-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Απλά κι η επιλογή της εναλλακτικής Βουλγάρικων πινακίδων θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή.
Γιατί θέλει τεράστια προσοχή; Θα τους ανεβάσουν τα τέλη οι βούλγαροι; Για έλληνες τους περνάς;
Εδώ είμαστε και θα το δεις...ότι σε μπλόκα οι μπάτσοι με Βουλγάρικες πινακίδες θα σου σπάνε τα @@! Στάνταρ!
Πσσσ μεγάλο μείον. Νίκο 1-1-0-0 ...ΧΙΛΙΑ και ΕΚΑΤΟ ευρώ. Δεν λέω τίποτα άλλο.
Θα το πω διαφορετικά. Το αντι-επιχείρημα μου δεν είναι στα τέλη των Βουλγάρων, που κι εκεί δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά ας πούμε θα είναι σταθερά τα πράγματα. Το θέμα σου είναι η ασφάλεια του αυτοκινήτου.
Πέφτει επάνω στο Leon σου (χτύπα ξύλο, ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ) ένας Βούλγαρος. Η πρώτη σκέψη που κάνεις, ποια είναι? Λες...'αχ τι καλά!'?
Δε σκέφτεσαι, να δω πως και πότε θα πάρω τα λεφτά μου? Δηλαδή...άντε να βγάλεις άκρη?
Αν τώρα έχεις αυτοκίνητο με Βουλγάρικες πινακίδες και τρακάρεις. Τι θα κάνεις? Θα πάρεις τηλ στη Βουλγαρία και θα τους πεις τράκαρα στην Ελλάδα? Πως θα βγάλεις άκρη?
Αξίζει τέτοιο άγχος και ρίσκο για 150-200 ευρώ λιγότερα για τα 2λτ?
@Govus η ασφαλιστική δε σε προφυλάσσει από ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα? Κάτι τέτοιο γράφει στο συμβόλαιό μου αν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Σε ατυχήματα με αυτοκίνητα από εξωτερικό βγάζεις εύκολα άκρη;
Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες, σε σχέση με το σχεδόν ...1.000.000 ανασφάλιστα ΕΛΛΗΝΙΚΑ οχήματα, που κυκλοφορούν δίπλα σου ...
Με αυτά λέει οτι καλύπτεσαι από το επικουρικό κεφάλαιο.
Αλλά γενικότερα τι παίζει; Το αυτοκίνητο πρέπει να πάει βουλγαρία για παράδειγμα; -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες, σε σχέση με το σχεδόν ...1.000.000 ανασφάλιστα ΕΛΛΗΝΙΚΑ οχήματα, που κυκλοφορούν δίπλα σου ...
Αλλά γενικότερα τι παίζει; Το αυτοκίνητο πρέπει να πάει βουλγαρία για παράδειγμα;Θα στείλουν τον πραγματογνώμονα από τη Βουλαρική ασφάλεια αεροπορικώς ρε συ και θα σου στείλουν το λογαριασμό
-
Τώρα εκτροχιαζόμαστε απ' το θέμα, αλλά προσωπικά, όταν βλέπω βουλγάρικες πινακίδες (τα περισσότερα που τις έχουν είναι βανάκια Merc ...) οπισθοχωρώ και περιμένω ...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αλλά γενικότερα τι παίζει; Το αυτοκίνητο πρέπει να πάει βουλγαρία για παράδειγμα;Θα στείλουν τον πραγματογνώμονα από τη Βουλαρική ασφάλεια αεροπορικώς ρε συ και θα σου στείλουν το λογαριασμό
το μεγάλο θέμα είναι παντρευεσαι το αμάξι κ δε μπορείς να το πουλήσεις. Από την άλλη, προτείνω όποιος φίλος θέλει με 2+ να βάλει μια αγγελία. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ όσο καλή τιμή κ αν νομίζει πως κάνει.
Από εκεί κ πέρα, ένα τηλέφωνο σε ανθρώπους που αναλαμβάνουν αλλαγή πινακίδας θα λύσει πολλές απορίες κ δεν κοστίζει τίποτα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πραγματικά μου φαίνεται απίθανο αλλά μας έχουν φτάσει στα όρια της υστερίας και της παράνοιας.Πόσο δίκιο έχεις φίλε wannabe.
Νίκο εγώ 2λιτρο δεν έχω αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τον αδερφό μου (που ΟΚ δεν το χρησιμοποιεί και πολύ) να καταθέσει πινακίδες. Είναι ελεεινή κοροϊδία το όλο θέμα.
...Μην το κάνεις αυτό. Είναι το εθνικό - πατριωτικό καθήκον του αδελφού σου. Είναι ώρα ευθύνης. Τα μέτρα πρέπει να περάσουν. Αλλιώς τελειώσαμε. Μισθοί - συντάξεις γιωκ. Τους ήδη απολυμένους και όσουν δεν βγαίνουν ποιος τους γ@μεί. Στηρίξτε ΓΑΠ.
-
Να προσθέσω κάτι για τις Βουλγάρικες πινακίδες. Αν δεν απατώμαι, η μικτή ασφάλεια (από Ελληνικές ασφαλιστικές) δεν ισχύει στο εξωτερικό. Ίσως, κατ' αντιστοιχία, να μην έχει ισχύ στην Ελλάδα η μικτή ενός αυτοκινήτου με Βουλγάρικες πινακίδες.
-
ναι, αυτο ειναι ενα θεμα
υπο προυποθεσεις μπορει να ισχυει η κλοπης
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
πραγματικά μου φαίνεται απίθανο αλλά μας έχουν φτάσει στα όρια της υστερίας και της παράνοιας.
Πόσο δίκιο έχεις φίλε wannabe.
Νίκο εγώ 2λιτρο δεν έχω αλλά θα προσπαθήσω να πείσω τον αδερφό μου (που ΟΚ δεν το χρησιμοποιεί και πολύ) να καταθέσει πινακίδες. Είναι ελεεινή κοροϊδία το όλο θέμα.
...Μην το κάνεις αυτό. Είναι το εθνικό - πατριωτικό καθήκον του αδελφού σου. Είναι ώρα ευθύνης. Τα μέτρα πρέπει να περάσουν. Αλλιώς τελειώσαμε. Μισθοί - συντάξεις γιωκ. Τους ήδη απολυμένους και όσουν δεν βγαίνουν ποιος τους γ@μεί. Στηρίξτε ΓΑΠ.
τελη και φοροι πολυτελειας αλλιως τανκς
-
Μελετούσα από περιέργεια τους 'νέους' πίνακες με τα τέλη βάσει εκπομπών CO2 ...
Για να δείτε το μέγεθος της υποκρισίας, αλλά κυρίως της ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ, κάποιο αυτοκίνητο με πρώτη κυκλοφορία το 2010 και ίδιους ρύπους με το δικό μου (160 gr/km CO2) πλήρωνε για το 2010 (1,5*160) 240 €, όταν εγώ είχα πληρώσει (από το 2009...) 252 € (λόγω 1.4 λίτρων, αγοράς 2004, αν και Euro4 κλπ, κλπ, τα 'χουμε ξαναπεί ...). Για το 2011, ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο, μέχρι σήμερα πληρώνει τα ίδια (240 €), όταν εγώ έχω πληρώσει από πέρισυ (βάσει κυβικών) ...220 € (δηλ. λιγότερα ), ενώ αν αγοραστεί μετά την 'ψήφιση', θα πληρώσει ...272 €, όταν εγώ θα πληρώσω σε λίγους μήνες για το 2012, 240 € ...
Πέραν του ότι οι όλες οι σχετικές περιβαλλοντικές μπιρμπιλοεξαγγελίες τους προηγούμενους μήνες ήταν μια μ@λ@κία και μισή για να περνάει η ώρα (καλά, αυτό το ήξερες θα μου πείτε και σωστά), το γεγονός ότι τα τέλη αυξάνονται ΠΑΝΩ από το 'ψυχολογικό' 10% (12-13,3 % σε όλες πλην μιας κατηγορίες) για τα ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, που θα μπουν στην αγορά, βλέπω πως παραμένει ασχολίαστο...Θα περάσει άραγε αμαχητί από τους εμπόρους (π.χ.) ; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
τον πινακα απο που τον πηρες;
την εκτακτη εισφορα δεν λεει πως την υπολογισε και τα νουμερα ειναι διαφορετικα απο αυτα που συζηταμε 2 μερες τωρα... -
πως βγαίνει ρε παιδιά το 270 ευρω εκτακτη στον πίνακα....
αφου το τεκμήριο ειναι 8000+ στα 2000
αυτό σας λεω 2 μερες ότι στην ΝΕΤ τα έχουν 270 ευρω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
πως βγαίνει ρε παιδιά το 270 ευρω εκτακτη στον πίνακα....αφου το τεκμήριο ειναι 8000+ στα 2000
5400*5%=270
υποπτευομαι οτι τα τζιμανια υπολογισαν με τα παλια τεκμήρια.
ρεπορταζ στο ποδι, λες και θα τους ζητησει κανεις τα ρεστα για τις μ@κ@κιες που γραφουν... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
τον πινακα απο που τον πηρες;
την εκτακτη εισφορα δεν λεει πως την υπολογισε και τα νουμερα ειναι διαφορετικα απο αυτα που συζηταμε 2 μερες τωρα...Από το σημερινό Έθνος.
Για τα νούμερα δεν γνωρίζω τίποτε παραπάνω απ' ό,τι βλέπετε... Ακόμη όμως και μέσα σ' αυτόν τον ορυμαγδό, θεωρώ 'λογικό' η έκτακτη εισφορά να υπολογιστεί επί των απαιτούμενων τεκμηρίων της χρήσης 2010, άρα ό,τι βλέπετε στον πίνακα μάλλον ισχύει ...
Τα 'τελικά' θα τα δούμε βέβαια μέσα στη βδομάδα ... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
πως βγαίνει ρε παιδιά το 270 ευρω εκτακτη στον πίνακα....
αφου το τεκμήριο ειναι 8000+ στα 2000
5400*5%=270
ρεπορταζ στο ποδι, λες και θα τους ζητησει κανεις τα ρεστα για τις μ@κ@κιες που γραφουν... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
5400*5%=270
ρεπορταζ στο ποδι, λες και θα τους ζητησει κανεις τα ρεστα για τις μ@κ@κιες που γραφουν...Τα νούμερα δέν έχουν σημασία, έτσι κι αλλιώς την άλλη εβδομάδα θα έχουν αλλάξει
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
5400*5%=270
ρεπορταζ στο ποδι, λες και θα τους ζητησει κανεις τα ρεστα για τις μ@κ@κιες που γραφουν...Τα νούμερα δέν έχουν σημασία, έτσι κι αλλιώς την άλλη εβδομάδα θα έχουν αλλάξει
- μεσοπροθεσμο
-
αφου ειναι του προηγούμενου έτους θα πληρώσουμε λιγότερα φέτος...
-
που΄σαι ρε κογιότη και έλεγα χάθηκες
-
Εν τέλει 2λιτρο του 2009 θα πληρώσει 660+270€ ?
Τέλη κυκλοφορίας