-
Το Range ειναι υπεροχο.
-
το Range ειναι...Range, η τιμη του ειναι υπεροχη!
-
Ο χρήστης Aroulis έγραψε:
το Range ειναι...Range, η τιμη του ειναι υπεροχη!βλέπω πως ΕΙΣΑΙ και ολιγαρκής με τα κυβικά.
-
μα παει κατω απο 1 ευρω το κυβικο, φτηνοτερο και απ το νερο!
-
Ο χρήστης Aroulis έγραψε:
μα παει κατω απο 1 ευρω το κυβικο, φτηνοτερο και απ το νερο!σωστά, δεν το είχα σκεφτεί τοιουτοτρόπως.
-
Παντως η μπεμπα δεν με χαλαει αν ειχε και 125.000 χλμ λιγοτερα.
-
-
Έκανε ένας ταξιτζής την βραδινή βάρδια και μπαίνει μία γυμνή γυναίκα και του λέει:
- Πάμε αεροδρόμιο.
Προχωρεί ο ταρίφας δύο μέτρα, σκέφτεται γυρνά και την κοιτά.
Προχωρά ακόμα ένα μέτρο, την ξανακοιτά. - Τί γίνεται; λέει η γυναίκα. Δεν έχεις ξαναδεί γυμνή γυναίκα;
- Μπα, γυμνή έχω ξαναδεί. Πορτοφόλι δεν βλέπω και ανησυχώ...
- Πάμε αεροδρόμιο.
-
-
-
-
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλά, έπος η σκηνή με το Βέγγο... Ξύλινο το κουτί Νίκο, ναι.
-
Kάθομαι στην βεράντα του εξοχικού και θαυμάζω τη θέα, που περιλαμβάνει taunus, audi, ανταλλακτικό taunus σε άθλια κατάσταση και στο βάθος θάλασσα. Κι ενώ σας κουτσομπολεύω όλους στο τηλέφωνο με τον Βαγγέλη περνάει ο γύφτος και φωνάζει από το μεγάφωνο ότι μαζεύει όλα τα παλιά ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες κλπ, κλπ. Περνώντας μπροστά μου αρχίζει να γκαρίζει από το μεγάφωνο:
- και παλιά αυτοκίνητα μαζεύω!!! και παλιά αυτοκίνητα μαζεύω!!!
Βρε ουστ!!!
-
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Kάθομαι στην βεράντα του εξοχικού και θαυμάζω τη θέα, που περιλαμβάνει taunus, audi, ανταλλακτικό taunus σε άθλια κατάσταση και στο βάθος θάλασσα. Κι ενώ σας κουτσομπολεύω όλους στο τηλέφωνο με τον Βαγγέλη περνάει ο γύφτος και φωνάζει από το μεγάφωνο ότι μαζεύει όλα τα παλιά ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες κλπ, κλπ. Περνώντας μπροστά μου αρχίζει να γκαρίζει από το μεγάφωνο:- και παλιά αυτοκίνητα μαζεύω!!! και παλιά αυτοκίνητα μαζεύω!!!
Βρε ουστ!!!
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Kάθομαι στην βεράντα του εξοχικού και θαυμάζω τη θέα, που περιλαμβάνει taunus, audi, ανταλλακτικό taunus σε άθλια κατάσταση και στο βάθος θάλασσα. Κι ενώ σας κουτσομπολεύω όλους στο τηλέφωνο με τον Βαγγέλη περνάει ο γύφτος και φωνάζει από το μεγάφωνο ότι μαζεύει όλα τα παλιά ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες κλπ, κλπ. Περνώντας μπροστά μου αρχίζει να γκαρίζει από το μεγάφωνο:- και παλιά αυτοκίνητα μαζεύω!!! και παλιά αυτοκίνητα μαζεύω!!!
Βρε ουστ!!!
Γιατί αποπαίρνεις τον... συναδελφο ? ? ?
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Βρε ουστ!!!
Αυτοί που περνάνε από εμένα έχουν άλλο ρεπερτόριο, όπου αναφέρονται μεταξύ άλλων σε 'αυτοκίνητα μικρά και μεγάλα...' και όπως είμαι στην πυλωτή και τον ακούω, κοιτάζω μια το μικρό και μια το μεγάλο, και δεν μπορώ να αποφύγω τη σκέψη, τώρα για 'μένα τα λέει ή έτυχε...
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]