαμίσιο λάδι τότε προτίμησε Castrol Edge 5/30. Είναι η πιο πιθανή επιλογή.
-
http://cgi.ebay.de/Castrol-EDGE-5W-30-5 ... 011wt_1140
Αν πάρεις μεχρι 25 λιτρα εχει 20,5€ μεταφορικα. Δηλαδή βγαίνει κάπου 8€ το λίτρο και όχι 16€ που το πουλάνε οι απατεώνες εδώ! Επίσης έχει και συσκευασία μονόλιτρου
-
8€ ο Γερμανός, 13,50€ το χει το γνωστό Πειραιώτικο μαγαζί, 21,50€ το Πράκτικερ και σχεδόν 26€ το δίνει η Audi. Προς τι τόσο μεγάλες διαφορές ρε γμτ?
-
Λοιπον και για να πουμε και κανενα καλο λογο γι αυτο το ταλαιπωρο το αμαξακι , μολις γυρισαμε απο μεγαλο ταξιδι στην Ευρωπη (ιταλια ελβετια γερμανια γαλια ) 4360 χιλιομετρα !!! Συμπερασματα :
Το αυτοκινητο ειναι φοβερο (το λεω για αλλη μια φορα ) χωρεσε στο πορτ μπαγκαζ τα πραγματα απο μια τετραμελη οικογενεια + το καροτσακι της μικρης , αφθονοι αποθηκευτικοι χωροι παντου (ειχαμε γεμισει μπουκαλια νερο μισογεματα , χυμους κλπ κλπ ). Αυτο που μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση (γιατι συνηθως το παταω το γκαζακι ) ηταν οτι σε διαδρομη γερμανια - ιταλια με διασχιση ΑΛΠΕΩΝ και μαλιστα οχι απο το τουνελ gottard αλλα απο επανω απ τα βουνα και με γεματο το αμαξι εγραψα καταναλωση** 8,2 !!!** Πως εγινε αυτο ? απλα ψαρωμενος απο το εξωτερικο και ιδιαιτερα απο ελβετια που εκει δε χαριζουν καστανα , πηγαινα με τα ορια ταχυτητας , δηλαδη 120 100 90 και καμμια φορα 80.
Εκαψα λοιπον σε ολο το ταξιδι πολυ λιγοτερη βενζινη απ οτι πιστευα.
Τωρα για το Q5 απλα θα πω οτι κανει το ταξιδι παιχνιδακι , τα καθισματα φοβερα και υπηρχαν μερες που ειμασταν στο δρομο 5,5 ωρες και απλα βγαιναμε ατσαλακωτοι.....
Επελεξα να μην κανω fly and drive απλα γιατι ηθελα να το χαρω λιγο και τελικα δικαιωθηκα.
Σε περσινο ταξιδι με fly and drive με ενα seat exeo καραβαν ειναι η αληθεια οτι καταλαβαμε χιλιομετρα (παρ οτι καναμε τα μισα ) διοτι γενικα στο suv εισαι πολυ πιο απλοχωρα και επηρεαζει και η γωνια στην οποια βρισκονται τα ποδια οταν καθεται κανεις (με το περασμα των ωρων )....
Αυτο που ελλειψε απο το ταξιδι και ομολογω οτι το θεωρουσα νεοπλουτιστικη πολυτελεια (xristos68 κλπ κλπ ), ειναι οι οθονες για τα πισω καθισματα .... υπηρχαν στιγμες που απλα ηθελα να κατεβω και να φυγω (απο τη φασαρια που εκαναν τα παιδια ) και ειναι πραγματικα πολυ κουραστικο για τον οδηγο ......
Στιγμες απο το ταξιδι με το αυτοκινητο ηταν δυο που δεν θα ξεχασω και συστηνω και σε σας να τις ζησετε :
α. Διασχιση του gottard pass στην Ελβετια απο τον ΠΑΛΙΟ δρομο (φτανει στα 2150 μετρα ) και οχι απο το τουνελ , δινει 20 λεπτα παραπανω στη διαδρομη αλλα τα βουνα και η θεα απλα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ .....
β. Διασχιση στη νοτια γερμανια του Μελανα δρυμου η μαυρο δασος η schwarzwald. Το ωραιοτερο δασος που ειδα ποτε ... (φτασαμε θερμοκρασιες 9,5 βαθμους 10 αυγουστου ).Καλα τωρα για τους δρομους .... τι να λεμε τωρα ..... αστα να πανε ..... μια ποιοτητα ασφαλτου απιστευτη , οπως και η συνεχης ομαλοτητα του οδοστρωματος ....
Φευγοντας απο την Ελλαδα βεβαια και διαβαζοντας ανελειπως αυτο εδω το τοπικ ειχα τρομοκρατηθει , πιστευα οτι στο ταξιδι θα τριζει το τιμονι , θα εψαχνα να βρω λιτρα λαδι σε εγκατελημενα χωρια με βροχη διχως αποτελεσμα , θα αναβουν λαμπακια απ το σασμαν και η καταναλωση θα φτανει στο 21 lit/100 km και οι βενζιναδες θα γελουσαν κοροιδευτικα αλλα ολως παραξενως δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ αγαπητε stefan και το ταξιδι πηγε ρολοι .....
Ελπιζω να μη σας κουρασα .....
-
Μπραβο σου ρε φιλε!
Τα μικρα τι ηλικία έχουν? Δεν ζαλιζονται? -
Δεν ζαλιζονται , ειναι 3,5 και 7 αλλα εχουν μαθει απο μικρα γιατι ειμαστε τρελοοικογενεια ....
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Φευγοντας απο την Ελλαδα βεβαια και διαβαζοντας ανελειπως αυτο εδω το τοπικ ειχα τρομοκρατηθει , πιστευα οτι στο ταξιδι θα τριζει το τιμονι , θα εψαχνα να βρω λιτρα λαδι σε εγκατελημενα χωρια με βροχη διχως αποτελεσμα , θα αναβουν λαμπακια απ το σασμαν και η καταναλωση θα φτανει στο 21 lit/100 km και οι βενζιναδες θα γελουσαν κοροιδευτικα αλλα ολως παραξενως δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ αγαπητε stefan και το ταξιδι πηγε ρολοι .....
Ελπιζω να μη σας κουρασα .....
Ελπίζω να περάσατε καλά αγαπητέ Λευτέρη στας Ευρώπας.
Για τη μέση κατανάλωση ουδέν σχόλιο...κάτι τέτοια νούμερα απλώς μαρτυράνε την (προχωρημένη) ηλικία του οδηγού και την ύπαρξη παιδιών στο πίσω κάθισμα.
Χιουμοράκι...
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις για το λαδι.
-
Μπράβο leftgalan!!Του χρόνου ετοιμαζόμαστε και εμείς,πρώτη φορά με το παιδι!
AUDI Q5