-
αμα είτε γράφει +100 εκτ το 2011 και μετά γράφει -100 εκ στον πίνακα για τα τέλη... δηλαδή την επόμενη χρονιά χάνει κιόλας λεφτα... Απλά για να εκενυρίζει τον κόσμο
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =111383164
-
ΔΙάβασα και εγώ για έκτακτη εισφορά στα πολλά κυβικά ξεκινώντας από τα 2000 με 150 ευρώ.
Θυμάστε τι έγινε με την προηγούμενη έκτακτη εισφορά;Πάντως διαφωνώ κάθετα με το να παραδώσουμε πινακίδες...έτσι απλά. Θα πρέπει να τα παρκάρουμε πέριξ της βουλής, να φθάσουν οι στοιβάδες μέχρι Αλεξάνδρας, κηφισσό, παραλιακή, και καισαριανή και ας φέρουν γερανούς να τα πάρουν.
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Το θέμα είναι το κάθε κράτος να οδηγήσει τους πολίτες του σε μείωση της κατανάλωσης μέσω της φορολογίας και όχι απλά να βγάλει ότι μπορεί όπως μπορεί.Αν ψάχνουν για λεφτά μπορούν: Να αυξήσουν τον φόρο στην βενζίνη, να φορολογήσουν τα υπερπολυτελή, ενεργοβόρα ΙΧ κατά την αγορά τους, να αρχίζουν να κόβουν κλήσεις στα παράνομα σταθμευμένα, τα βάλουν διόδια στο κέντρο κλπ.
Το μέτρο ο δίλιτρος ή ο δυομισάλιτρος να δώσει €500 το μόνο που πετυχαίνει είναι να πουλάει η Merc περισσότερα 1.8-1.6 K.
εχεις δουλεψει ποτε σου; σ' εχω ξαναρωτησει
-
To δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου. Απο την στιγμη που το μετρο με την εκτακτη εισφορα στα διλιτρα δεν εφερε αποτελεσματα,γιατι το ξαναεφεραν? Ειναι τοσο βλακες ή απλα το κανουν για να μας εκνευρισουν?
Μηπως τελικα εχουν μυαλο 5χρονου?
Υπουργειο οικονομικων
''Λοιπον μας λειπουν 5 δις. Ε απλα τα πραγματα μωρε. Υπαρχουν 300.000 αυτοκινητα που ειναι απο διλιτρα και πανω.Βαλε σε αυτους 150ε εκτακτη εισφορα και στους αλλους κατω απο 2000 κυβικα ενα 20%. Πηγαινε και την βενζινη 2 ευρω και ειμαστε κομπλε'' -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Μηπως τελικα εχουν μυαλο 5χρονου?
'
Όχι έχουν ΣΣΕ
Σκατά
Στον
Εγκέφαλο -
Ο Νέρωνας κοιτούσε τη Ρώμη να καίγεται.
Αυτοί εδώ κοιτούν την Ελλάδα να καταστρέφεται. Νομίζω το θέλουν κιόλας. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αυτοί εδώ κοιτούν την Ελλάδα να καταστρέφεται. Νομίζω το θέλουν κιόλας.+1.Πραγματικα το θελουν.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αυτοί εδώ κοιτούν την Ελλάδα να καταστρέφεται. Νομίζω το θέλουν κιόλας.το ιδιο κανει και το 99,9% των πολιτων.
-
Έλα μη γκρινιάζετε αφού τα πολλά κυβικά ήδη πληρώνουν κερατιάτικα από πέρσι.
Με το νέο σύστημα, που παρωθείται με νομοθετική ρύθμιση στην Βουλή, τα τέλη κυκλοφορίας του 2011, είναι αυξημένα για τα καινούρια Ι.Χ. (μετά το 2005) καθώς έχει καταργηθεί το κριτήριο παλαιότητας. Τα νέα τέλη κυκλοφορίας ενσωματώνουν φόρο μεγάλου κυβισμού για τα Ι.Χ. πάνω από 1929 κ.εκ ενώ θεσπίζονται τέλη ανάλογα με τις εκπομπές co2 για αυτοκίνητα που θα ταξινομηθούν από 1/1/2011.
http://www.banksnews.gr/portal/useful/1 ... 7-16-24-18
Εγώ προτείνω ένα καθαρά αξιοκρατικό μέτρο, να μας μετράνε και τα μπελελένια μας να πληρώνουμε έκτακτη εισφορά ανάλογα με το βάρος... Μη γελάτε, είναι άκρως ρεαλιστικό γιατί αφήνει όλους τους πολιτικούς στην απ'έξω πάλι.
-
Εχω την εντύπωση ότι υπάρχει και κίνημα 'Τέλη δεν πληρώνω'.
Είναι αρκετά τα αυτοκίνητα (τουλάχιστον 4-5 στην ευρύτερη γειτονιά μου), που αν κρίνω και απο την εξωτερική τους κατάσταση, θεωρώ απίθανο το σήμα των τελών 2011 απλά να μην το κόλλησαν και να το έχουν στο ντουλαπάκι, αν και απαγορεύεται.
Και βέβαια κυκλοφορούν κανονικότητα, αφού κάθε ημέρα είναι και αλλού παρκαρισμένα, ενώ σαφώς δεν ανήκουν στα εγκαταλελειμμένα (τέτοια έχουμε 2-3 και ο Δήμος Αθηναίων, αν και ειδοποιήθηκε .... )
Με τα νέα μέτρα, προβλέπω ο αριθμός τους να διπλασιαστεί τον ερχόμενο χειμώνα. -
Μιλαγα σημερα με εναν υπαλληλο απο το παρκινγκ ο οποιος εχει ενα Focus ST θα καταθεσει πινακιδες, περιττο να αναφερω πως μεσα στο παρκινγκ βρισκονται αμαξια πανω απο 2,500 κυβικα που εχουν καταθεσει πινακιδες. Τον Δεκεμβρη θα προστεθουν κιαλλα......
-
Στην οικογενεία αποφασίσαμε να μην μας βάλει χέρι ο Γιώργης.
Θα κατατεθουν πινακίδες απο ένα, μπορεί και δύο οχήματα απο τα τρια και θα παίξει απινακίδωτο/ανασφάλιστο 50αράκι σκούτερ για τις κοντινές μετακινήσεις. Αφου αποφάσισε ότι θα πρέπει να φάμε το λίπος μας, θα του δείξουμε ότι θα πρέπει να προσπαθήσει κι αλλο.Αντίμετρα στα μέτρα, ένα προς ένα.
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Θα κατατεθουν πινακίδες απο ένα, μπορεί και δύο οχήματα απο τα τρια και θα παίξει απινακίδωτο/ανασφάλιστο 50αράκι σκούτερ για τις κοντινές μετακινήσεις. Αφου αποφάσισε ότι θα πρέπει να φάμε το λίπος μας, θα του δείξουμε ότι θα πρέπει να προσπαθήσει κι αλλο.Αντίμετρα στα μέτρα, ένα προς ένα.
Τί λες τώρα; Θα κυκλοφορείς ανασφάλιστος και χωρίς πινακίδες;
Αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο δρόμο σου. -
Εγω σκεφτομαι την λυση πλαστες πινακιδες ή ακομη καλυτερα Βουλγαρικες
-
Έχει γραφτεί και αυτό στο θέμα με τα διόδια.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Έχει γραφτεί και αυτό στο θέμα με τα διόδια.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο
-
Πόσο κοστίζουν ασφάλεια/τέλη 50αριού σκούτερ ώστε να 'αξίζει' να μην τα πληρώσεις; Έχετε τρία αυτοκίνητα στην οικογένεια (πόσοι οδηγοί αν επιτρέπεται;), θα γλυτώσετε τα έξοδα ενός ή δύο και δε θα δώσετε τα λίγα που απαιτούνται για το σκουτεράκι ώστε να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας; Από το ένα άκρο στο άλλο;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πόσο κοστίζουν ασφάλεια/τέλη 50αριού σκούτερ ώστε να 'αξίζει' να μην τα πληρώσεις; Έχετε τρία αυτοκίνητα στην οικογένεια (πόσοι οδηγοί αν επιτρέπεται;), θα γλυτώσετε τα έξοδα ενός ή δύο και δε θα δώσετε τα λίγα που απαιτούνται για το σκουτεράκι ώστε να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας; Από το ένα άκρο στο άλλο;
Δικο μου, γυναίκας (που θα κρατήσουμε) και του πατέρα μου.
Και 1 ευρώ να κοστίζουν, δεν τα δίνουμε. Θα μας πάρουν 2 μισθούς σχεδόν με την εκτακτη. Πρέπει να αντισταθμήσουμε. Στο κάτω κάτω, με 50αράκι το πιθανότερο ειναι να σε σκοτώσουν παρά να κάνεις εσύ ζημιά -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτοί εδώ κοιτούν την Ελλάδα να καταστρέφεται. Νομίζω το θέλουν κιόλας.το ιδιο κανει και το 99,9% των πολιτων.
Δηλαδή, η Ελλάδα ΤΩΡΑ καταστρέφεται ;
-
Δικο μου, γυναίκας (που θα κρατήσουμε) και του πατέρα μου.
Και 1 ευρώ να κοστίζουν, δεν τα δίνουμε. Θα μας πάρουν 2 μισθούς σχεδόν με την εκτακτη. Πρέπει να αντισταθμήσουμε. Στο κάτω κάτω, με 50αράκι το πιθανότερο ειναι να σε σκοτώσουν παρά να κάνεις εσύ ζημιάΝα εύχεσαι να μην βρεθεί μπροστά σου κανένα παιδάκι ... Οι πεζοί, ξέρεις, αλλά κι άλλοι δικυκλιστές, που πληρώνουν κανονικά τα πάντα, είναι το ίδιο ευάλωτοι με σένα. Τουλάχιστον εσύ (έχεις το θράσος να) το ξεστομίζεις δημοσίως... Κάποιοι άλλοι απλά κυκλοφορούν ανάμεσά μας, όπως σχεδιάζεις να κάνεις κι εσύ ...
Συχωράτε με οι υπόλοιποι, αλλά δεν αντέχω να διαβάζω τέτοιες ανευθυνότητες βραδιάτικα ...
Τέλη κυκλοφορίας