-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Κάνουμε ανταλλαγή αυτοκινήτων;Τι έχεις;
Αν βρω ανταλλαγή, έτσι όπως το σκέφτομαι θα την κάνω.
-
http://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:Re ... %BCrer.JPG
Με 75 ατίθασα φαριά και σε πιο ωραίο χρώμα!
Μου δίνεις και 3 χιλιάρικα και είμαστε εντάξει -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
http://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:Renault_Mégane_I_Phase_I_Fünftürer.JPGΜε 75 ατίθασα φαριά και σε πιο ωραίο χρώμα!
Μου δίνεις και 3 χιλιάρικα και είμαστε εντάξειΕνδιαφέρουσα η πρόταση σου.
Το μόνο που με κάνει να την απορρίπτω είναι ότι το Megane δεν χωρά στο γκαράζ μου. Απαραίτητη προϋπόθεση να χωρά στο γκαράζ γιατί εκεί θα περνά όλες τις ώρες της ημέρας.Σόρυ...
-
Εχει αγορασει κανεις το Urban να μας πει εντυπωσεις?
-
Γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο? Χάθηκαν τα καλά αυτοκίνητα για να πάρουμε το Urban?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο? Χάθηκαν τα καλά αυτοκίνητα για να πάρουμε το Urban?Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες καταλαβαίνω ότι κάποιοι το αποστρέφονται σαν το διάολο και κάποιοι το θεωρούν υπεραυτοκίνητο,κανένας όμως δεν το έχει οδηγήσει ή τουλάχιστον δεν το έχει δει από κοντά....
Και μένα θα με ενδιέφερε να ακούσω εντυπώσεις από κάποιον που το έχει οδηγήσει...
Σε αντιπροσωπεία που κοίταξα περνώντας σήμερα δεν υπήρχε πάντως...
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Εχει αγορασει κανεις το Urban να μας πει εντυπωσεις?Ποιος ο λόγος γι' αυτό το 'up' -τύπου μικρες αγγελίες- εκεί που πάει ... να rest in peace????
-
Ο χρήστης corsa2 έγραψε:
Γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο? Χάθηκαν τα καλά αυτοκίνητα για να πάρουμε το Urban?
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες καταλαβαίνω ότι κάποιοι το αποστρέφονται σαν το διάολο και κάποιοι το θεωρούν υπεραυτοκίνητο,κανένας όμως δεν το έχει οδηγήσει ή τουλάχιστον δεν το έχει δει από κοντά....
Και μένα θα με ενδιέφερε να ακούσω εντυπώσεις από κάποιον που το έχει οδηγήσει...
Σκέψου ούτε η αντιπροσωπεία δεν ασχολείται μαζί του. Από κοντά το έχω δει και πραγματικά απορώ σε τι μπορεί να είναι χρήσιμο αυτό το άθλιο σχήμα. Όσο για την οδήγηση, ναι δεν το έχω οδηγήσει και ούτε θέλω. Ένα άσχημο Τουότα με 1300κε και 100 ψωριάρικα γιατί να θέλει κάποιος να το οδηγήσει?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες καταλαβαίνω ότι κάποιοι το αποστρέφονται σαν το διάολο και κάποιοι το θεωρούν υπεραυτοκίνητο,κανένας όμως δεν το έχει οδηγήσει ή τουλάχιστον δεν το έχει δει από κοντά....
Σκέψου ούτε η αντιπροσωπεία δεν ασχολείται μαζί του. Από κοντά το έχω δει και πραγματικά απορώ σε τι μπορεί να είναι χρήσιμο αυτό το άθλιο σχήμα. Όσο για την οδήγηση, ναι δεν το έχω οδηγήσει και ούτε θέλω. Ένα άσχημο Τουότα με 1300κε και 100 ψωριάρικα γιατί να θέλει κάποιος να το οδηγήσει?
Γιατι να θελει να το οδηγησει?? Μα γιατι ειναι Τοyota και την αξιοπιστια που εχει δεν την εχουν Ιταλοι και Γαλλοι μαζι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
...Thomas εσύ μάλλον ξέρεις.
Για να διαβάσω κάποια θέματα για κάποιο μοντέλο, στο ClubMercedes πρέπει να γίνω μέλος;
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γιατι να θελει να το οδηγησει?? Μα γιατι ειναι Τοyota και την αξιοπιστια που εχει δεν την εχουν Ιταλοι και Γαλλοι μαζι
Καλή η αξιοπιστία αλλά τα Ιταλικά και Γαλλικά τα οδηγεις. Τα Toyota απλά σε μεταφέρουν αξιόπιστα. Αν και τα 2 Punto που έχουν περάσει απο τα χέρια μου επέδειξαν ιδιαίτερη αξιοπιστία όσο τα **οδηγούσα **.
-
Μπορεί να είναι καλό, αξιόπιστο, 'γκαζάτο' δε ξέρω κι εγώ τ, ί αλλά μαζί με το cube είναι τα πιο άσχημα αυτοκίνητα που παράγονται σήμερα.
-
@Storm Νομιζω πως ναι
@Προς τους υπολοιπους, για να μην υπαρξει παρεξηγηση για πλακα το εγραψα αυτο περι αξιοπιστιας Γαλλων και Ιταλων εναντι στην Toyota -
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Εχει αγορασει κανεις το Urban να μας πει εντυπωσεις?Γιατι ρωτας;Εσυ δεν ξερεις;Τι μας λες σε τοσα μυνηματα σου για το ουμπερ αλες οχημα του μελλοντος;
-
Βασίλη σαν επίσημος τρολλοκυνηγός του φόρουμ θα έπρεπε να είχες ήδη σημάνει τον συναγερμό...
-
Εγω ρωταω εσας που τα ξερετε ολα και ειστε οι καλυτεροι!!!!
-
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Εγω ρωταω εσας που τα ξερετε ολα και ειστε οι καλυτεροι!!!!Τότε δέξου αγόγγυστα ότι έχει αναφερθεί. Πρέπει να έχεις καλυφθεί με τις 'γνωσεις' -και όχι απόψεις- των υπολοίπων.
Εκτός αν ψάχνεις τον έναν που το βρήκε υπέροχο ... για να γίνεται δύο! -
Καποτε εγραφα εδω και με αμφισβητησατε!!!
Τωρα τι εχετε να πειτε που οι εταιρειες βγαζουν ολες τα urban τους στη φορα?
Ευχαριστω. -
Ο χρήστης MJT έγραψε:
Καποτε εγραφα εδω και με αμφισβητησατε!!!
Τωρα τι εχετε να πειτε που οι εταιρειες βγαζουν ολες τα urban τους στη φορα?
Ευχαριστω.Εγώ αμφισβητώ το γεγονός πως οι εταιρείες βγάζουν όλες τα urban τους στη φόρα, επίσης.
-
Quote σε προηγούμενο post μου! Αυτο έχω να πω εγώ!
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ποιος ο λόγος γι' αυτό το 'up' -τύπου μικρες αγγελίες- εκεί που πάει ... να rest in peace????
Toyota Urban Cruiser