-
Μπορει να προτεινει κανεις που να περασω κοτσαδορο στο 307 SW χωρις να χρειαστω διακοποδανειο;
Ευχαριστω
-
Α ρε ποπ, και στο δρόμο του Ωραιοκάστρου μερικά μέτρα πριν το φανάρι για Συμμαχική είδα καθαρισμό με 28 ευρώ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Α ρε ποπ, και στο δρόμο του Ωραιοκάστρου μερικά μέτρα πριν το φανάρι για Συμμαχική είδα καθαρισμό με 28 ευρώ.Είναι καινούριο το πλυντήριο του και κάνει προσφορές.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μπορει να προτεινει κανεις που να περασω κοτσαδορο στο 307 SW χωρις να χρειαστω διακοποδανειο;Ευχαριστω
εγω παντως στον τουρσουνιδη (αν θυμαμαι καλα, απεναντι απο την ετεα ηταν πάντως τότε) ειχα βάλει πριν αρκετά χρόνια (8-9 χρονια) σε πολυ καλη τιμή! Τωρα για σήμερα δε ξέρω αλλα κανε μια ερευνά αγοράς κ απο εκεί!
-
Bρεχει!!!
-
2.0 mm χαλαρά πράγματα
-
Σε όλους τους στύλους με τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιφερειακής, έχουν βάλει ταμπέλες που γράφουν 'ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ'.
Εκτός από τον προφανή λόγο (να δώσουμε λεφτά σε αυτόν που τις έβαλε), ξέρει κανείς γιατί τις τοποθέτησαν;
Άραγε να περιμένουμε να δούμε και άλλες ταμπέλες του τύπου “ΔΕΝΔΡΟ”, “ΚΟΛΩΝΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ”, “ΦΑΝΑΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ” κλπ;
-
-
Πριν από αρκετή ώρα (1,5 νομίζω) βρέθηκα στον περιφερειακό (προς ανατολικά) ξαφνικά με την δυνατή βροχή και παρατήρησα την σχεδόν μαζική και αλλοπρόσαλλη αντίδραση όλων που από 'γρήγοροι' ... ΦΡΕΝΑΡΑΝ στον βρεγμένο! Με φρίκαρε η ηλιθιότητα όλων! Σαν να μην έβλεπαν τα μαυρα σύννεφα ακριβώς από πάνω τους ότι θα βρέξει και κάποιος τους έχει πει ότι έτσι αποκτούν πρόσφυση στο βρεγμένο!
Πολλές φορές σκέφτομαι πάντως ότι τα θέλει ο 'απ'αυτός' τους όταν καβαλάνε μπαριέρες κλπ!Ευκαιρία πάντως με την βροχή να πλυθούν λίγο οι δρόμοι διότι με τα 4 βρέθηκα σε δύο περιπτώσεις αυτές τις μέρες!
-
Μα πως έφυγε εκεί; Του χώθηκε κανείς;
-
Η πληροφόριση όμως από τις Πινακίδες Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS) είναι ...σαφέστατη:
'VMS3: ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΩΝ/ΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ'
Κάνουν ειδική εκπαίδευση για να τα γράφουν με αυτόν τον τρόπο;
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μα πως έφυγε εκεί; Του χώθηκε κανείς;Μάλλον 'κάποιος' που τον προσπέρασε λίγο πριν...
-
δειτε το all time classic σκηνικο φρεναρω στην αλλη πλευρα να δω τι γινεται ρε παιδι μου:
κ δυο φωτο:
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Συνέβει 50 μέτρα πίσω μου......το άκουσα και το είδα από τον καθρέφτη .Την προσπέρασα λίγα μέτρα πριν το τούνελ
πραγματικά ανατριχιαστικό αν τύχει ακριβώς πισω σου!!! Μου έτυχε κ μένα πριν 2 βδομάδες με μια καραμπόλα!
-
Το προτιμώ από το να γίνει ακριβώς μπροστά μου
-
Δεν μπορώ να περιγράψω το σημερινό...Συκιές, κάνα μισάωρο έτρωγα χαλάζι, είχε έργα στην Επταπυργίου, η Ανδρέου Δημητρίου πλημμύριζε τα ημιυπόγεια, η πρόσφυση που είναι όνειρο μακρινό γενικά στον Δήμο έκανε και αυτή διακοπές και να βλέπεις απέναντι Ευκαρπία και Ωραιόκαστρο με ήλιο! ΤΖΕΤ!
Για το Κέντρο, δεν τα συζητάμε...βροχή, πορείες και μπλοκαρισμένος Περιφερειακός ήταν κοκτέιλ! Και χρειάστηκε να μπω 2 φορές...
-
Πάντως κάτι τις 'πιάνει' τις νταλίκες σε εκείνο το σημείο και φεύγουν από τον δρόμο. Πριν λίγους μήνες αν θυμάστε είχε φύγει μια άλλη στον κόμβο και είχε πέσει από την γέφυρα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Συνέβει 50 μέτρα πίσω μου......το άκουσα και το είδα από τον καθρέφτη .Την προσπέρασα λίγα μέτρα πριν το τούνελΤο μεσημέρι όταν επιστρέφω από το γραφείο, μερικές φορές ακούω Ράδιο Θεσ/νίκη, γιατί συχνά αναφέρουν για την κατάσταση των δρόμων.
Σήμερα λοιπόν άκουσα κάποιον να τηλεφωνεί και να λέει ότι ήταν 50 μέτρα μπροστά από την νταλίκα και πως το είδε από τον καθρέφτη του! Του έκανε εντύπωση πως το ρυμουλκούμενο σηκώθηκε ψηλά! Είπε ότι χτύπησε ελαφρώς ένα μικρό πράσινο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια κοπέλα.
Είχα διαβάσει αυτά που έγραψες και σκέφθηκα αμέσως: 'Αμάν, ο sv2!'
Μετά είπε ότι σταμάτησε με 'την κλούβα' και λέω 'Μπά! Δεν είναι αυτός! Δεν μπορεί να έχει βγάλει κλούβα η Ferrari'
-
Ε δεν εχει μονο Ferrari.
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
Πάντως κάτι τις 'πιάνει' τις νταλίκες σε εκείνο το σημείο και φεύγουν από τον δρόμο. Πριν λίγους μήνες αν θυμάστε είχε φύγει μια άλλη στον κόμβο και είχε πέσει από την γέφυρα.το σημειο ειναι ζορικο..αν βγεις με καποια χιλιομετρα παραπανω μπορει να παιξει λιγακι η ουρα..σκεψου το τωρα με γλιτσα κ νταλικα
-
Σιγά το δύσκολο να φύγεις από τον δρόμο τέτοιος που είναι, ειδικά με βροχή. Φαίνεται και από τις μπαριέρες στην πρώτη φωτογραφία, όπου είναι χιλιόχτυπημένες. Ευτυχώς που δεν μάζεψε κανέναν ή δεν πέρασε απέναντι...
Εντωμεταξύ καμιά μέρα θα φύγει η πλαγιά με τα χώματα, στο σημείο από το οποίο τραβάει ο GeorgT. -
Αυτα τα χωματα και γω τα χαζευα προχθες,χωρις ναμαι ειδικος και γω ελπιζω να μην εχουμε κανα ωραιο...
Posts προς Θεσσαλονικείς