-
ποιο πιστευετε οτι παει καλυτερα στις στροφες και ποιο θα αγοραζατε και γιατι?
-
-
-
Βασικά τι θες εσύ?
Δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη αυτά τα δύο αυτοκίνητα -
Μα καλα πιο 2 ειναι αυτοι που ψηφισαν το Clio;
-
Εγω θ'αγοραζα το κλιο γιατι ειναι κ@υλααα!!!
Αλλα εγω ειμαι κ 22, αν ημουν λιγο μεγαλυτερος κ ηθελα κατι πιο ολοκληρωμενο, μεταξυ των 2 γκολφ, αλλα αν δε μας περιγραψεις τις αναγκες σου δε θα παρεις πιο τεκμηριωμενη απαντηση απο την πρωτη μου προταση
-
και εγω σχεδον στην ιδια ηληκια ειμαι δεν με ενδιαφερουν οι χωροι με ενδιαφερουν τα μηχανικα να μπαινει καλα και να εχει ενα ικανοποιητικο γκαζακι γνωριζω οτι το gt θα ειναι ποιο γρηγορο απο το clio ξερει κανεις αν το σασι ειναι ιδιο με του 2.0 στο clio?
-
Πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία Renault και προσπάθησε να καταλάβεις ΠΟΙΟ GT (σκέτο, GT Gordini, κάτι άλλο; ) ΘΑ φέρει η Πεζεά ( ) ΚΑΠΟΤΕ. Μετά το δίλημμά σου γέρνει αυτομάτως υπέρ του Golf και καθαρίζεις στα γρήγορα...
-
ενα νομιζω υπαρχει clio gt αυτο του 2010 με τα 130hp
-
Μάλλον δεν έγινα ξεκάθαρος : ο εισαγωγέας Renault ισχυρίζεται πως εισάγει το Clio 1.6 GT (με τους 128 ίππους) με τρίθυρο ΜΟΝΟ αμάξωμα και στην έκδοση Gordini. Αν δεν σου κάνει κόπο λοιπόν, πέρασε από μια αντιπροσωπεία και ρώτησε για αυτό που σου είπα παραπάνω, καθώς και για το πότε θα παραλάβεις, αν παραγγείλεις ...
-
βασικα για να μην σε κουραζω θελω να παρω το συγκεκριμενο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1029358/
-
Σόρρυ παιδιά αλλά vw δεν θα έπαιρνα εκτός αν ήθελα να κολλήσω σε καμία γκόμενα -μηχανικό στην αντιπροσωπία της vw που θα κοίταζε το αμάξι μου κάθε τόσο γιά επισκευή. Πέραν την πλάκα, το golf είναι πιο καλό συνολικά αλλά μηχανικά δεν είναι αξιόπιστο. Και μην αρχίσετε ότι κανένα αμάξι δεν είναι αξιόπιστο κλπ, γιατί είναι απλά μπαρούφες. Μηχανικά το γκολφ έχει την αξιοπιστία των ιταλών στα ηλεκτρολογικά, δηλαδή πολύ χαμηλή. Το clio από την άλλη είναι πολύ πιο ομορφο και πιο αξιόπιστο μηχανικά. Πάντως στις στροφές και στο τιμόνι το clio είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και σπορ. Το golf gti είναι λίγο ουδέτερο αλλά αισθάνεσαι ότι είσαι σε μαγικό χαλί. Πατάς γκάζι και πετάς. Κάπως έτσι θα είναι και το gt. Κρίμα γιά το gt, αλλά αν έπαιρνα tsi vw θα ήμουνα σε αναμμένα κάρβουνα, ειδικά μεταχειρισμένο.
-
Εχει λεει κι εγγυηση, θετικο αυτο, ελεγχεται κι ευκολα μεσω αντιπροσωπιας. Προσεξε μονο μην ειναι στουκαρισμενο, ενας καλος ελεγχος επιβαλλεται
-
ναι ενοειται πωε θα το παω σε ευχαιστω κι ολας
-
εγω πιστευω οτι αυτα τα 2 αυτοκινητα δεν συγκρινονται, αλλη κατηγορια το ενα και αλλη το αλλο!!!
αλλα αν ηταν να παρω ενα απο τα δυο θα επαιρνα golf!!! ειναι αυτοκινητο με αριστο πατημα στο δρομο, αν και λιγο ζημιαρικα σε καποιες περιπτωσεις! -
Δεν νομίζω πως συγκρίνονται τα 2 αμάξια. Σαν σύνολο μου φαίνεται πολύ ανώτερη η γκόλφω.
Αν ήθελα κάτι να τα κάνει όλα και να συμφέρει θα έπαιρνα το vw
Αν ήθελα να φτιάξω ένα προφίλ λίγο πιο ανήσυχου και ψαγμένου οδηγού θα έπαιρνα το renault
Αν ήμουν πιο ανήσυχος και ψαγμένος οδηγός δεν θα ρωτούσα καν.Άρα απο μένα +1 στον γερμάνο, με προσοχή όμως γιατί κακά τα ψέματα κάποια θεματάκια τα έχει. Όχι ότι κάθεσαι και σε αναμμένα κάρβουνα βέβαια..
-
Ψήφισα Γκολφάρα!!!
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Δεν νομίζω πως συγκρίνονται τα 2 αμάξια. Σαν σύνολο μου φαίνεται πολύ ανώτερη η γκόλφω.
Αν ήθελα κάτι να τα κάνει όλα και να συμφέρει θα έπαιρνα το vw
Αν ήθελα να φτιάξω ένα προφίλ λίγο πιο ανήσυχου και ψαγμένου οδηγού θα έπαιρνα το renault
Αν ήμουν πιο ανήσυχος και ψαγμένος οδηγός δεν θα ρωτούσα καν.Άρα απο μένα +1 στον γερμάνο, με προσοχή όμως γιατί κακά τα ψέματα κάποια θεματάκια τα έχει. Όχι ότι κάθεσαι και σε αναμμένα κάρβουνα βέβαια..
η υπογραφη σου ειναι απο τραγουδι χιπχοπ..? το οποιο δεν μπορω να θυμηθω γιατι εχω κολλησει..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ψήφισα Γκολφάρα!!!Νομίζω αν θες premioumίλα είναι η μοναδική επιλογή
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ψήφισα Γκολφάρα!!!
Νομίζω αν θες premioumίλα είναι η μοναδική επιλογή
Πριμιουμίλα και Φάουβε δεν πανε μαζί φίλε μου. Απλά ο δημιουργός του θέματος δεν μου άφησε και πολλές επιλογές...
renault clio gt vs golf gt