-
Πνευματώδες...
-
εμενα προσωπικα μου αρεσει αυτο:
-
Δυστυχώς δεν μπορω να χωνέψω την καινουργια μασκα με τιποτα και απ'όσους εχω ακουσει ή εχω συζητησει για την καινουργια μασκα της Lancia δεν εχει βρεθει ουτε ενας που να πει οτι του αρεσει,βεβαια εαν την δω απο κοντα ισως αλλαξω γνωμη.
Προσωπικα θα ηθελα να βγαζανε κατι αντιστοιχο με αυτο -
εμενα μου αρεσει πολυ το νεο ypsilon που θα βγει, ειδικα απο πισω που ειναι σχεδον ιδιο με την νεα delta!!!
μονο η μασκα δεν μου αρεσει!!!
αλλα λενε οτι θα παει ακομα καλυτερα σε πωλησεις απο οτι το σημερινο ypsilon! -
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
εμενα μου αρεσει πολυ το νεο ypsilon που θα βγει, ειδικα απο πισω που ειναι σχεδον ιδιο με την νεα delta!!!
αλλα λενε οτι θα παει ακομα καλυτερα σε πωλησεις απο οτι το σημερινο ypsilon!Και εγω πιστευω οτι θα παει καλυτερα απο το σημερινο, και κυριως εξαιτιας του 5θυρου αμαξωματος
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
αλλα λενε οτι θα παει ακομα καλυτερα σε πωλησεις απο οτι το σημερινο ypsilon!Και εγω πιστευω οτι θα παει καλυτερα απο το σημερινο, και κυριως εξαιτιας του 5θυρου αμαξωματος
και οτι θα ειναι 5θυρο, αλλα και το οτι η fiat εχει βαλει σαν στοχο να παει υψηλα σε πωλησεις το συγκεκριμενο μοντελο!!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τα δίχρωμα δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί τονίζουν το 'σκαλοπάτι' που κάνει το καπό και μοιάζει με PT Cruiser. Τα μονόχρωμα και ειδικά με xenon φανάρια και ηλιοροφή που είδα είναι υπέροχα. Αλλά πάλι σαν να εστιάζουν στο γυναικείο κοινό...Το σκαλοπάτι αυτό υπήρχε σε άλλες δύο γενιές Y, απλά δεν υπήρχε η διχρωμία (υπήρχε βέβαια η μαύρη πίσω πόρτα στο Υ10). Θεωρώ ότι η συζήτηση αυτή δεν θα γινόταν αν δεν είχαμε δει τις Thema και Flavia και πώς γινόμαστε υπερβολικοί.
-
Σωστα.
δηλαδη υπαρχει περιπτωση να δουμε και αντιπροσωπειες με lancia-citroen??
η θα ειναι μονο με lancia-jeep το δικτυο της lancia?[/quote]
Αν σκεφτείς ότι υπάρχουν αντιπροσωπείες Citroen-Jeep... Γιατί όχι; (στην αλεξπολη έτσι είναι τουλάχιστον...) -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Τα δίχρωμα δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί τονίζουν το 'σκαλοπάτι' που κάνει το καπό και μοιάζει με PT Cruiser. Τα μονόχρωμα και ειδικά με xenon φανάρια και ηλιοροφή που είδα είναι υπέροχα. Αλλά πάλι σαν να εστιάζουν στο γυναικείο κοινό...
Το σκαλοπάτι αυτό υπήρχε σε άλλες δύο γενιές Y, απλά δεν υπήρχε η διχρωμία (υπήρχε βέβαια η μαύρη πίσω πόρτα στο Υ10). Θεωρώ ότι η συζήτηση αυτή δεν θα γινόταν αν δεν είχαμε δει τις Thema και Flavia και πώς γινόμαστε υπερβολικοί.
νομιζω οτι εχεις δικιο!!!
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Τα δίχρωμα δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί τονίζουν το 'σκαλοπάτι' που κάνει το καπό και μοιάζει με PT Cruiser. Τα μονόχρωμα και ειδικά με xenon φανάρια και ηλιοροφή που είδα είναι υπέροχα. Αλλά πάλι σαν να εστιάζουν στο γυναικείο κοινό...
Το σκαλοπάτι αυτό υπήρχε σε άλλες δύο γενιές Y, απλά δεν υπήρχε η διχρωμία (υπήρχε βέβαια η μαύρη πίσω πόρτα στο Υ10). Θεωρώ ότι η συζήτηση αυτή δεν θα γινόταν αν δεν είχαμε δει τις Thema και Flavia και πώς γινόμαστε υπερβολικοί.
Ορθόν. Και τα 2 προηγούμενα Υ είχαν το σκαλοπάτι αλλά στο καινούριο ο συνδυασμός με την Chrysler μάσκα φέρνει στο μυαλό το PT Cruiser, γι' αυτό το ανέφερα. Κατά τα άλλα θέμα συνήθειας είναι.
-
απλα, στο προσεχως ypsilon, το καπο ειναι στρογγιλο, για αυτο δειχνει αλλιως, ενω στα αλλα δεν ηταν τοσο κυκλικο, αλλα ειχε καποιες γωνιες!!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τα δίχρωμα δεν μου αρέσουν καθόλου γιατί τονίζουν το 'σκαλοπάτι' που κάνει το καπό και μοιάζει με PT Cruiser.Και εμένα το βαμμένο καπό του νέου Υ δεν μου αρέσει. Και η επιρροη από ΡΤ στην βαφή είναι φανερή.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=25809&start=180#p2209817 -
σε ιδιο χρωμα ολο το αμαξωμα, ομως, ειναι πολυ ομορφο!!
-
σε ιδιο χρωμα ολο το αμαξωμα, ομως, ειναι πολυ ομορφο!! -
-
Καλά που δεν μας έδειξε και την Thesis στον κεντρικό καθρέπτη ή την πρώτη Thema
Πάντως εγώ στην θέση αυτού του κυρίου θα αισθανόμουν τρομερά άβολα -
Αυτή η Thema -αναλόγως και την τιμή της- κάπως πάει κι έρχεται. Η καμπριάτη Fulvia είναι σκέτη κατάθλιψη...
Οι Lancia εδώ και πολλά χρόνια είναι δανεικά μοντέλα από άλλη εταιρεία (Fiat) με άλλο design. Το καραξενέρωτο του πράγματος είναι ότι εδώ απλά άλλαξαν το σήμα, ενώ η σημερινή Delta έχει σημαντικές αισθητικές διαφορές με το Bravo.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτή η Thema -αναλόγως και την τιμή της- κάπως πάει κι έρχεται. Η καμπριάτη Fulvia είναι σκέτη κατάθλιψη...Οι Lancia εδώ και πολλά χρόνια είναι δανεικά μοντέλα από άλλη εταιρεία (Fiat) με άλλο design. Το καραξενέρωτο του πράγματος είναι ότι εδώ απλά άλλαξαν το σήμα, ενώ η σημερινή Delta έχει σημαντικές αισθητικές διαφορές με το Bravo.
+1
-
Τελος η Lancia..
-
Δε μου φαίνεται να ξεφεύγει και τόσο από την πρώτη Thema για να τα βάψουμε μαύρα.
Σε σχέση με τη Flavia τώρα, οτιδήποτε μετά τη Lybra μου φαίνεται καλύτερο.
LANCIA FORUM