-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Με στεναχώρησες Νίκο...
Δεν στεναχωριόμαστε με λαμαρίνες .
Αλουμίνια!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με στεναχώρησες Νίκο...
Δεν στεναχωριόμαστε με λαμαρίνες .
Αλουμίνια!!!
και τιτανιο με μπετον να ειναι
παλι δεν στεναχωριομαστε.και κατι ομορφο..
-
-
Si!
-
Sorry Αλέξανδρε!
-
-
Uploaded with ImageShack.us
-
πως του εφυγε;
Η δεν προλαβε να φρεναρει;
-
-
Αυνάνας πολυτελείας.
-
Και μετα απορουμε γιατι τα τιγκαρουν στα ηλεκτρονικα τα αυτοκινητα..Με τετοιους οδηγους τι να σου κανει κ η φεραρρι,αφου 99% ο τυπος θα την καταγγειλει οτι το αυτοκινητο δεν ηταν ασφαλες or something
-
Δεν είναι δύσκολο να καθυστερήσεις 1-2 δευτερόλεπτα τα φρένα σου και να μη προλάβεις να σταματήσεις εγκαίρως. Τα μόνα ηλεκτρονικά που εμπλέκονται εκεί είναι το ABS και άντε και το ηλεκτρονικό διαφορικό. Γενικά όμως με τα σύγχρονα ηλεκτρονικά τα αυτοκίνητα αυτού του επιπέδου είναι ίσως και ταχύτερα από ότι χωρίς ηλεκτρονικά. Σίγουρα όμως ελάχιστοι οδηγοί μπορούν να τα πάνε με τα ηλεκτρονικά off. Αλλά για αυτούς φροντίζει ο κατασκευαστής και δίνει δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης όλων πλην του ABS.
-
καλα σιγουρα,αλλα στο βιντεο τον δειχνει και σε προηγουμενο γυρω που ντριφταρει στο χωμα,αρα γυρευοντας πηγαινε
-
Θέλει και λίγο feeling όπως επίσης και γνώθι σ'αυτόν.. Αλλιώς, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα και.. ακριβά.
Αυτό ισχύει για όλα βέβαια όμως θα μου πείτε.
-
Πάντως μου έκανε μεγάλη εντύπωση το συγκριτικό 458 italia με mclaren mp4-12c. Με εντυπωσίασε ο τρόπος που παρουσίασαν το ferrari, μπορώ να πω ότι ερωτεύθηκα το αυτοκίνητο. Απορώ όμως για ποιο λόγο αξιολόγησαν τόσο χαμηλά το βρετανικό αμάξι. Ας αφήσουμε τα περι χαρτιών όπως είπαν οι ίδιοι. Είναι δυνατόν (θα μου πείτε ναι, πως δεν είναι) με τόσα χρόνια εξέλιξης να το βγάζεις τόσο κακό? Μήπως είναι ένα καθαρά 'οδηγικό' δύσκολο αυτοκίνητο? Γνώμες?
-
Βαλτός είσαι παιδάκι μου;!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Βαλτός είσαι παιδάκι μου;!Ωρα να ζεσταθει το φόρουμ,Θάνο θα κανω ποπ κόρν,θες?
-

-
Είχε απενεργοποιήσει το ESP του αντηλιακού και το έχασε λόγω υπερστροφής ισχύος;
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Βαλτός είσαι παιδάκι μου;!
Ωρα να ζεσταθει το φόρουμ,Θάνο θα κανω ποπ κόρν,θες?
Αν και δεν τα τρώω... θα κάνω μια εξαίρεση
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)