-
Δεν σου είπε κανείς να το προτιμήσεις, αλλά σαν επιλογή πιο πολύ σχετικό νομίζω είναι με τ'άλλα δύο απ'ότι είναι το Α3.
-
Εχω οδηγήσει το Megane...
Είναι απλά καταπληκτικό!!!
Κινητήρας διαμάντι,αναρτήσεις άνετες,κράτημα εντυπωσιακό.
Εντάξει...το εσωτερικό δεν είναι χλιδάτο,αλλά είναι αρκούντος σοβαρό και λιτό όπως υποδεικνύει ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου.
Οι 18ρες ζάντες θέλουν προσοχή γιατί δεν πρόκειται να βγούν ακέραιες στη...γνωστή μάχη της λακούβας.
Για τα άλλα δυό δεν έχω γνώμη,αλλά το Megane μου άρεσε έτσι όπως είναι... -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Και μετά παίρνεις τον haldex στο χέρι...
Αυτό ομολογώ πως πρώτη φορά το ακούω...γιατί παίρνεις τον haldex στο χέρι;
-
Ο χρήστης VIRSS έγραψε:
Αυτό ομολογώ πως πρώτη φορά το ακούω...γιατί παίρνεις τον haldex στο χέρι;Συγνώμη για το off-topic, αλλά οι ανοχές του Haldex απ'ότι ξέρω δεν είναι τόσο υψηλές για να δουλεύει μόνιμα 60/40-50/50 αλλά μόνο στην περίπτωση που χάσουν πρόσφυση οι μπροστινοί τροχοί. Εξάλλου το κόστος αντικατάστασης του Haldex είναι τόσο υψηλό, που μάλλον δεν δικαιολογεί τους πειραματισμούς. Απ'ότι έχω ακούσει, χωρίς βέβαια να είμαι κανένας ειδήμονας, είναι πολύ επίπονη αυτή η ρύθμιση που εμφανίστηκε τελευταία και στην Ελλάδα. Καλός ο Haldex, αλλά Subaru δεν γίνεται. Μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας.
-
Ψήφο στο Α3 Sportback 2.0 TFSI Quattro.
Παρατηρήσεις:
-Aλήθεια η Audi μεόλο αυτό το μακρυνάρι (Α3 Sportback 2.0 TFSI Quattro), μήπως θέλει να μας δείξει αναλυτικά την τεχνολογία που προσφέρει στο Α3 ?
--Από μία πρώτη-μικρή επαφή με το Α3 Sportback 2.0 TFSI, θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφο, το ομορφότερο και δυναμικότερο σε σχεδίαση Α3 που φτιάχτηκε ποτέ.
-- 'Κινούμενο χρηματοκιβώτιο' & 'Αν η Audi κατασκεύαζε χρηματοκιβώτια, οι τράπεζες θα ήταν οι καλύτεροι πελάτες της'.
Φράσεις που επαληθεύτηκαν από την πρώτη κιόλας στιγμή.--Κινητήρας (αλήθεια turbo είναι?). Μήπως η Audi δεν μπορεί να φτιάξει καλούς ατμοσφαιρικούς και προσπαθεί οι κινητήρες της, turbo, να 'μοιάζουν' με ατμοσφαιρικούς?
--**Ένα πολιτισμένο, 'upper class hatchback', **που απλά παρέχει σχεδόν τα πάντα.
Κι όταν λέω τα πάντα, εννοώ την ολοκληρωμένη προσωπικότητά του σε όλους τους τομείς.Σύντομα, μπορεί να είμαι υποψήφιος αγοραστής του...
-
Φίλτατε technik ξέχασες να μας πεις πόσο κοστίζει η τιμή της super plus μιας και μόνο τέτοια πέρνει....
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Φίλτατε technik ξέχασες να μας πεις πόσο κοστίζει η τιμή της super plus μιας και μόνο τέτοια πέρνει....Αυτό είναι το λιγότερο. 100άρα βάζω κι εγώ χωρίς να έχω άμεσο ψεκασμό.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
--Κινητήρας (αλήθεια turbo είναι?). Μήπως η Audi δεν μπορεί να φτιάξει καλούς ατμοσφαιρικούς και προσπαθεί οι κινητήρες της, turbo, να 'μοιάζουν' με ατμοσφαιρικούς?
Η Audi σίγουρα όχι
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
--Κινητήρας (αλήθεια turbo είναι?). Μήπως η Audi δεν μπορεί να φτιάξει καλούς ατμοσφαιρικούς και προσπαθεί οι κινητήρες της, turbo, να 'μοιάζουν' με ατμοσφαιρικούς?
Η Audi σίγουρα όχι
Άλλη εντύπωση έχω....
-
Όταν δίνεις 35Κ, έχεις συνυπολογίζει τα πάντα.
Άλλωστε και το 1,6 FSI Golf των 18Κ, την ίδια βενζίνη δε χρειάζεται ??? -
xwris deyterh skepsh to astra.
einai to fthnotero kai to omorfotero.to megane einai poly asxhmo,to audi poly akribo,se bathmo pou den mporw na dikaiologhsw thn timh tou.
to astraki apo thn allh arkeitai se benzinh 95 oktaniwn.
to GTC pou erxetai einai apla kataplhktiko kai makran omorfotero... -
Ο χρήστης VIRSS έγραψε:
A3 φυσικά! Κλειδώνουμε και την κατανομή του Haldex στο 40-60 και άσε τους άλλους να προσπαθούν να βγάλουν τα άλογά τους στο δρόμο.Φίλε VIRSS τι ακριβώς εννοείς με αυτό?, πως την 'κλειδώνεις' την κατανομή και μάλιστα στο 40-60 ?
-
IKE, ρίξε μια ματιά σ'αυτό το link:
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=1489299
Φαίνεται οτι με τον επαναπρογραμματισμό του Ηaldex μπορούμε να μεταφέρουμε σε μόνιμη βάση περισσότερη ροπή πίσω και δεδομένου οτι περισσότερο από το 50% της ροπής μπορεί να μεταφερθεί στον πίσω άξονα...γιατί να μην πετύχουμε και μια κατανομή 40-60;
Έχω κι εγώ κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με το 'κλείδωμα' κι επειδή ο καθένας μπορεί να λέει τα δικά του μπορούμε να ρωτήσουμε και απευθείας την Haldex.
A3 Sportback Vs Megane Turbo Vs Astra Turbo