-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
Καλως ηλθατε στα μερη μας.Απο που ηρθες;Εγνατια ή μεσω Πύλης;
Αν εχεις κεφι και χρονο θα ανακαλυψεις και αλλες παραλιες στην Παραλια μας (60+ χλμ συνεχομενης ακτογραμμης ειναι αυτα)Από Εγνατία. 2h 35 min Από κέντρο Τρικάλων έως Λούτσα με Fiat Panda !!!
Η επόμενη φορά θα συνδυαστεί με επίσκεψη στις εκβολές του Αχέροντα και επίσκεψη στο Νεκρομαντείο .
Έχω πάει σε Καραβοστάσι, Αριλλα, Σαρακίνικο(?) Λίχνο και σε καποιους ορμίσκους στα Σύββοτακτλ
Αλλά προτιμώ το Βράχο για να μην χρειάζεται να παιρνω αυτοκίνητο για μπάνιο.
-
Ο χρήστης Sakaflias έγραψε:
Από Εγνατία. 2h 35 min Από κέντρο Τρικάλων έως Λούτσα με Fiat Panda !!! Του ρούφηξες το αίμα!
Η επόμενη φορά θα συνδυαστεί με επίσκεψη στις **εκβολές του Αχέροντα **και επίσκεψη στο **Νεκρομαντείο **.Έχω πάει σε Καραβοστάσι, Αριλλα, Σαρακίνικο(?) Λίχνο και σε καποιους ορμίσκους στα Σύββοτακτλ
Εκτός από τις εκβολές να πας και στις πηγές (αν δεν εχεις πάει) , το δε Νεκρομαντείο αξίζει.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Από Εγνατία. 2h 35 min Από κέντρο Τρικάλων έως Λούτσα με Fiat Panda !!! Του ρούφηξες το αίμα!
Η επόμενη φορά θα συνδυαστεί με επίσκεψη στις **εκβολές του Αχέροντα **και επίσκεψη στο **Νεκρομαντείο **.Έχω πάει σε Καραβοστάσι, Αριλλα, Σαρακίνικο(?) Λίχνο και σε καποιους ορμίσκους στα Σύββοτακτλ
Εκτός από τις εκβολές να πας και στις πηγές (αν δεν εχεις πάει) , το δε Νεκρομαντείο αξίζει.
+πολλα
Να κανεις και ραφτινγκ
Περυσι ειμασταν σε αυτα τα μερη, και το σκεφτομασταν πολυ σοβαρα και για φετος... -
Έχω πάει βαρκάδα στις εκβολές και στο νεκρομαντείο πριν από 15 χρόνια.Από τις πηγές περάσαμε πηγαίνοντας για Ζάλογγο.
Τωρα η επισκεψη θα γίνει για εκπαιδευτικούς λόγους με τα παιδιά.Πάντως το Panda πεθαίνει για κατηφόρα...
Η αλήθεια είναι ότι με το Bravo 120HP (Panda υπάρχει ένα Bravo) του φίλου μου που είμασταν παρέα κινηθήκαμε σε τέτοιoυς ρυθμούς που ούτε αυτός ένιωσε ότι πηγαίναμε αργά, αλλά ούτε και γω ότι πήγαινα στα όρια του Panda. (80-100 στους επαρχιακούς, 100-140 στην εγνατία και 150+ σε κάποιες καλές κατηφόρες ) -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Να κανεις και ραφτινγκ
Πολύ θα το ήθελα αλλά θα μας φάει πολύ ώρα και έχω μόνο ένα ΣΚ(για την ακρίβεια κατι παραπάνω απο 24Η και για μένα προέχει το μπάνο των παιδιών στην θάλασσα). Το ραφτιγκ θα μπει στο πρόγραμμα μια άλλη φορά..Ισως στα Ζαγοροχώρια τέλος Αυγούστου.
-
Ετσι όπως τα περιέγραψες , ένοιωσα οτι βρίσκομαι σε μια αέναη κατηφοριά.....
-
Ετσι όπως τα περιέγραψες , ένοιωσα οτι βρίσκομαι σε μια αέναη κατηφοριά.....Μισή μισή είναι η διαδρομή
Πάντως πάνω από 130 αρχίζεις και το νιώθεις να..πετάει... (65 αλόγατα είναι αυτά)
-
Μιας και αναφέρθηκε το Ράφτινγκ, έχω γνωστό με εταιρία ράφτινγκ κτλ, δίπλα στη γέφυρα της Πλάκας, στον Άραχθο. Ευελπιστώ, δε, 13 Αυγούστου να είμαι εκεί για τη βραδινή κατάβαση με μόνο φως αυτό της Πανσελήνου!
-
Η οικονομικη κριση μας εχει γονατισει ρε γαμωτο......................................
-
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Στο μεταξύ αυτό το topic μόνο με Bravo δεν ασχολείται...
Τα έχουμε λύσει όλα τα θέματά μας ,γιατί προβλήματα δεν έχουμε όπως κάποιοι άλλοι (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε), οπότε ασχολούμαστε με θέματα που περιλαμβάνουν πάντα ένα Bravo...
-
Στο μεταξύ αυτό το topic μόνο με Bravo δεν ασχολείται...Ασχολουμαστε με το Bravo..........................
οταν μιλαμε για τις καταναλωσεις του!
Ξερει ο Κωστας τι εννοω!Στο μεταξύ αυτό το topic μόνο με Bravo δεν ασχολείται...
Τα έχουμε λύσει όλα τα θέματά μας ,γιατί προβλήματα δεν έχουμε όπως κάποιοι άλλοι (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε), οπότε ασχολούμαστε με θέματα που περιλαμβάνουν πάντα ένα Bravo...
Ποιοι εχουν προβληματα δηλαδη;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
-
Ετσι μπραβο!
Αντε γιατι θα σε κομπρεσαρω!!!!!
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ετσι μπραβο!
Δεν μιλάμε για σένα ρε... Είπαμε τα Bravo δεν έχουνε προβλήματα
-
Ετσι μπραβο!
Δεν μιλάμε για σένα ρε... Είπαμε τα Bravo δεν έχουνε προβλήματα
-
Καλησπερα...ενδιαφερομαι να μαθω πληροφοριες σχετικα με την καταναλωση για το Fiat Bravο 1.4 multiair.Διαβαζα πριν απο λιγο σε ενα σαιτ στο νετ (autointernet.gr) οτι εχει τσιμπημενη καταναλωση..αληθευει αυτο?????ξερει καποιος???
-
Μιας και αναφέρθηκε το Ράφτινγκ, έχω γνωστό με εταιρία ράφτινγκ κτλ, δίπλα στη γέφυρα της Πλάκας, στον Άραχθο. Ευελπιστώ, δε, 13 Αυγούστου να είμαι εκεί για τη βραδινή κατάβαση με μόνο φως αυτό της Πανσελήνου!Οτι ημουν ετοιμος να το αναφερω.Και εγω εκει θα ειμαι αν ολα πανε καλα.Απιστευτη διαδρομη για ραφτινγκ,απιστευτη διαδρομη για βολτα με τις ιταλιδες μας και μη.
@sakaflias και αλλους:
Ορμος του Οδυσσεα ,αλωνακι στην περιοχη της αμμουδιας,10 λεπτα το πολυ απο λουτσα.Θα με θυμηθεις.
Καστροσυκια στις ελιες ή αρτολυθια αλλα 10 λεπτα απο την αντιθετη κατευθυνση. -
Ωπα ρε με τις 'βάρκες' σας!
Συμφορουμίτης ρώτησε για καταναλώσεις multiair σε Bravo βλέπω ,
Ο χρήστης 2505 έγραψε:
Καλησπερα...ενδιαφερομαι να μαθω πληροφοριες σχετικα με την καταναλωση για το Fiat Bravο 1.4 multiair.Διαβαζα πριν απο λιγο σε ενα σαιτ στο νετ (autointernet.gr) οτι εχει τσιμπημενη καταναλωση..αληθευει αυτο?????ξερει καποιος???Θα πρέπει να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοί που έχουν αποκτήσει Bravo με Multiair και σίγουρα δεν είναι κανένας τους εδω μέσα.
Συγκρινόμενος με τον tjet θα πρέπει να είναι κατά τι οικονομικότερος αλλά οχι σπουδαία πράγματα υπό πίεση.
Προσοχή στο 'υπό υπίεση' , δεν εννοούμε να κινηθεί κανείς απλά γρήγορα στην ΕΟ , αλλά να πιέσει τον κινητήρα σε πιο απαιτητικές διαδρομές κοντά στα όρια του κόφτη . -
Fiat Bravο 2007