-
Ερωτηση κρισεως.
Επειδη εχω δει πολλες φορες ακομα και αμαξια που εχουν ενα ωραιο body kit να πυροβολοντε οτι ειναι καγκουρικο κλπ.
Ποια ειναι τα κριτηρια σας οπου χαρακτηριζεται ενα αμαξι καγκουρο κλπ κλπ. -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Ερωτηση κρισεως.
Επειδη εχω δει πολλες φορες ακομα και αμαξια που εχουν ενα ωραιο body kit να πυροβολοντε οτι ειναι καγκουρικο κλπ.
Ποια ειναι τα κριτηρια σας οπου χαρακτηριζεται ενα αμαξι καγκουρο κλπ κλπ.Ο καθένας έχει διαφορετική αντίληψη περί καγκουριάς. Είναι θέμα γούστου, κόμπλεξ, κτλ. Κάτι που βλέπω εγώ νορμάλ, εσύ το βλέπεις λούνα παρκ, είναι θέμα οπτικής.
Πολλές φορές σε αυτό το τόπικ έχει γίνει η ερώτηση αυτή και απάντηση δεν υπάρχει.
-
Ποια ειναι τα κριτηρια σας οπου χαρακτηριζεται ενα αμαξι καγκουρο κλπ κλπ.http://en.wikipedia.org/wiki/Jacobellis_v._Ohio
Stewart wrote, 'I shall not today attempt further to define the kinds of material I understand to be embraced within that shorthand description; and perhaps I could never succeed in intelligibly doing so. But I know it when I see it, and the motion picture involved in this case is not that.'
Ένα καθαρό παράδειγμα είναι όλες οι μετατροπές που κάνουν ένα αυτοκίνητο να δείχνει γρήγορο, ενώ είναι αδιάφορες έως και επιζήμιες για τις πραγματικές του επιδόσεις. Λχ. πλαστικά καπάκια που μπαίνουν πάνω στα πίσω ταμπούρα για να φαίνεται ότι το αμάξι φοράει δίσκους πίσω. Ή τεράστιες φτερούγες σε προσθιοκίνητα, εμπροστόβαρα αυτοκίνητα μικρής ισχύος, που είναι μάλιστα πακτωμένες στη πόρτα του πορτ μπαγκάζ αντί για κάποιο δομικό στοιχείο του αμαξώματος κλπ.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που εντάσσονται στο ερευνητικό αντικείμενο της ψυχιατρικής, όπως τα θρυλικά Focus-μυρμηγκοφάγος και Avenzo...
-
Ερωτηση κρισεως.
Ποια ειναι τα κριτηρια σας οπου χαρακτηριζεται ενα αμαξι καγκουρο κλπ κλπ.Γιά τα δικά μου γούστα όλα τα ''βόδι κιτ'' είναι καγκούρικα.....
-
Ερωτηση κρισεως.
Ποια ειναι τα κριτηρια σας οπου χαρακτηριζεται ενα αμαξι καγκουρο κλπ κλπ.Για εμένα οποιοδήποτε σχεδιαστικό στοιχείο κάνει το αυτοκίνητο να προσποιείται πως είναι κάτι που δεν είναι, είναι καγκουριά. Ασχέτως αν είναι εργοστασιακό ή όχι.
-
Για μενα καγκουρια ειναι η υπερβολη με απλωστρες αεροτομες και περιεργα bodykit που χαλανε το αρχικο σχεδιο του αυτοκινητου κατα πολυ αλλα και ειναι υπερβολικα (δηλαδη πολυ χαμηλωμενο η σχεδια οτι να ναι με μεγαλους αεραγωγους κλπ).
-
-
Το δεύτερο και το τέταρτο άθλια είναι....
-
Ποιές είναι οι εξαιρέσεις? Δεν βρίσκω καμία καγκουριά σε όσα έβαλες εκτός από το παρακάτω:
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:

Οι ψεύτικοι / τυχία τοποθετημένοι αεραγωγοί και το χωρίς λόγο πολύπλοκο και αταίριαστο με τις γραμμές πρόσθετο στο πλάι είναι ο ορισμός της καγκουριάς.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το δεύτερο και το τέταρτο άθλια είναι....Δεν εχεις Ιαπωνικο γουστο .Το δευτερο για να το αποκτησω θα καθομουν να με γ@μησουν κιολλας. Ενταξει το 4ο ειναι οντως υπερβολικο και οτι να ναι.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Δεν εχεις Ιαπωνικο γουστο .Το δευτερο για να το αποκτησω θα καθομουν να με γ@μησουν κιολλας. Ενταξει το 4ο ειναι οντως υπερβολικο και οτι να ναι.
Είχα κάποτε τέτοια πισωκούνητη Κορόλα με 125 άλογα.Αλλά οι ποδιές και οι ζάντες που έβαλε είναι άθλια...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν εχεις Ιαπωνικο γουστο .Το δευτερο για να το αποκτησω θα καθομουν να με γ@μησουν κιολλας. Ενταξει το 4ο ειναι οντως υπερβολικο και οτι να ναι.
Είχα κάποτε τέτοια πισωκούνητη Κορόλα με 125 άλογα.Αλλά οι ποδιές και οι ζάντες που έβαλε είναι άθλια...
Προσωπικα το γουσταρω ετσι οπως ειναι επειδη βγαζει μια παλαιοτητα(οχι μονο το σχεδιο αλλα οι ζαντες η διχρωμια και το bodykit).Θα πω στον μπαμπα μου να μου το παρει για τα 50στα του γενεθλια.
-
Άλλο το 'δεν μου αρέσει' και άλλο το 'ειναι καγκουριά'
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Άλλο το 'δεν μου αρέσει' και άλλο το 'ειναι καγκουριά'Για μενα δεν ειναι καγκουρια.
-
Αυτές οι ζάντες http://www.car.gr/parts/view/1474419/ σε λευκό Υ '98 θα ήταν καγκουριά ή ρετρομαγκιόρικες?
Πολύ καλή τιμή αλλά Αγρίνιο ρε γ@μωτο, αν ήταν κοντά θα πήγαινα να τις πάρω αύριο κιόλας... -
Σου αρέσουν; Τις παίρνεις.. Νομίζεις ότι ταιριάζουν στο αμάξι σου; Τις παίρνεις.. Αν εγώ σου πω ότι είναι μαύρο χάλι, θα τις απορρίψεις;
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Αυτές οι ζάντες http://www.car.gr/parts/view/1474419/ σε λευκό Υ '98 θα ήταν καγκουριά ή ρετρομαγκιόρικες?
Πολύ καλή τιμή αλλά Αγρίνιο ρε γ@μωτο, αν ήταν κοντά θα πήγαινα να τις πάρω αύριο κιόλας...ευτυχως που δεν εισαι...
-
Ο χρήστης bihlas87 έγραψε:
Πολύ καλή τιμή αλλά Αγρίνιο ρε γ@μωτο, αν ήταν κοντά θα πήγαινα να τις πάρω αύριο κιόλας...θα του πηγαίνουν πολύ πιστεύω. (χωρίς το μεσσαίο ροζ καπάκι εννοείται)
-
Βρήκα μια φωτό προφίλ στο net και έκανα ένα πρόχειρο preview

Διακριτικές μου φαίνονται, ταιριάζουν κάπως στη σχεδίαση του αυτοκινήτου και το κάνουν πιο... ανδρικό
Joe Bar Team, το θεωρείς κακόγουστο αισθητικά ή εννοείς οτι είναι ''δήθεν'' και σπιλώνει το όνομα της
θρυλικής hf μπλα, μπλα, μπλα? -
Δεν μου αρεσει που ειναι τοσο γυαλιστερες.Αν ηταν ματ ισως...........
Australia Uber Alles!!!!! [#5]