Jun 6, 2011, 3:59 PM

«από fokion_sportage » 06/06/11 17:34
ευτυχως……..»

Φωκίωνα είσαι θεός, μου έβαλες φωτιά……
Καλύτερα από πλευράς στήριξης να ήταν η εγκληματική τοποθέτηση με την ρεζερβέ κάθετα…… πάρα αυτή η τρις ηλίθια τοποθέτηση.
1)Δεν έβαλε στον πελάτη το δοκιμασμένο βαρελάκι, έστω και κοντά στην πίσω πόρτα που είναι μεν εγκληματικό, μα συνηθίζετε μεταξύ ηλιθίων….
2) όρθιο ‘ντόνατς’ ομολογώ δεν το έχω ματαδει, και θα ήθελα να δω την διαπίστευση του.
3)μακάρι να μην έχει τοποθετήσει γέρα υποστρώματα στο πάτωμα, διότι τότε το ‘σκορτσο’ θα το περνούν οι ροδέλες που έχει κωλύσει στο ‘ντόνατς’, ο κατασκευαστής.
4) τα ουνιμπαλ, που έχει χρησιμοποιήσει, έχουν τεράστια δύναμη, είναι δεκαπλάσιας αντοχής από το υπόλοιπο συνονθύλευμα ανασφαλούς εγκατάστασης.
5)σκεφτείτε να ξεκολλήσει κανένα πλατόν, από την δεξαμενή, χωρίς φωτιά, θα αδειάσει το πλήρωμα από τα παράθυρα. Αν και όταν σκίζετε η λαμαρίνα υπάρχει σπινθήρας…….
6) είναι τρομερό που ο οικονομικός συναγωνισμός, δεν έχει όρια και κατατρώγει τους παράγοντες ασφάλειας. Οι εξωτερικές δεξαμενές που εξασφαλίζουν καθόλου αέριο στον εσωτερικό χώρο δίνουν λύση?. Σίγουρα είναι ακριβότερες, και το μόνο πρόβλημα που παραμένει είναι το ‘δέσιμο’ της καύσης σε κινητήρες που μελετήθηκαν και φτιάχτηκαν για άλλο καύσιμο. Της σκεπάζεις και με μια αλουμινένια η από κευλαρ πόδια, και όλα καλά.
7) θέλω την γνώμη των συναδέλφων. Θέλω την γνώμη μηχανικών, που έχουν διδαχτεί αντοχή υλικών. Θέλω τον κατασκευαστή αυτού του εξαμβλώματος.
θέλω συνάδελφοι να μελετάτε και να σκέπτεστε, να συμβουλεύετε και να πείθετε τους πελάτες σας. Μερικά τέτοια ατυχήματα, (που αργά η γρήγορα μαθεύονται) θα σας ρίξουν στην ανεργία.
9) φίλε Φωκίωνα, μου επιτρέπεις να της στείλω σε όλο τον κόσμο?. Σίγουρα είναι πνευματική σου ιδιοκτησία.
10)μακάρι να πάει σε of road διαδρομή, μακριά από εμάς………

ΑΝΤΩΝΗΣ.