-
Μπράβο ρε Θάνο, τρομερές φωτογραφίες. Πώς τα κατάφερες ρε θηρίο χωρίς φλας;
-
Να ευχαριστησω και γω με τη σειρα μου τον Δημητρη και την οικογενεια του για την φιλοξενια τους. Ολα ηταν αψογα, εξαλλου φαινονται και στις φωτογραφιες!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
**Μέρος του μπουφέ: **
..............................
**Στιγμιότυπο της μάχης **
..............................Άψογοι οι οικοδεσπότες!
Φουλ συμμετοχική βλέπω η μάχη!
-
Eνα μεγαλο ευχαριστω, και μπραβο ταυτοχρονα στον Δημητρη και την υπεροχη οικογενεια του!
ΟΛΑ ηταν εξαιρετικα! Απο την φιλοξενια, τον ομορφο και περιποιημενο χωρο, μεχρι και την οργανωση του φαγητου, γλυκων, ποτων, αλλα και σαμπανιας!
Ενιωσα σαν να πηγα σε δεξιωση μετα απο γαμο, μονο που για καποιο λογο, , σχεδον ολοι, ειχαμε συζητηση κυριως αυτοκινητιστικου ενδιαφεροντος. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
**Στιγμιότυπο της μάχης **
..............................Έχοντας άποψη για το στιγμιότυπο μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν αποθανατίζει την πραγματική μάχη αλλά τα κατόπιν εορτής.... Προφανώς κατά την μάχη όλοι ασχολήθηκαν με αυτήν και όχι με φωτογαφίες..... απόλυτα λογικό και αναμενόμενο φυσικά!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
[...] σχεδον ολοι, ειχαμε συζητηση κυριως αυτοκινητιστικου ενδιαφεροντος.Ακριβώς! Σχεδόν... Εγώ με το φίλτατο DAP συζητούσαμε για θέατρο.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
[...] σχεδον ολοι, ειχαμε συζητηση κυριως αυτοκινητιστικου ενδιαφεροντος.
Ακριβώς! Σχεδόν... Εγώ με το φίλτατο DAP συζητούσαμε για θέατρο.
Για αυτο μου καθοσουν σαν 'ντιβα' στην πολυθρονα? Σε ειχε συνεπαρει η κουλτουριαρικη κουβεντα?
-
εγώ ευχαριστώ τον συνονόματο για την πρόταση και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να παρευρεθώ
πολύ όμορφα φαίνονται όλαThano τράβηξες με flash ?
-
Ευχαριστουμε πολυ τον Δημητρη και την οικογενεια του που διοργανωσαν μια ξεχωριστη και ευχαριστη βραδια για ολους. Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Ευχαριστουμε πολυ τον Δημητρη και την οικογενεια του που διοργανωσαν μια ξεχωριστη και ευχαριστη βραδια για ολους. Αξιζουν πολλα συγχαρητηριαBtw, είχαμε εκπροσώπους απ' όλες τις ηλικιακές ομάδες προχτες.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ευχαριστουμε πολυ τον Δημητρη και την οικογενεια του που διοργανωσαν μια ξεχωριστη και ευχαριστη βραδια για ολους. Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια
Btw, είχαμε εκπροσώπους απ' όλες τις ηλικιακές ομάδες προχτες.
Ολοι οι εγκαθετοι μαζευτηκαν
-
Όσα 'ευχαριστώ' και 'συγχαρητήρια' και αν πω στον Δημήτρη και στην οικογένεια του για την ΥΠΕΡΟΧΗ βραδιά είναι πολύ λίγα!!! Άψογη διοργάνωση, εξαιρετικότατο φαγητό, ποικιλία ποτών και το κυριότερο, απίστευτη φιλοξενία και ζεστασιά!!! Θα άξιζε, όχι μόνο τα 1300 χλμ που συνολικά διανύσαμε, αλλά ακόμα και 13.000 χλμ δρόμου για να ξανασυναντηθούμε με καλούς φίλους, μέσα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, σαν αυτή του Σαββάτου!
Επίσης, ευχαριστώ πολύ τον έτερο Δία του forum (VolvoZeus) και την γλυκύτατη σύζυγό του, για την εγκαρδιότητα και την φιλοξενία τους, από την στιγμή που φτάσαμε, μέχρι και την αναχώρησή μας. Πολύ δυνατό (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) το Τ5 και σε ευθεία και στροφές και ο Κωνσταντίνος πολύ καλό χέρι!!! Να τους ζήσει και η φρόνιμη κορούλα τους (τι αγγελούδι... ούτε ακούστηκε ).
Επί προσωπικού, χάρηκα πολύ που ξαναείδα όλους τους φίλους από τα Νότια και γνώρισα εκ του σύνεγγυς και καινούριους (αν και δεν είναι καινούριοι, καθότι γνωριζόμαστε ιντερνετικώς χρόνια τώρα). Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την παρέα και το υπέροχο Σ/Κ!!! Εις το επανιδείν!
ΥΓ: Στην επιστροφή με τον Cosneo, το κέφι ήταν τόσο μεγάλο που τον παρακαλούσα να σταματήσει τις ατάκες γιατί δάκρυζα από τα γέλια και δεν έβλεπα για να οδηγήσω...
-
Άστα αυτά τα ψόφια... πες ότι έκλαιγες από το σκόρδο που είχε κατακλύσει την ατμόσφαιρα του Micra...
Και έγω παιδιά χάρηκα πάρα πολύ που σας γνωρίσα από κοντά. Στην επόμενη συνάντηση στα Βόρεια όπως είπαμε θα ήθελα και ένα σετάκι από πινακίδες της περιοχής ώστε να γλυτώσω το 'Κωλο-Αθηναίε' γιατί α) Δεν είμαι γκάγκαρος β) Θα τους απαντήσω και δεν πρέπει και γ) ως αποτέλεσμα του (β) θα φάω πολύ ξύλο....
-
Ρε συ Χρήστο, αφού τελικά δεν πήραμε σκόρδο...
'Ελα εσύ στα μέρη μας και θα μετακινείσαι με ντόπια αυτοκίνητα για να αποφύγεις τέτοια σκηνικά. Αν και μπορείς άνετα να λες ότι είναι εταιρικό και για αυτό έχεις αθηναϊκές πινακίδες. Λίγο το λάμδα σου θα βαρύνεις και θα πίνεις όλη μερά φραπέ και είσαι έτοιμος...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε συ Χρήστο, αφού τελικά δεν πήραμε σκόρδο...'Ελα εσύ στα μέρη μας και θα μετακινείσαι με ντόπια αυτοκίνητα για να αποφύγεις τέτοια σκηνικά. Αν και μπορείς άνετα να λες ότι είναι εταιρικό και για αυτό έχεις αθηναϊκές πινακίδες. Λίγο το λάμδα σου θα βαρύνεις και θα πίνεις όλη μερά φραπέ και είσαι έτοιμος...
Εγω θα τρωω πιτογυρα , δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα??
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε συ Χρήστο, αφού τελικά δεν πήραμε σκόρδο...'Ελα εσύ στα μέρη μας και θα μετακινείσαι με ντόπια αυτοκίνητα για να αποφύγεις τέτοια σκηνικά. Αν και μπορείς άνετα να λες ότι είναι εταιρικό και για αυτό έχεις αθηναϊκές πινακίδες. Λίγο το λάμδα σου θα βαρύνεις και θα πίνεις όλη μερά φραπέ και είσαι έτοιμος...
Τι μμμεεεεεεεεεεεεεεε λλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλες τώρα.....
Επαρκώς βαρύ ή να το βαρύνω παραπάνω...
Όχι φραπέ παιδιά... καπουτσίνο εκεί δεν έχει... Δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα τις συγκεκριμένες μηχανές
ΥΓ. Δεν έφαγες μάλλον από τα μύδια? Και καλά εσύ μπορεί να μην έφαγες...... ο cosneo?
-
Όπως θυμάσαι, είχες αντίρρηση για την θαλασσινή καταγωγή των μυδιών. Όπως και να έχει, δεν τα τρώω. Ο Κώστας δεν ξέρω τι έπραξε.
Καπουτσίνο; Τι είν' τούτο; Εμείς τσίπουρο, ούζο, μπύρα και φραπέ πίνουμε στην πλατεία του χωριού μας...
-
Μπύρα !!!!
-
Beer rules
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Btw, είχαμε εκπροσώπους απ' όλες τις ηλικιακές ομάδες προχτες.Να τους ζήσει και η φρόνιμη κορούλα τους (τι αγγελούδι... ούτε ακούστηκε ).
Κλασσικη γυναικα....στον κοσμο μια χαρα, στο σπιτι..emily rose
ΥΓ: Στην επιστροφή με τον Cosneo, το κέφι ήταν τόσο μεγάλο που τον παρακαλούσα να σταματήσει τις ατάκες γιατί δάκρυζα από τα γέλια και δεν έβλεπα για να οδηγήσω...
Εμεις να μην γελασουμε δηλαδη?
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF για espresso και κοψίδια