-
Λοιπών παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο αύτοκινητα και περιμένω τη γνώμη σας...περισσότερο με ενδιαφεροουν ζημιές κατανάλωση οδήγηση αλλα και οτι αλλο μπορείτε να μου πειτε ευχαρηστω εκ των προτέρων...
-
Λοιπών παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δυο αύτοκινητα και περιμένω τη γνώμη σας...περισσότερο με ενδιαφεροουν ζημιές κατανάλωση οδήγηση αλλα και οτι αλλο μπορείτε να μου πειτε ευχαρηστω εκ των προτέρων...
-
-
και τα δυο καινε τα αντερα τους!
-
Lotus Elan
-
Πόσο καίει δηλαδή το 1.6 mx-5?
-
H E36 εχει ποιο ακριβο κοστος συντηρησης απο το MX-5...
-
για την κατανάλωση τι εχετε να πειτε σε σχέση με αυτά τα δυο??? απο αυτα που ειχα ακούσει είχα μείνει με την εντύπωση οτι το mx-5 καιει λιγοτερο
-
Το λιγοτερο θα ναι το πολυ 1-1.5 λιτρο.
-
εσυ πιο θα επερνες και γιατι???
-
Εγω εχω κολλημα με το Mazdaκι οποτε προς τα εκει θα κατευθυνομουν,δεν θα κοιταζα ουτε καταναλωσεις ουτε αξιοπιστια ουτε τιποτα.Απο κει και περα εχεις να αποφασισεις αναμεσα σε ενα παιχνιδι και σε ενα μεταφορικο μεσον.Αν θες απλα να βολταρεις και να παιζεις κοιτας το MX-5 αν θες ενα καμπριο για να μετακινησε και να πηγαινεις και καμια εκδρομη κοιτας την BMW.
-
και εγω καπος ετσι το ειχα στο μυαλο μου αλλα αν και δεν εχω οικογενεια με φοβιζει οτι ειναι διθεσιο...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
H E36 εχει ποιο ακριβο κοστος συντηρησης απο το MX-5...έχεις αγοράσει ανταλλακτικό της Mazda ?
-
Élan και απο εμένα .&- Ftw
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Πόσο καίει δηλαδή το 1.6 mx-5?8-10
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πόσο καίει δηλαδή το 1.6 mx-5?
8-10
Εντάξει δεν είναι και πάρα πολύ..
-
καλά ρε ποπολάρε, πώς σκατά έβγαλες συμπέρασμα ότι το μιχι καίει τα άντερά του
-
Οδηγικά, σίγουρα καλύτερο το Μάζντα. Και λίγο φθηνότερο στη συντήρηση, αν μη τι άλλο λόγω κυβικών. Νομίζω και πιο αξιόπιστο.
Αν είναι το μόνο σου αυτοκίνητο, σκέψου αν σε πειράζει που είναι διθέσιο, αναλόγως αναγκών και ηλικίας. Σκέψου επίσης ότι αυτά (η ηλικία και οι ανάγκες) μόνο μεγαλώνουν, δεν μικραίνουν ποτέ. Οπότε αν είναι για διθέσιο, κάντο τώρα, γιατί μετά δεν θα μπορείς, εκτός κι αν θα αντέχεις οικονομικά δεύτερο αμάξι.
-
Ρε παλιορατσιστές, κρατάς το μξ και η γυναίκα παίρνει ένα μεσαίο αμαξάκι. Όλοι σε μερσεντές στέισον μεγαλώσατε?
-
[quote='xenos']Ρε παλιορατσιστές, κρατάς το μξ και η γυναίκα παίρνει ένα μεσαίο αμαξάκι.[quote]
Περιμένω πως και πως ... να κάνω δώρο ένα QQ στην κυρία ... να έχω εγώ το 2θέσιο!
ΑΓΟΡΑ BMW E36 CABRIO (1800) VS MX-5 (1600)