-
Ε, οχι κ καλυτερο εσωτρικο η οκταβια απο το σιβικ!!! Δες και τα δυο απο κοντα, θα καταλαβεις τη διαφορα
Αν τωρα θες οπωσδηποτε τουρμπο και δη 20vt -καλα κανεις σε σχεση με το tsi κατα τη γνωμη μου- κοιταξε για το seat exeo σε καινουριο, κριμα να παρει πρωην leasing ο ανθρωπος
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Octavia πιστευω το 1,8 θα ηταν καλυτερη λυση
DSG πιστευω ειναι δυσκολο να το μαθει καποιον που δεν εχει καβαλησει ποτε αυτοματο.Για αυτο τι λετε?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1557821/Ισως και Α3 sportback αλλα μαλλον σε χωρους δεν....
Τiguan θα ηταν ιδανικο αλλα παλι φοβαμαι θα καει φουλ
Αυτή η γενιά του Α4 έχει **απαράδεκτους **χώρους. Δεν μου έχει τύχει σε άλλο αυτοκίνητο να μη χωράνε τα πόδια μου πίσω, όσο μπροστά κι αν πήγαινε το μπροστινό κάθισμα.
-
Εννοειται οτι σε αυτα τα χρηματα πας για καινουργιο, και οχι μεταχειρισμενα ή πρωην λιζινγκ.
Μην δωσεις 20000-22000 ευρω για μεταχειρισμενο. -
Το passat ν το ξεχάσει ένα καλουτσικο επίπεδο εξοπλισμού θέλει πάνω απο 23κ. Εγω το comfortline (μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού ) το πήρα 25600 με το dsg, 24000 περίπου Χωρίς το dsg.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Εννοειται οτι σε αυτα τα χρηματα πας για καινουργιο, και οχι μεταχειρισμενα ή πρωην λιζινγκ.
Μην δωσεις 20000-22000 ευρω για μεταχειρισμενο.+1
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Το passat ν το ξεχάσει ένα καλουτσικο επίπεδο εξοπλισμού θέλει πάνω απο 23κ. Εγω το comfortline (μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού ) το πήρα 25600 με το dsg, 24000 περίπου Χωρίς το dsg.Το passat με 4,76μ ειναι τεραστιο. Απορω πως θα κινηθει στην αθηνα αυτος ο ογκος.
Και το Jetta που ειναι επισης βουβαλακι το βγαζει μονο 1200κ.εκ
Ειδα και Focus και ξενερωσα, (θα με παιρνει τηλ ο γερος να με ρωταει πως διαολο δουλευει αυτο το πραμα)
Το Tiguan θα καίει άσκοπα βενζίνη εε? (κριμα γιατι αρεσει στα γεροντια)
Οταν δινεις 20-22κ για μτχ παει να πει οτι παιρνεις κατι που καινουργιο εχει 30+ οποτε δε θα το εφτανες ποτε...
-
Δεν ειναι κανενα τερας το τιγκουαν! Οπως και να'χει να παρουν αυτο που τους αρεσει οι ανθρωποι!!
-
μερκεντε μτχ να παρει...
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δεν ειναι κανενα τερας το τιγκουαν! Οπως και να'χει να παρουν αυτο που τους αρεσει οι ανθρωποι!!οχι για τον ογκο, για τη καταναλωση με κοφτει,
λεει οτι το 10λ/100χλμ τα εχεις για μεζε
-
Υπάρχει και το Ford Mondeo με τον 1.6 Εcoboost κινητήρα. 160 αλογάκια.
Εξωτερικά είναι πολύ όμορφο ενώ μέσα είναι αρκετά χλιδάτο και ποιοτικό.
Εξάλλου το έχει οδηγήσει και ο Τζίμης (James Bond) -
θες να μας πεις το μηκος του??
-
4,778
-
Τα δεδομένα είναι τα εξής.-Ηλικία late 60’s
-Προερχόμενος από 1600 japano-sedan 90’s
-Παιδιά σκυλιά θα μπουν μια φορά το μηνά-
1,929cc με τίποτα
- Κίνηση περισσότερο σε επαρχία εθνική 10-15% στην Αθήνα
- Όσο χώρο αποσκευών και αν του δώσεις θα το γεμίσει
-Να έχει κανα αλογάκι και αχρείαστο να είναι. Οπότε tourbato - κατασκευές με μήκος 4,7 μετρά νομίζω δε θα εξυπηρετούν
- Νορμάλ καταναλωσεις
Προτείνω κάτι μεταξύ
-Οctavia 1,8 TSI
-Mας αρέσει το Α4 Β7 2005-2008 και κυρίως 1,8 ΤQ (sline ktl ktl) αλλά φοβάμαι το 20VT και την κατανάλωση τουTα φωτα σας!!
Kia Sportage. 4.45 μήκος, 465 λιτρα αλλά με 5 πόρτες άρα πρακτικά πολύ μεγαλύτερο, τουρμπο δεν είναι αλλά 135 αλογάκια έχει, κορέα τώρα / τζαπαν παλιά μια η άλλη, κατανάλωση καλούτσικη απότι λένε, θα γουστάρει και την ψηλή θέση οδήγησης.
Αν είναι να πάρεις παλιό μεταχειρισμένο Α4 πάρε καινούριο seat exeo (αν το βγάζουν ακόμα ).
-
-
παιζει να εχει πουλησει και 2 exeo !!
Sportage δε το εχω δει πουθενα
-
skoda octavia 1.4 tsi elegance με έξτρα esp,xenon,park assist,bluetooth Για golf plus 1.4 tsi,ford c max 1.6 ecoboost τι λες?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
skoda octavia 1.4 tsi elegance με έξτρα esp,xenon,park assist,bluetooth Για golf plus 1.4 tsi,ford c max 1.6 ecoboost τι λες?To skoda σα βαση ειναι οκ. τα αλλα 2 ειναι ασκημα!!
-
To θεμα των χορων ειναι σχετικο, οσο πιο πολυ τους δωσεις τοσο πιο πολλα θα βρουν να χωσουν.Το civic αν και japanila δε νομιζω οτι εχει κατι ιδιαιτερο να προσφερει, ειναι σε ολα μετριο
(οχι οτι το skoda ειναι τπτ καινοτομο αλλα απο μοτερ και εσωτερικο πιστευω ειναι καλυτερο)@thomas Το C180 εννοεις το προφανως το τελευταιο μοντελο W204. Εκει ταβανιαζεις στα λεφτα λογικα αλλα θα εισαι premium γεροντας για παντα. Αξιζει?
Η μλκ ειναι οτι τα Β8 1,8Τfsi A4 (2008+) τα δινουν ξεφτιλα κατω απο 20κ (leasing) αλλα 4,7μετρα και οδηγος 70+ ετων ακουγεται δυσκολο.
Οχι ληζινγκ στον ανθρωπο, μαλλον δεν σου εκανε τα χατηρια οταν ησουν μικρος και θελεις να τον εκδηκηθεις (πλακα κανω).
Η Μερκ εχει κατι προσφορες για την W204* στα προ f/l αλλιως πας σε W203** του 2007 που ηταν τα τελευταια .
Πολυ καλη λυση το Seat Exeo που αναφερθηκε*C 180 (Κομπρεσσορα ή Τουρμπο, στα 1600κυβικα με 156 αλογα)
** C 200 K 1800 κυβικα με 184 αλογα -
Η καλυτερη επιλογη πιστευω ειναι η octavia 1.8 και αν μπορειτε παρτε την και καινουργια φυσικα.. Μια αλλη καλη επιλογη ειναι και το new focus 4d...
Και αν σας ενδιαφερει κοιταξτε και το prius 1.8.. -
Prius? Έχω καλύτερη εναλλακτική και απορώ πως δεν προτάθηκε ακόμα... Tiida!
-
Το passat με 4,76μ ειναι τεραστιο. Απορω πως θα κινηθει στην αθηνα αυτος ο ογκος....Επειδή κινούμαι και στην πόλη με 4,775 σε διαβεβαιώνω ότι όλα είναι θέμα συνήθειας. Ποτέ δεν θα είναι σαν μίνι ή σούπερ μίνι αλλά μπορείς να κυκλοφορείς κανονικότατα και μόνο σε τίποτα πολύ στενά θα έχεις πρόβλημα αλλά αυτό ισχύει και για πολλά άλλα αυτοκίνητα ακόμα και πιο κοντά αν είναι πολύ φαρδιά πχ Ford Focus.
Πρόταση sedan / 5θυρο για συνταξιούχο