Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λεω να το κάνω 1100
εγω μεχρι 1200 το φτανω, δεν ειναι κακα
Πηγαίνεις σε ένα εστιατόριο να φας, το οποίο γνωρίζεις εξ'αρχής ότι είναι ακριβό.
νικο , το θεμα ειναι οτι το εστιατοριο δεν ηταν τοσο ακριβο τα λιγα χρονια πριν που πηραμε καποιοι τα αυτοκινητα μας..
(κι εσυ δηλαδη..)
δεν ηταν mac, ηταν friday's , αλλα εφτασε να γινει Μεγαλη Βρετανια υπαρχει τεραστια διαφορα με το '07 και τα αυτοκινητα απο τοτε εχουν χασει πανω απο το 50% της αξιας τους
αλλιως τα υπολογιζαμε τοτε τα πραγματα και μια χαρα τα βγαζαμε περα
και φυσικα μην ξεχναμε τους φορους που πληρωθηκαν κατα την αγορα, τα καυσιμα , τη συντηρηση, τα ασφαλιστρα κτλ..
ποσο δηλαδη πρεπει να πληρωσουμε ενα διλιτρο αυτοκινητο σε αυτη τη χωρα?
οπως ειπε και ο volvozeus ειναι πλεον θεμα αξιοπρεπειας και οπως λεει και ο βασιλης για πολλους το επιπεδο ζωης συνεχως πεφτει..
ελπιζω να μην αναγκαστεις ποτε να πουλησεις το αυτοκινητο σου και σου ευχομαι συντομα να παρεις και καλυτερο, καποιοι ομως που το χουμε παρει αποφαση οτι τα 'παντρευτηκαμε' δε γινεται να συνεχισουμε να πληρωνουμε κερατιατικα για αυτοκινητα που σε λιγα χρονια θα θεωρουνται παλιατζουρες (ή ηδη ειναι παλιατζουρες για παρα πολλους) , ουτε θελουμε να τα σκοτωσουμε για ψιχουλα για να παρουμε μικροτερα
εκει πονταρουν αυτοι, οτι ειμαστε 'εγκλωβισμενοι' και καλο ειναι με καποιο τροπο να παρουν τα αρχιδια μας, οπως τα πηραν και με τους φορους καυσιμων
σιγουρα καποιοι δεν ειχαν επιλογη και πληρωνουν τα κερατα τους, ομως ειμαστε παρα πολλοι απ'οτι φαινεται που ειχαμε. καναμε λιγοτερα χλμ ή περισσοτερα με τα 2α μας αυτοκινητα (εγω προσωπικα πλεον χαλαω λιγοτερα ευρω απο το 2007 για βενζινη και κανω λιγοτερα απο τα μισα χλμ , γενικα χαλαω ελαχιστα πλεον, εχω γυρισει σε επιπεδο δημοτικου) και πηραν μεγαλοπρεπως τα αρχιδια μας, οπως βλεπουμε απο τα εσοδα του κρατους
ε ας τα παρουν κι εδω να ηρεμησουν, γιατι οταν αυτοι οι ανθρωποι νομοθετουν δε σκεφτονται ουτε υπολογιζουν τιποτα
ειναι δυσκολες οι εποχες, ας μπουν αυξησεις να πληρωσουμε κι εμεις που 'εχουμε' δε λεω οχι, αλλα οχι τετοια ξεφτιλα..
ηδη εχουμε περασει κατα πολυ το επιπεδο της ξεφτιλας
ΟΛΟΙ οι κατοχοι των αυτοκινητων στην Ελλαδα χωρις πινακιδες πλεον βγαινουν στους δρομους και κυκλοφορουν κανονικα δημιουργωντας ενα χαος τετοιο στην Αστυνομια που πρακτικα σε μερικα λεπτα εχει χασει τον ελεγχο της καταστασης και το μονο που μπορει να κανει ειναι να παρατηρει παθητικα.
διαφωνω καθετα με αυτο, το να κυκλοφορει καποιος χωρις πινακιδα περα απο παρανομο ειναι και επικινδυνο (υπαρχει και το γεγονος οτι δεν εχουν ολοι καλυψη απο ανασφαλιστο)
απλα να μην κυκλοφορουν τα αυτοκινητα (οσοι εχουν αυτο το περιθωριο , εγω πχ εκτιμω οτι το εχω) , δεν υπαρχει λογος να φτασουμε στο απολυτο χαος