-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Bρε παιδιά αφου σου λέει οτι τα ανταλακτικά του Mazda ΜΟΝΟ μεσω διαδυκτίου . ....τι να λέει αν σπαει μια και καλή.. ...Για ράλι θα πάει το παιδί δηλ.
Σε αυτά τα λεφτά λοιπόν όλα ειναι σχετικά.
Το Ζ ανώτερο και πάλι.Ας πάρει αυτο...http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1430909/...τότε που σπαει μια στο τόσο.
Ανταλλακτικά βρίσκεις εύκολα στην Mazda της γειτονιάς σου.
Πως προκύπτει ανώτερο το Ζ, ακόμα δεν έχω καταλάβει.
-
Αλλο πράμα! ..
-
Αλέξανδρε ειναι προτιμοτερο το γνησιο απο το ημιτασιον !Και αποκλειεται να τα βρεις ολα στο εμποριο ,στα φθηνά εννοείται. Εισαι και ιταλοφιλος τρομαρα σου.!..Αόματος καταντησες!
-
Για αυτό λέω να πάρει γνήσιο οδηγοκεντρικό roadster και όχι ημιτασιόν αμερικανογερμανικό Θανάση.
-
Ωραία ας το πάρει και ας πάρω και εγω το Ζ3 να δούμε που θα μπαινουν οι γκομενες!....Που ειναι η αισθηση του design σου ..Ενα αμαξι έστω μπασταρδικο εβγαλαν ωραιο οι γερμανοί να το βυθίσουμε και αυτό.Ας ειναι!.....Και εμενα μου αρεσουν τα ιταλικά!.. .....
-
Α,θα φοράω κουκούλα στο κεφάλι και άθλια ρούχα!
-
Αν μιλάμε για να πάρει αυτοκίνητο για γκόμενες δε ξέρω. Στη δικιά μου δεν άρεσε το ΜΧ5 γιατί δεν χόραγαν οι φίλες της.
Αν μιλάμε για οδική ευχαρίστηση, τότε το ΜΧ5 δε συγκρίνεται. Μπορεί για κάποιους (εγώ το θεωρώ απαίσιο) το Ζ3 να είναι μουράτο και γκομενοπαγίδα, αλλά όταν μιλάμε για οδήγηση και fun to drive, δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουν καν.
REALZEUS τα βρίσκεις. Σε τι τιμή όμως...
Α, να σημειώσω ότι αν καταλλήξεις σε ΜΧ5 ΝΑ, και πας να ρίξεις γκόμενα, τότε θα πέσει πολύ ηλικιακά το target group σου, γιατί εντύπωση κάνει μόνο σε πολύ πιτσιρίκες. Με μία Ζ3 πιθανών να έχεις καλύτερη τύχει.
-
Με νιώθεις crossaro.Εισαι πάλιουρας και φαίνεσαι!
-
αμα μιλαμε για οδηγικη ευχαριστιση με λιγα παραπανω, καπου στα 10 χιλ. παιρνεις αυτο, το οποιο το πηγαμε βολτα με το φιλο που το χει και μπορω να πω οτι ηταν απαιχτο. Βεβαια αμα ο φιλος σκοτιζεται για την καταναλωση στα 1600 τοτε θα χει προβλημα...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1444606/
επισης αν μιλαμε για mx5 mk2.5 η αντοπροσωπεια δινει παρομοιες τιμες, δεν βλεπω γιατι πολλοι ισχυριζονται οτι το 1.8 ειναι γρηγοροτερο, επειδη εχει 5 χλμ μεγαλυτερη τελικη?
-
η κλαυτερη επιλογη για μενα ειναι ενα Mx5 Και κοντα στα χρηματα που σε ενδιαφερει να μην ξεφυγεις κιολας,αααα και φυσικα στα κυβικα τεκμηρια ασφαλειες κτλ ιδανικο για παιχνιδια...λιγο χερι πολύ παιχνίδι
Youtube Video -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Με νιώθεις crossaro.Εισαι πάλιουρας και φαίνεσαι!Νόμιζα ότι οι πάλιουρες, το είχαμε ξεπεράσει το σύνδρομο του αυτοκίνητου-γκομενοπαγίδα. Άσε δηλαδή που αν πέσει για αυτό, σοβαρή γκόμενα είναι...
-
Ε, κλασική γκόμενα τριγυρίζουσα εν Νυδρί θα 'ναι.
-
ρε παιδια ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα οτι κατι honda 1500cc και το swift το 1000cc και μερικα 1300cc εχουν χαμηλωτερη καταναλωση και απο τα σημερηνα υβριδικα και το βρηκα σε πολλα σημεια στο ιντερνετ πεχει να ισχυει αυτο???
-
Nαι ισχυει.
-
ELAN!!!
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
ELAN!!!Ακόμα θα την αγοράζει ο άλλος! Κάτσε να κάνω ένα απ...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ELAN!!!
Ακόμα θα την αγοράζει ο άλλος! Κάτσε να κάνω ένα απ...
αγορα πισωκινητου cabrio μεχρι 7000