-
Το χάσιμο του κώλου εκεί που δεν το περιμένεις είναι χειρότερο...
-
Εχετε υπ οψιν σας τα ελαστικα Tigar(νομιζω γιουγκοσλαβικης κατασκευης);
Υστερα απο 10 χρονια σκεφτομαστε να αλλαξουμε λαστιχα στο Yugo,και ψαχναμε καποια φτηνη μαρκα.Τυχαια ανακαλυψα τα συγκεκριμενα και,απ οσο θυμαμαι,κατι αντιστοιχο φορουσε και απο το εργοστασιο,βεβαια δεν ειχαμε και τις καλυτερες εμπειριες αλλα οσο ναναι..Και εδω τιθεται το ερωτημα:
Στα ιδια λεφτα υπαρχει περιπτωση να βρω μια φτηνη εστω,μαρκα με καλυτερη οδικη συμπεριφορα;Εχει κανεις εμπειρια απο τη συγκεκριμενη μαρκα;Ξερει κανεις να μου πει τιμες;
Οι διαστασεις ειναι 155/70/13(η 145/70/13 αν ειναι φτηνοτερα,τετοια φοραγε απο το εργοστασιο)
Ευχαριστω εκ των προτερων -
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Υστερα απο 10 χρονια σκεφτομαστε να αλλαξουμε λαστιχα στο Yugo,και ψαχναμε καποια φτηνη μαρκα.Τυχαια ανακαλυψα τα συγκεκριμενα και,απ οσο θυμαμαι,κατι αντιστοιχο φορουσε και απο το εργοστασιο,βεβαια δεν ειχαμε και τις καλυτερες εμπειριες αλλα οσο ναναι..Και εδω τιθεται το ερωτημα:
Στα ιδια λεφτα υπαρχει περιπτωση να βρω μια φτηνη εστω,μαρκα με καλυτερη οδικη συμπεριφορα;Εχει κανεις εμπειρια απο τη συγκεκριμενη μαρκα;Ξερει κανεις να μου πει τιμες;
Οι διαστασεις ειναι 155/70/13(η 145/70/13 αν ειναι φτηνοτερα,τετοια φοραγε απο το εργοστασιο)
Ευχαριστω εκ των προτερωνΠοσο εχουν τα Τιγκαρ;
-
Ευχαριστω εκ των προτερωνΒλέποντας τιμές σε ένα γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα,το πιο φθηνό σε αυτή τη διάσταση είναι ένα Sunny που έχει 40€ περίπου,και το SP Streetresponse της dunlop έχει 50€ (αμφότερα χωρίς τοποθέτηση).Δηλαδή στην τετράδα 40€ διαφορά.Αξίζει για 40€ να βάλεις ένα φθηνό και άγνωστο;Αν ήταν για cd player θα σου έλεγα ναι,δεν τρέχει κάτι.Αλλά για τα ελαστικά;Και ιδίως σε yugo που δεν έχει ούτε ενεργητική ούτε παθητική ασφάλεια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βασικά καλύτερα τα πιο φρέσκα πίσω...Θέσφατο για μπροστοκούνα!!!
-
Οι διαστασεις ειναι 155/70/13(η 145/70/13 αν ειναι φτηνοτερα,τετοια φοραγε απο το εργοστασιο)Στη διάσταση που ψάχνεις, μια τετράδα 'επώνυμα' κάνει 160-180 ευρώ. Φθηνά σαν τα Tigar (σέρβικη εταιρεία, που ανήκει στη Michelin) υπάρχουν πολλά (Sava, Courier κ.λπ.) με τιμές 130-150 ευρώ (πάντα μιλάμε τοποθετημένα).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βασικά καλύτερα τα πιο φρέσκα πίσω...
Θέσφατο για μπροστοκούνα!!!
Αν ξέρεις να το μαζέψεις, δεν έχεις ανάγκη
-
Καλημέρα.
Είχα ζητήσει πριν καμιά βδομάδα τις γνώμες σας για ένα vectra 1600 του '96, σε 185-70-14 και κυρίως μου είχατε προτείνει uniroyal και pirelli.
Αν η διάσταση γίνει 185-65-14, θα ταιριάζανε στο αυτοκίνητο τα c drive 2?
Τα έχω βάλει εγώ στο polo μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά σίγουρα καμία σχέση τα δυο αυτοκίνητα μεταξύ τους... -
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Οι διαστασεις ειναι 155/70/13(η 145/70/13 αν ειναι φτηνοτερα,τετοια φοραγε απο το εργοστασιο)Στη διάσταση που ψάχνεις, μια τετράδα 'επώνυμα' κάνει 160-180 ευρώ. Φθηνά σαν τα Tigar (σέρβικη εταιρεία, που ανήκει στη Michelin) υπάρχουν πολλά (Sava, Courier κ.λπ.) με τιμές 130-150 ευρώ (πάντα μιλάμε τοποθετημένα).
Μιλάμε δλδ για ελάχιστες διαφορές. Κι εγώ δε νομίζω οτι αξίζει για 20-30 ευρώ να πας σε μια άγνωστη εταιρεία.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Αν είσαι με λίγα χλμ/ώρα και είσαι έτοιμος το μαζεύεις.Αν είσαι με πολλά,και ιδίως αν είσαι χαλαρός (δε νομίζω να οδηγεί κανείς κάθε μέρα 'τσιτωμένος' σαν να τρέχει Ε.Δ σε ράλι) πας για...βρούβες!Χώρια ότι τα τιμόνια στα απλά επιβατηγά είναι αργά και μέχρι να κάνεις ανάποδο έχεις φέρει σβούρες.
-
Προφανώς το είπα χαριτολογώντας...
-
Ο χρήστης SlimData έγραψε:
Καλημέρα.
Είχα ζητήσει πριν καμιά βδομάδα τις γνώμες σας για ένα vectra 1600 του '96, σε 185-70-14 και κυρίως μου είχατε προτείνει uniroyal και pirelli.
Αν η διάσταση γίνει 185-65-14, θα ταιριάζανε στο αυτοκίνητο τα c drive 2?
Τα έχω βάλει εγώ στο polo μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά σίγουρα καμία σχέση τα δυο αυτοκίνητα μεταξύ τους...Εχω ακούσει αρκετά καλά λόγια γαι τα γιοκο Να ξες πάντως πως ότι καινούριο και επώνυμο να βάλεις σίγουρα θα δεις μεταμορφωμένο το αυτοκίνητο σε σχέσυ με μια παλιά φθαρμένη τετράδα που έχει τώρα
-
Θα χάσει βέβαια κάμποσα άλογα
Sent
-
Επειδη δεν ξερεις στο λεμε
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Επειδη δεν ξερεις στο λεμε
**Παρακαλώ να λείπουν τα σχόλια επί προσωπικού. Από μια προειδοποίηση και οι δυο σας. Bill δε το περίμενα από σένα [mod] **
-
-
-
:shifty: -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:shifty: >:shifty:Τώρα φταίω εγώ κύριε μοντ; Αυτό δεν είναι διάκριση;; Άλλοι λένε τόσα και τόσα και όλες οι επιθέσεις απέναντί μου. Μου ζητάτε να αποδείξω όλα όσα λέω, ενώ άλλοι εμφανώς ψεύδονται και τους αφήνετε να λένε ό,τι θέλουν. Δε τα βλέπετε αυτά κύριοι μοντ;; Εμείς είπαμε μια κουβέντα και αμέσως προειδοποίηση; Αν δεν μας θέλετε στο φόρουμ σας να μας το πείτε, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
Ευχαριστώ.
-
Παρακαλώ
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]