-
Δεν αξιζει να ασχολεισαι με κατι υπανθρωπους σαν και δαυτους
δεν αλλαζει ευκολα ενας ανθρωπος συμπεριφορα,οποτε δεν αξιζει να χαλας διαθεση και σαλιο.Εκει εχω καταληξει.Πληρωνεις και τον ξεχνας,δεν ασχολεισαι ουτε δευτερολεπτο.Λες ναι ,ναι δικαιο εχεις κτλ,κτλ -
Χθές πήρα ταξί από πατήσια για τα κτελ στο κηφισό με το που λέω τον προορισμό μου λέει 'ωραία .. πως πάμε??''
Τελικά ήταν η 2 μέρα του στην δούλεια!!! -
Xμμμ... απλά δεν ήταν Αθηναίος ο τύπος, δεν υπάρχει περίπτωση. Και πρώτη μέρα στη δουλειά να ήταν, δεν πιστεύω οτι υπάρχει Αθηναίος που να κυκλοφορεί γενικώς και να μην ξέρει να βγει ποτάμι από τα Πατήσια...
-
Ε μα, συγγνώμη, αλλά εκεί δεν κατεβαίνεις και παίρνεις άλλο ταξί;
Hellooooooo?
-
Να πω την αλήθεια τον ψιλολυπήθηκα ήταν ευγενικός!
Τουλάχιστον τώρα έμαθε!!
ΑΑ το ωραίο ήταν οτι είχε GPS αλλά δεν το είχε μάθει ακόμα !! -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ε μα, συγγνώμη, αλλά εκεί δεν κατεβαίνεις και παίρνεις άλλο ταξί;
Hellooooooo?Γιατί να κατέβεις; Κι εγώ έχω πέσει σε noob ταρίφα, δεν ήξερε που ακριβώς ήταν η διεύθυνση που ήθελα και του είπα απλώς να ακολουθήσει την τάδε αρτηρία και να στρίψει όταν του υποδείξω. Σιγά το πράγμα.
Απεναντίας επιβάλλεται να κατέβεις σε κάτι παράσιτα σαν αυτό που πέτυχε ο djalma.
-
Συνέλαβαν «ταρίφα» φοροφυγά
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 30 Απριλίου 2011, 12:52Στη σύλληψη ενός 48χρονου ιδιοκτήτη ταξί, προχώρησαν την Παρασκευή οι άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Πειραιά, διότι είχε παρέμβει στο σύστημα ταμειακής μηχανής του οχήματος.
Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο τεχνικό, διαπιστώθηκε ότι στην καλωδίωση που συνδέει το ταξίμετρο και την ταμειακή μηχανή υπήρχε παρεμβολή διακόπτη, με αποτέλεσμα να μην χρεώνεται ο Φ.Π.Α. κατ΄επιλογή του οδηγού.
Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Πειραιά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Xμμμ... απλά δεν ήταν Αθηναίος ο τύπος, δεν υπάρχει περίπτωση. Και πρώτη μέρα στη δουλειά να ήταν, δεν πιστεύω οτι υπάρχει Αθηναίος που να κυκλοφορεί γενικώς και να μην ξέρει να βγει ποτάμι από τα Πατήσια...Είχα πετύχει ταξιτζή στην Μενάνδρου που δεν ήξερε να με πάει πλατεία Εξαρχείων.
Η δικαιολογία του ήταν οτι ήταν από Πειραιά. -
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Συνέλαβαν «ταρίφα» φοροφυγά
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 30 Απριλίου 2011, 12:52Στη σύλληψη ενός 48χρονου ιδιοκτήτη ταξί, προχώρησαν την Παρασκευή οι άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Πειραιά, διότι είχε παρέμβει στο σύστημα ταμειακής μηχανής του οχήματος.
Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο τεχνικό, διαπιστώθηκε ότι στην καλωδίωση που συνδέει το ταξίμετρο και την ταμειακή μηχανή υπήρχε παρεμβολή διακόπτη, με αποτέλεσμα να μην χρεώνεται ο Φ.Π.Α. κατ΄επιλογή του οδηγού.
Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Πειραιά.
Δε μας λέει κάτι νέο το άρθρο, γνωστό καιρό τώρα το κόλπο...
-
Καλά λέει ο Πάγκαλος, μαζί τα ΤΡΩΜΕ.
-
Έπιασαν λέει ταξιτζή ο οποίος 'πείραζε' με ασύρματο κοντρόλ το ταξίμετρο.
Τι άλλο θα σκεφτεί αυτή η κίτρινη φυλή να κοροϊδεύει τον κόσμο?????
-
Μου συνέβη πριν από 15 λεπτά...
Ταξιτζής κατεβαίνει το δρόμο που μένω. Σταματά εμπρός μου (είχα κάνει στην άκρη να περάσω) και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος
ΤαΞ: Στη γειτονιά σας μένουν πολλοί καριό@@δες?
Εγώ: Τι?
Ταξ: Πήρα μία πουτ@να ... την έφερα εδώ και έβγαλε 50ρικό να με πληρώσει...
Εγω:
Ταξ: Και τις λέω ότι δεν έχω ρέστα καθώς μόλις ξεκίνησα....
Εγώ:
Ταξ: Και φεύγει η καρι@λα και δεν με πληρώνει...Βάζει πρώτη και φεύγει...
ΥΓ. Ο ταξιτζής έχει ηλικία περί τα 60 και οδηγεί ένα Octavia. Δεν μου φάνηκε λαμόγιο... μεροκαματιάρης άνθρωπος μου φάνηκε...
Να πλακώσουν και οι ζέστες...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μου συνέβη πριν από 15 λεπτά...Ταξιτζής κατεβαίνει το δρόμο που μένω. Σταματά εμπρός μου (είχα κάνει στην άκρη να περάσω) και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος
ΤαΞ: Στη γειτονιά σας μένουν πολλοί καριό@@δες?
Εγώ: Τι?
Ταξ: Πήρα μία πουτ@να ... την έφερα εδώ και έβγαλε 50ρικό να με πληρώσει...
Εγω:
Ταξ: Και τις λέω ότι δεν έχω ρέστα καθώς μόλις ξεκίνησα....
Εγώ:
Ταξ: Και φεύγει η καρι@λα και δεν με πληρώνει...Βάζει πρώτη και φεύγει...
ΥΓ. Ο ταξιτζής έχει ηλικία περί τα 60 και οδηγεί ένα Octavia. Δεν μου φάνηκε λαμόγιο... μεροκαματιάρης άνθρωπος μου φάνηκε...
Να πλακώσουν και οι ζέστες...
Θεος ο ταριφ.......
-
Διαδρομη Μπραχαμι προς μετρο Δαφνης.ειμουν με τον φιλο μου και ολα καλα μολις μπαινουμε.μετα απο λιγο αρχιζει την ιστορια της ζωης του για την γυναικα του που δεν του καθεται γιατι δεν του συκωνεται.Ελεγε κατι μα@#$κιες και μετα απο καθε προταση και μου ελεγε (γιατι καθομουν μπροστα) ετσι δεν ειναι?!τι να του ελεγα και γω..εχεις δικιο του ελεγα!κοιταζομουν με τον φιλο μου και ειχαμε πεθανει στο γελοιο κειχε σκαλωσει.Στα μεσα της διαδρομης αρχισα να τον ηχογραφω να τον εχω να γελαω..τι να πει κανεις...
Υ.Γ. Εχω παρατηρησει οτι οι ταριφες οταν ειν αδιοι πανε σαν τον shumi.Οταν παλι ειναι γεματοικαι ειδικα αν σε δουν και μικρο (οπως εμενα.17 ειμαι αλλα οταν μου ειχε τυχει αυτο ειμουν πιο μικρος) πανε και αργα και σε περνανε απο κατι δ ρομους γυρο γυρο για να παρει παραπανω λες και δεν ξερεις την σωστη διαδρομη.αλλα τι να του πεις...
-
Τις τελευταίες φορές που πήρα ταξί μόνο μπουνιές δεν έπαιξα με τους ταρίφες. Συγκεκριμένα ο τελευταίος χωρίς να ρωτήσει σταμάτησε, πήρε δεύτερο επιβάτη και ήθελε να με κάνει ολόκληρο κύκλο. Επειδή βιαζόμουν και είχα άγχος, μου γύρισαν τα μυαλά και άρχισα τα τρελά καντήλια με τη μία απέναντι στα θεία του (ευκαιρία να ξεσπάσω κι όλας, ήταν δύσκολη μέρα), ο ταρίφας με πέρασε μάλλον για παρανοϊκό, κατέβασε τον άλλο επιβάτη σε δευτερόλεπτα και με πήγε στον προορισμό μου χωρίς να βγάλει ούτε κουβέντα
-
Καλά νέα:
Την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί ανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Ραγκούσης, αλλάζοντας ριζικά το σχέδιο που είχε εκπονήσει ο προκάτοχός του Δημήτρης Ρέππας.
Ο Γιάννης Ραγκούσης υποστήριξε ότι το σχέδιο που είχε ετοιμάσει η προηγούμενη ηγεσία ουσιαστικά κρατούσε κλειστό το επάγγελμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς «δεν προέβλεπε την έκδοση νέων αδειών ταξί».
Ο υπουργός Μεταφορών διευκρίνισε ότι η πλήρης απελευθέρωση του επαγγέλματος τέθηκε σε ισχύ από τις 2 Ιουλίου, όπως άλλωστε επιβάλει ο νόμος 3919 για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, ενώ εντός του επόμενου τριμήνου θα οριστικοποιηθούν οι προϋποθέσεις για την έκδοση νέων αδειών
Οι εξαγγελίες του κ. Ραγκούση αναμένεται να προκαλέσουν την έντονη αντίδραση των αυτοκινητιστών, οι οποίοι έχουν ζητήσει να συναντηθούν μαζί του.
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... -ragousis/
Εγώ λέω να αρχίσετε από τώρα τις κινητοποιήσεις. Γιατί να περιμένετε;
-
Προσδοκώ έναρξη απεργίας οδηγών ταξί, συνεχούς, μέχρι την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους. Στηρίζω τον επικείμενο αγώνα τους.
-
Nα μια απεργία για το καλό του κοινωνικού συνόλου.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Προσδοκώ έναρξη απεργίας οδηγών ταξί, συνεχούς, μέχρι την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους. Στηρίζω τον επικείμενο αγώνα τους.Ποιος δεν τον στηριζει, θα αδειασουν οι δρομοι για τα καλα
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Προσδοκώ έναρξη απεργίας οδηγών ταξί, συνεχούς, μέχρι την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους. Στηρίζω τον επικείμενο αγώνα τους.
Ποιος δεν τον στηριζει, θα αδειασουν οι δρομοι για τα καλα
Ρε παλιο απεργοσπάστη
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες