-
εχω δικαιωμα να βγαλω το αμαξι εξωτερικο και απο ελληνικες να βαλω αλλες πινακιδες;
ειμαι μονιμος κατοικος και εχω και ᾽᾽ταυτοτητα᾽᾽
δεν παει αλλο με αυτους....
1000 θα φτασει...οσο πληρωνει για σημα μια Lambo στην Ιταλια... -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Μιλαγα σημερα με εναν υπαλληλο απο το παρκινγκ ο οποιος εχει ενα Focus ST θα καταθεσει πινακιδες, περιττο να αναφερω πως μεσα στο παρκινγκ βρισκονται αμαξια πανω απο 2,500 κυβικα που εχουν καταθεσει πινακιδες. Τον Δεκεμβρη θα προστεθουν κιαλλα...... -
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Δικο μου, γυναίκας (που θα κρατήσουμε) και του πατέρα μου.
Και 1 ευρώ να κοστίζουν, δεν τα δίνουμε. Θα μας πάρουν 2 μισθούς σχεδόν με την εκτακτη. Πρέπει να αντισταθμήσουμε. Στο κάτω κάτω, με 50αράκι το πιθανότερο ειναι να σε σκοτώσουν παρά να κάνεις εσύ ζημιάΘα θεωρούσα πιο λογικό να μην κρατήσετε τη γυναίκα παρά να κυκλοφορείτε με ανασφάλιστο όχημα (είτε είναι 50άρι, είτε πατίνι). Έναν πεζό να χτυπήστε, στην καλύτερη περίπτωση θα πουλήσετε και τα κορμιά σας...
Για να αντισταθμίσετε, κόψτε από αλλού, όχι από την ασφάλεια σας. -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ο Νέρωνας κοιτούσε τη Ρώμη να καίγεται.
Αυτοί εδώ κοιτούν την Ελλάδα να καταστρέφεται. Νομίζω το θέλουν κιόλας.το ιδιο κανει και το 99,9% των πολιτων.
Δηλαδή, η Ελλάδα ΤΩΡΑ καταστρέφεται ;
Το να μπει τάξη για τους περισσότερους είναι καταστροφή.
Ξέρεις τι είναι να μην μπορείς να φοροδιαφύγεις, να χρειάζεται να δουλέψεις για να έχεις εισόδημα, να σου ανοίγουν το επάγγελμα, να μην παίρνεις σύνταξη από τα 45, να σου βάζουν ηλ. συνταγογράφηση εκεί που χρέωνες ό,τι ήθελες και δε σου ζητούσε κανείς λογαριασμό; -
Τα τελη κυκλοφορίας είναι το λιγοτερο. Τι 202 τι 250. Τι 400 τι 500. Το πρόβλημα είναι οτι με τη βενζίνη στο 1.6+ τα έξοδα έχουν ανέβει κατακόρυφα σε εποχή που τα λεφτα απλά δεν υπαρχουν. Αφου θες 20-30ε παραπάνω στο γεμισμα τι να λεμε τωρα...
Εγω παντως παρήγγειλα σκουτερακι κ το αμαξι οταν τελειώσει το λιζινγκ παιρνει π@υλο. Μετα μτχ 5ετιας χαμηλου κυβισμου με βασική ασφάλεια για χρήση περιστασιακή κ σερβις ενα στα 2 χρονια κ μονο λαδια.
Ελα ΓΑΠ... χτυπα κ αλλο, θα τ'αντεξω !
-
αρα τα μέτρα δεν αποδίδουν.Τα τέλη κυκλοφορίας με την ασφάλεια κοστίζουν φέτος 2300 ευρω για δίλιτρο.
Αφου για να τα δώσω πρέπει πρωτα να τα εισπράξω. Για παράδειγμα 2300 ευρω μισθός και μετά την φορολόγιση θα με'ινουν 1500 για να τα δώσουμε...
και επειδή δεν παίρνουμε 2300 το μήνα.... και παίρνουμε πλέον τα μισα..... μείναμε με 8 μισθούς φέτος από τους 14 που είχαμε.
Χανουμε 4 μισθούς απο τα δώρα και από τα ΤΕΛΗ. Ποιος το περίμενε?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αρα τα μέτρα δεν αποδίδουν.Τα τέλη κυκλοφορίας με την ασφάλεια κοστίζουν φέτος 2300 ευρω για δίλιτρο.Αφου για να τα δώσω πρέπει πρωτα να τα εισπράξω. Για παράδειγμα 2300 ευρω μισθός και μετά την φορολόγιση θα με'ινουν 1500 για να τα δώσουμε...
και επειδή δεν παίρνουμε 2300 το μήνα.... και παίρνουμε πλέον τα μισα..... μείναμε με 8 μισθούς φέτος από τους 14 που είχαμε.
βαλε αλλον 1-1,5 μισθο απο αυξησεις-εκτακτες εισφορες κτλ
edit***
ειλικρινα, δε ξερω τι θα εκανε ο ΠΑΠ χωρις εσενα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αρα τα μέτρα δεν αποδίδουν.Τα τέλη κυκλοφορίας με την ασφάλεια κοστίζουν φέτος 2300 ευρω για δίλιτρο.Αφου για να τα δώσω πρέπει πρωτα να τα εισπράξω. Για παράδειγμα 2300 ευρω μισθός και μετά την φορολόγιση θα με'ινουν 1500 για να τα δώσουμε...
το σκεφτομαστε εμεις με τα 2λιτρα...
αλλοι με 3λιτρα τι κανουν;
-
Δεν έχουν επιλογές.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν έχουν επιλογές.και ετσι ειναι το σωστο, γιατι ετσι νομιμα αποφασισε η κυβερνηση.
-
Δεν έχουν επιλογές.ετσι... μην κανεις τιποτα, μην κατεβεις στο συνταγμα, μην διανοηθεις να μην πληρωσεις.
next year 2000 ευρω (αν υπαρχουμε σαν χωρα), ουτε τοτε να διαμαρτυρηθεις. ολα αμασητα και χωρις να βγαζεις κιχ
-
Ενώ αν κατέβω στο σύνταγμα κάτι θα αλλάξει, ε;
-
Δεν έχουν επιλογές.θυμαμαι τοτε που σκεφτοσουν να παρεις το 3λιτρο εναντι του 2.0...
φιλε μου δεν ειμαστε σε κρατος..
και δεν το λεω μονο γι αυτο...
εδω γνωστη μου 5 γιατροι της εκαναν 5 διαφορετικες διαγνωσεις για μια απλη βρογχιτιδα...αστα να πανε ειμαστε...
-
Ενώ αν κατέβω στο σύνταγμα κάτι θα αλλάξει, ε;με το να μην κατεβεις και να πληρωσεις, το σιγουρο εινια πως δεν θ' αλλαξει.
οταν δεν πληρωσει κανα μυριο τα τελη φετος, μπορει και να αλλαξουν γνωμη
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Ενώ αν κατέβω στο σύνταγμα κάτι θα αλλάξει, ε;
με το να μην κατεβεις και να πληρωσεις, το σιγουρο εινια πως δεν θ' αλλαξει.
οταν δεν πληρωσει κανα μυριο τα τελη φετος, μπορει και να αλλαξουν γνωμη
Θα τα βάλει από την τσέπη του ο Παπανδρέου.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Δεν έχουν επιλογές.
θυμαμαι τοτε που σκεφτοσουν να παρεις το 3λιτρο εναντι του 2.0...
φιλε μου δεν ειμαστε σε κρατος..
και δεν το λεω μονο γι αυτο...
εδω γνωστη μου 5 γιατροι της εκαναν 5 διαφορετικες διαγνωσεις για μια απλη βρογχιτιδα...αστα να πανε ειμαστε...
πήρε την μέση λύση ...2.5
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Κοίτα, το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν πήρα στα σοβαρά τον father Lappas όταν μου θύμιζε ότι εδώ είναι Ελλάδα. Ίσως όμως μου βγήκε σε καλό, γιατί αν ήξερα το τι θα ακολουθούσε απλά δεν θα είχα τολμήσει να πάω σε τέτοιο κινητήρα. Θα είχα γλιτώσει πολλά λεφτά βέβαια, αλλά...
Το 325 είναι τρίλιτρο.
-
το θέμα ειναι ότι πέρισυ εχασε απο τα τελη.. φέτος δε θα εισπράξει ούτε τα τέλη... όχι την έκτακτη...
Το πόσο πρόχειρα είναι όλα αυτά φαίνεται από το γεγονός ότι όλα τα μέτρα είναι στρογγυλά... +100 εκ/....
δεν ειναι ποτε 92 ή 103
-
Κοίτα, το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν πήρα στα σοβαρά τον father Lappas όταν μου θύμιζε ότι εδώ είναι Ελλάδα. Ίσως όμως μου βγήκε σε καλό, γιατί αν ήξερα το τι θα ακολουθούσε απλά δεν θα είχα τολμήσει να πάω σε τέτοιο κινητήρα. Θα είχα γλιτώσει πολλά λεφτά βέβαια, αλλά...
Το 325 είναι τρίλιτρο.
Το ξερω φιλε μου τι ειναι.
Δεν πειραζει ρε Χρηστο...θα βρουμε την ακρη...εγω ημουν ετοιμος για την 330i τοτε με τον κινητηρα απο μαγνησιο...τελευταια στιγμη εκατσε η 320i και αυτο γιατι επεμενε η μανα μου...
μαμααααααααααα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το θέμα ειναι ότι πέρισυ εχασε απο τα τελη.. φέτος δε θα εισπράξει ούτε τα τέλη... όχι την έκτακτη...Το πόσο πρόχειρα είναι όλα αυτά φαίνεται από το γεγονός ότι όλα τα μέτρα είναι στρογγυλά... +100 εκ/....
δεν ειναι ποτε 92 ή 103
εκτακτη δεν εννοουσα μονο στα πολλα κυβικα, αλλα στους μισθους
εδω επι 40 ΧΡΟΝΙΑ δεν εχει εκτελεστει ουτε ΕΝΑΣ προυπολογισμος, και συ κολας στα 'στρογγυλα'?
Τέλη κυκλοφορίας