-
Σημερα πηγα κ εβαλα μεμβρανες στα τζαμια του passat. Εβαλα στον Παναγιωτη στην Llumar θεσσαλονικης τις uv99 που ειναι οι νομιμες με την πιστοποιηση του υπουργειου. εχουν ενα πολυ ελαφρυ πρασινο χρωμα ακριβως αυτο που κανει ο αντιθαμβωτικος καθρεπτης, και αμεσως ειδα την διαφορα που ζητουσα ειδικα σε συνδυασμο με το μπεζ σαλονι. δεν ηθελα να βαλω σκουρες γιατι θα ασχημυνε πολυ το αυτοκινητο αυτο που ηθελα ηταν να μου κοβει την καψα του ηλιου πανω μου οταν οδηγω και να μην δουλευει το κλιμα υπερωριες για να πιασει θερμοκρασια. Τιμη 194 ευρω. Χιλια ευχαριστω στον Παναγιωτη που εκτος απο πολυ καλος επαγγελματιας ειναι και πολυ καλο παιδι.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
είχα υποσχεθεί φωτογραφία με titanium της llumar σε όλα τα τζάμια πλην του μπροστινού...ωραιο παρκαρισμα
-
Δεν είναι δημόσιο πάρκινγκ , είναι χώρος που το επιτρέπει λόγω αφθονίας και ώρας ...
Και το σκέφτηκα Ότι θα βρεθεί κάποιος π να το σχολιάσει ... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Γόη....Είχες ζητήσει ΦΩΤΟ με τις μεμβρανες και τώρα ειρωνευεσαι ;
-
Φέρε τη μύγα πίσω
-
Καλησπερα.Σκεφτομαι να βαλω φιμε στο focus.Θελω να βαλω στα πισω τζαμια (δηλαδη τα δυο τριγωνακια στο πισω μερος του αυτοκινητου,τα πισω παραθυρα και το πισω παραθυρο) 4αρι (ετσι μετριουνται?) και στα μπροστα θελω να βαλω 2αρι η οσο ειναι το νομιμο.Ξερετε στο περιπου ποσο θα κοστισει???
-
Δεν είναι δημόσιο πάρκινγκ , είναι χώρος που το επιτρέπει λόγω αφθονίας και ώρας ...
Και το σκέφτηκα Ότι θα βρεθεί κάποιος π να το σχολιάσει ... -
Γόη....
Είχες ζητήσει ΦΩΤΟ με τις μεμβρανες και τώρα ειρωνευεσαι ;
καλά δε θα σε προτείνω στην ξαδέρφη μου γιατί είσαι κακό παιδι
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Παντως το τιτανιουμ ειναι γενικά όμορφοΤο κλιματιστικο σου συνεχιζει να ειναι ανεπαρκες ε;
-
είχα υποσχεθεί φωτογραφία με titanium της llumar σε όλα τα τζάμια πλην του μπροστινού... οριστε λοιπον μια φωτο οπου το μονο που φαινεται καλα ειναι το μπροστινο τζάμι -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παντως το τιτανιουμ ειναι γενικά όμορφο
Το κλιματιστικο σου συνεχιζει να ειναι ανεπαρκες ε;
οχι και έβαλα τις cs35 στην 3Μ. To κλιματιστικό το κοίταξαν τον Μαιο στο σερβις. Δεν είχε χασει.. αντε 5 μλ διαφορα
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Σημερα πηγα κ εβαλα μεμβρανες ...τις uv99 που ειναι οι νομιμες με την πιστοποιηση του υπουργειου. εχουν ενα πολυ ελαφρυ πρασινο χρωμα ακριβως αυτο που κανει ο αντιθαμβωτικος καθρεπτης, και αμεσως ειδα την διαφορα που ζητουσα ειδικα σε συνδυασμο με το μπεζ σαλονι. δεν ηθελα να βαλω σκουρες γιατι θα ασχημυνε πολυ το αυτοκινητο αυτο που ηθελα ηταν να μου κοβει την καψα του ηλιου πανω μου οταν οδηγω και να μην δουλευει το κλιμα υπερωριες για να πιασει θερμοκρασια. Τιμη 194 ευρω. ..Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία να καταλάβουμε πως φαίνεται γιατί κι εμένα με ενδιαφέρει κάτι ελαφρά πρασινίζον για να ταιριάζει και με το υπάρχον φυμέ χρώμα και με τα μπεζ καθίσματα.
-
Για την Llumar στη Μεταμόρφωση τι γνώμη έχετε;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σημερα πηγα κ εβαλα μεμβρανες ...τις uv99 που ειναι οι νομιμες με την πιστοποιηση του υπουργειου. εχουν ενα πολυ ελαφρυ πρασινο χρωμα ακριβως αυτο που κανει ο αντιθαμβωτικος καθρεπτης, και αμεσως ειδα την διαφορα που ζητουσα ειδικα σε συνδυασμο με το μπεζ σαλονι. δεν ηθελα να βαλω σκουρες γιατι θα ασχημυνε πολυ το αυτοκινητο αυτο που ηθελα ηταν να μου κοβει την καψα του ηλιου πανω μου οταν οδηγω και να μην δουλευει το κλιμα υπερωριες για να πιασει θερμοκρασια. Τιμη 194 ευρω. ..
Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία να καταλάβουμε πως φαίνεται γιατί κι εμένα με ενδιαφέρει κάτι ελαφρά πρασινίζον για να ταιριάζει και με το υπάρχον φυμέ χρώμα και με τα μπεζ καθίσματα.
-
ok uv99 αλλά ποιο μοντέλο απ' όλα?
Clima Select? -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ok uv99 αλλά ποιο μοντέλο απ' όλα?
Clima Select?οι uv99 ειναι.οι clima select ειναι σκουροτερες.ειναι διαφορετικα μοντελα. Για αυτο που εγω ηθελα κανουν αριστη δουλεια. Διακριτικες- Νομιμες- Δεν σε καει ο ηλιος οταν οδηγεις-Καλυτερη λειτουργια κλιματιστικου - Σαφως και οι σκουροτερες θα ειχαν καλυτερο θερμομπλοκ αλλα με ενα εξ. προστατευτικο παρμπριζ, οταν μπαινω μεσα δεν νιωθω οτι δεν μπορω να αναπνευσω οπως ηταν πριν τις βαλω.
-
σου έβαλε σε όλο το αμάξι εκτος μπροστα με 194? ειναι σουπερ τιμη. ή σε 2 τζάμια μόνο?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σου έβαλε σε όλο το αμάξι εκτος μπροστα με 194? ειναι σουπερ τιμη. ή σε 2 τζάμια μόνο?Δεν καταλαβες. η τιμη ειναι για οδηγου -συνοδηγου - πισω επιβατων- φινιστρινια- πισω τζαμι. ολα με την uv99
-
Ειναι πολυ καλή τιμή. Για διαφανή. Απλά λένε ( στην 3Μ που εχουν επίσης διαφανή) ότι η δικά τους κάνει παπάδες σε σχέση με τη λουμαρ γι αυτό και την πουλάνε 100 ευρω μόνο το ένα παρμπρίζ... και δεν την πλησίασα κάν.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ειναι πολυ καλή τιμή. Για διαφανή. Απλά λένε ( στην 3Μ που εχουν επίσης διαφανή) ότι η δικά τους κάνει παπάδες σε σχέση με τη λουμαρ γι αυτό και την πουλάνε 100 ευρω μόνο το ένα παρμπρίζ... και δεν την πλησίασα κάν.οπου ακους για πολλα κερασια παρε κ μικρο καλαθι
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ