-
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Κοιτάζω στους καταλόγους τις τιμές των Volvo και παρατήρησα το εξής. Στο S40 έχουν βάλει 2 diesel κινητήρες. Ο ένας με 109 ίππους και 5άρι κιβώτιο και ο άλλος (D2) με 115 ίππους και 6άρι. Στο V50 έχουν βάλει μόνο τον κινητήρα με τους 109 ίππους και βέβαια το 5άρι. Γνωρίζετε κάτι γιατί γίνεται αυτο?
-
Καλά, είναι δυνατόν τα v50 να μην έχουν isofix ????
-
Νομίζω από το 2007 και μετά είναι υποχρεωτικό στοιχείο εξοπλισμού.
-
-
Εχθές είδα ένα τέτοιο
https://www.youtube.com/watch?v=Ga1sMFDfWHA
, λευκό μάλιστα.
Πολύ εντυπωσιακό! -
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Εχθές είδα ένα τέτοιο ... , λευκό μάλιστα.
Πολύ εντυπωσιακό!Σε λευκο εχει βιτρινα και η Metalaksis...Προτιμω το R-Design...παντως σε κινηση στο δρομο ειναι οντως εντυπωσιακο.
-
Ο χρήστης nyfitsa έγραψε:
Ρε παιδιά έχω μια απορία. Κοιτάζω στους καταλόγους τις τιμές των Volvo και παρατήρησα το εξής. Στο S40 έχουν βάλει 2 diesel κινητήρες. Ο ένας με 109 ίππους και 5άρι κιβώτιο και ο άλλος (D2) με 115 ίππους και 6άρι. Στο V50 έχουν βάλει μόνο τον κινητήρα με τους 109 ίππους και βέβαια το 5άρι. Γνωρίζετε κάτι γιατί γίνεται αυτο?Οχι ακριβως...μεχρι ΜΥ10 ο 1.6Drive-e ειχε 109hp. Απο ΜΥ11 αναβαθμιστηκε στα 115hp και μπηκε 6αρι κιβωτιο. Και στα δυο ΜΥ υπηρχε επιλογη start/stop. Αυτα και για S40 και για V50..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Απο το 2007 και μετα ηταν στανταρ...πριν ηταν option...Μην σε νοιαζει παντως..μπαινουν πολυ ευκολα (εμπρος-αστεια/πισω-επισης) και δεν κοστιζουν τιποτα (11,18χ2=22,36ευρω απο εδω)..
Μπαίνουν πολύ εύκολα, αρκεί να υπάρχει ένας Βολβοδίας να τους καθοδηγεί τι να κάνουν
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Οχι ακριβως...μεχρι ΜΥ10 ο 1.6Drive-e ειχε 109hp. Απο ΜΥ11 αναβαθμιστηκε στα 115hp και μπηκε 6αρι κιβωτιο. Και στα δυο ΜΥ υπηρχε επιλογη start/stop. Αυτα και για S40 και για V50..Ευχαριστώ πολύ Δία. Οπότε μάλλον πρέπει να ενημερώσουν τους καταλόγους τους κάποια sites.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Απο το 2007 και μετα ηταν στανταρ...πριν ηταν option...Μην σε νοιαζει παντως..μπαινουν πολυ ευκολα (εμπρος-αστεια/πισω-επισης) και δεν κοστιζουν τιποτα (11,18χ2=22,36ευρω απο εδω)..
Μπαίνουν πολύ εύκολα, αρκεί να υπάρχει ένας Βολβοδίας να τους καθοδηγεί τι να κάνουν
Μη μου το θυμιζεις... Εγω φταιω που λογω περιστασεων θεωρησα οτι θα εκαναν πιο αποτελεσματικα τη δουλεια απο εμενα....
Οχι ακριβως...μεχρι ΜΥ10 ο 1.6Drive-e ειχε 109hp. Απο ΜΥ11 αναβαθμιστηκε στα 115hp και μπηκε 6αρι κιβωτιο. Και στα δυο ΜΥ υπηρχε επιλογη start/stop. Αυτα και για S40 και για V50..
Ευχαριστώ πολύ Δία. Οπότε μάλλον πρέπει να ενημερώσουν τους καταλόγους τους κάποια sites.
Το ελληνικο site της Volvo ειναι οτι να 'ναι...αργουν πολυ να κανουν update.
-
Γεια σας .Αν και λιγο ασχετος με αυτοκινητα, ειμαι λατρης των volvo στεισον κ σκεφτομαι να αγορασω το v50 1.6 DRIVE....Εως τωρα δεν ειχα αμαξι....Διαβαζω οτι δεν διατιθενται στην ελ.αγορα...την δευτερα θα το ψαξω... θα ηθελα τις αποψεις σας,τα σχολια σας ...περι αγορας, επιλογης ,κ οτι αλλο θα πιστευεται οτι πρεπει να ξερω σχετικα ...
Ευχαριστω .
Παναγιωτης. -
Τα Volvo station wagon ειναι πολυ ομορφα
-
Thomas-c200k
εισαι απο το Αγρινιο?!! -
Ο χρήστης Katouna έγραψε:
Thomas-c200k
εισαι απο το Αγρινιο?!!Καταγωγη, αλλα μενω Αθηνα
Στην ιστοσελιδα της Volvo αναφερεται κανονικα το V50 και αν δεν απατωμαι υπαρχει κατοχος εδω μεσα στο φορουμ .
Εντιτ: σε κινητηρα βενζινης ειναι διλιτρο, σε κινητηρα πετρελαιου ειναι 1,6. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Thomas-c200k
Και όσοι έχουν καταγωγή από το Αγρίνιο και μένουν Αθήνα τα Volvo Station Wagons!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Thomas-c200k
Και όσοι έχουν καταγωγή από το Αγρίνιο και μένουν Αθήνα τα Volvo Station Wagons!!!
να αρχισω τα Αγρινιωτικα μηπως???
-
να αρχισω τα Αγρινιωτικα μηπως???
Κάτσι καλά , γιατί θα σ βάλω ζκατάψυξ!
-
χα χα χα χα !!!
Ας παραμεινουμε στο εν λογω θεμα παιδια !!!
Καλο ΣΚ να εχετε !!!Παναγιωτης .
-
Thomas-c200k
Στην ιστοσελιδα της Volvo αναφερεται κανονικα το V50 και αν δεν απατωμαι υπαρχει κατοχος εδω μεσα στο φορουμ .
Εντιτ: σε κινητηρα βενζινης ειναι διλιτρο, σε κινητηρα πετρελαιου ειναι 1,6.Θα υπάρχει κάτοχος στο φορουμ από αύριο ....
VOLVO FORUM