-
Εγώ είμαι υπέρ της άποψης να έρθει ο famas σήμερα και να το συζητήσουμε παρέα με καφέ, μπύρα και κρεατάκια. Όπως φαντάζομαι και το υπόλοιπο ποίμνιο! Όντως είναι σημαντικό θέμα!
-
Αν την έχει την Κουντουριώτου στο GPS θα προσπαθήσω φάνκυ να έρθω....
-
Παιζει να ξεκινησει κανεις απο κεντρο??
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ είμαι υπέρ της άποψης να έρθει ο famas σήμερα και να το συζητήσουμε παρέα με καφέ, μπύρα και κρεατάκια. Όπως φαντάζομαι και το υπόλοιπο ποίμνιο! Όντως είναι σημαντικό θέμα!Θα συμφωνήσω και εγώ με τον σεβάσμιο γέροντα.
Τωρα το καλοκαίρι πάντως μπορούμε να 'παιξουμε' με διάφορες επιλογές απο το Ζαζού (δεν ξέρω πως γραφεται κανονικά) στο Καραμπουρνάκι, σε κάποιο στο εμπορικό κέντρο απέναντι απο το ΙΚΕΑ που έχει άνετο πάρκινγκ, στο 'Νouvelle' στο Ωραιόκαστρο, στο Φιλίππειο, ή στο Φραγμα της Θέρμης,
-
Εσείς νομίζετε ότι στην εκκλησιαστική σχολή δεν μαθαίνουμε τίποτα...!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Παιζει να ξεκινησει κανεις απο κεντρο??Δε νομίζω να έρχεται κανείς μέχρι κέντρο... αν έρθεις όμως Πυλαία κάτι μπορούμε να κάνουμε
-
ειμαι απλα παναθλιος...μια φορα ηρθατε περαια κ γω ξεχασα να τσεκαρω το φορουμ...γκρρρ κ ημουν ακριβως στο διπλανο μαγαζι...κριμα..ελπιζω να περασατε καλα..
-
Σίγουρα θα είδες τότε τον Βαγγέλη, ίσως και τον funkyreverend
-
Κρέπα kyr80 πριν:
Κρέπα kyr80 μετά:
-
Δοκίμασε τώρα να φάς και παγωτό
-
Στη Νικήτη είναι - ρεβανί με παγωτό.
-
Θές να τον σκοτώσεις;
-
Κανονίστε να γυρίσω 10 κιλά πάνω
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Στη Νικήτη είναι - ρεβανί με παγωτό.+1, δεν κολλάμε μπρίκια.
-
Αλέξη είμασταν με τον cosneo και τον funky στον Κυριάκο 2 ώρες πριν από σένα και στον γυρισμό στις 11 το βράδυ περάσαμε ξανά για ένα παγωτό.
-
Ναι μου είπε ο Κυριάκος ότι περάσατε! Εμείς παγωτό θα φάμε αύριο γιατί είναι πολλές οι θερμίδες και πρέπει να μοιράζονται
btw και χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση οι κρέπες ήταν από τις καλύτερες που έχω φάει (δεν τις έφαγα και τις δύο εγώ έτσι; ), πολύ καλά υλικά! Σωστός ο Κυριάκος! -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Ναι μου είπε ο Κυριάκος ότι περάσατε! Εμείς παγωτό θα φάμε αύριο γιατί είναι πολλές οι θερμίδες και πρέπει να μοιράζονται
btw και χωρίς να θεωρηθεί διαφήμιση οι κρέπες ήταν από τις καλύτερες που έχω φάει (δεν τις έφαγα και τις δύο εγώ έτσι; ), πολύ καλά υλικά! Σωστός ο Κυριάκος!Κύριος χθες το σταμαχάκι τα θέματα του είχε αλλά σήμερα την κρέπα ... την υποδέχτηκε με χαρά βλέπω!
Την επόμενη φορά βαφλα με παγωτό θα φάω! Πέρασε 'μια' απο δίπλα μου ... για άλλο τραπέζι και κόλλησα να την κοιτάω!Κυριάκο καλό κουράγιο να βγει η σεζόν θετικά!
Α! Και κάτι απο πέρσι που επιβεβαιώθηκε μπροστά μας σήμερα το βραδυ! Ωραία ποτήρια και ... τραβάνε πράγματι την προσοχή! Σε διπλανό τραπέζι μόλις εμφανίστηκαν ακούσαμε οι θαμώνες να λένε ... 'Κοίτα τι όμορφα ποτήρια?' -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε διπλανό τραπέζι μόλις εμφανίστηκαν ακούσαμε οι θαμώνες να λένε ... 'Κοίτα τι όμορφα ποτήρια?'Κι εμείς να κοιτάμε σαν κέρβεροι μην και τα κλέψουν!
-
-
Έμαθα ότι θα ξαναφάτε κρέπα σε μια βδομάδα πάλι.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)