-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Φταίω εγώ μετά που μου αρέσουν τα Renault.
Ελευθερο άγριο sex και το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά μετά...ναι...Μεχρι τα 100km/h περιπου. Αντε 10-20km/h παραπανω...Απο εκει και περα, να χαρω εγω, ποσοι και ποιοι κανουν
'ελευθερο και αγριο sex' οδηγωντας off balance το όποιο αυτοκινητο...
Το σχολιο δεν παει σε εσενα συγκεκριμενα Ορεστη, απλα με την ευκαιρια της αναφορας σου, το σχολιαζω, γιατι στην θεωρια και στα λογια εδω γενικοτερα, το τοπικο ξερει, 'και καλα'...διεκδικει 'ερωτα, χωρις προφυλαξη', στην πραξη ομως, αν δουν καποιοι, ΠΩΣ, και ΠΟΣΟ εξωφρενικα γρηγορα, αλλα παραλληλα ΜΟΝΟ με αντιστοιχα 'χερια' μπορουν να πανε τα συγκεκριμενα Renault (Clio RS, Megane RS κτλ) και φυσικα ολα τα παρομοιας κατηγοριας 'ελευθερα' ηλεκτρονικων, αυτοκινητα, θα τους φυγουν...τα τσίσα...
Ειναι εντελως διαφορετικη η αισθηση, και οι δυναμεις φυσικα που επενεργουν στο αυτοκινητο, οταν επι τουτου, θελουμε
να 'παιξουμε' με τις συμπεριφορες του, (στα 80-100-120km/h) και εντελως διαφορετικα τα πραγματα, οταν το αυτοκινητο
παει στα πραγματικα ορια του σε μια διαδρομη, τα οποια, πολλες φορες, ειναι αρκετα ανωτερα, απο αυτα που πολλοι νομιζουν οτι εχουν, ή μπορουν να φτασουν, με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα.
Σε αυτα, τα ορια του αυτοκινητου, αυτοι οι οποιοι μπορουν με σωστο, και αποτελεσματικο τροπο να φτασουν, και να ξεπερασουν, αντιλαμβανονται και εκτιμουν, τις ατελειωτες ωρες μικρορυθμισεων που εχουν κανει οι εργοστασιακοι δοκιμαστες, σε συνεργασια με τους μηχανικους των αυτοκινητων αυτων, που δοκιμαζουν με τα ηλεκρονικα αυτα συστηματα.
Για το Scirocco R αναμενουμε, παρεπιπτοντως, για τα προαναφερθεντα σχολια, τον τροπο με τον οποιο τελικα
θα λειτουργει το λιγο πιο ελευθερο ESP, μιας και οι τελευταιες επισημες πληροφοριες, λενε (συμφωνα με αυτα που μου ειπωθηκαν και εμενα απο τον vell) oτι ΔΕΝ θα απενεργοποιειται τελικα πληρως, οπως αντιθετως ειχαν αναφερει πηγες του Αγγλικου Autocar.
Kυριακη, κοντη εορτη θα πω και εγω, περιμενοντας μεταξυ αλλων, να δω τι τελικα θα ισχυει, για το R, αλλα και σε τελικη αναλυση, και για το ταπεινο, απλο scirocco, για τα MY2012 μοντελα...αν βρω παλαιότερο ποστ σου καταργιώσουν τα ηλ/κα της μίτο γιατί ταχαμου τάχαμου δεν σε άφηναν να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου...
αποφάσισε πως τα θες...εντομεταξύ εκτός από εσένα κανείς άλλος δεν έχει δηλώσει-υπονοήσει εξώγαμο του σέννα ...
όχι ψέματα , είναι και ο βελ που στα 16 του οδηγούσε αγωνιστικό....
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ρε Κίκιζα δεν έχουμε δρόμους να πάμε γρηγορότερα από 100-120 μέσα σε στροφή βρε.
Εκτός από την χάλια άσφαλτο υπάρχουν και οι χάροι που κυκλοφορούν
Μόνο Σέρρες κι αν κι εκείντοινγκκκκκγ
τόσο χάλια πια η φρεγάτα σου???
Οι φρεγάτες τρέχουν ρε
Που να πάει με 110 άλογα?Φαντάζεσαι προλαβαίνει να επιταχύνει παραπάνω σε κάποια σημεία
Άμα ήταν δίλιτρο δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα όπως κι αν δεν φόραγε τα σκατολάστιχα που φοράειη ιπποδύναμη του μια χαρά αποδεκτή είναι... μάλλον παραείναι μαλακό...
άλλαξε λάστιχα παραυτά, κάνουν τεράστεια διαφορά .... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ρε Κίκιζα δεν έχουμε δρόμους να πάμε γρηγορότερα από 100-120 μέσα σε στροφή βρε.
Εκτός από την χάλια άσφαλτο υπάρχουν και οι χάροι που κυκλοφορούν
Μόνο Σέρρες κι αν κι εκείντοινγκκκκκγ
τόσο χάλια πια η φρεγάτα σου???
Οι φρεγάτες τρέχουν ρε
Που να πάει με 110 άλογα?Φαντάζεσαι προλαβαίνει να επιταχύνει παραπάνω σε κάποια σημεία
Άμα ήταν δίλιτρο δεν θα υπήρχε τέτοιο θέμα όπως κι αν δεν φόραγε τα σκατολάστιχα που φοράειη ιπποδύναμη του μια χαρά αποδεκτή είναι... μάλλον παραείναι μαλακό...
άλλαξε λάστιχα παραυτά, κάνουν τεράστεια διαφορά .... -
Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν αρκετές διαδρομές στην Ελλάδα (εμένα αυτές μ' αρέσουν, είμαι χέστης και κουλός για να πάω πιο γρήγορα ), στις οποίες δύσκολα θα δεις πάνω από 110 σε στροφή, εκτός από κάποια ελάχιστα σημεία τους. Ε, σ' αυτές λοιπόν τις διαδρομές για αργούς θέλω να έχω την ψευδαίσθηση (είπαμε, είμαι κουλός) οτι το πάω εγώ και όχι οτι με πάει. Στις υπόλοιπες θα κάνω απλά την κότα.
Δεν βλέπω πού είναι το κακό σ' αυτό.Πότε θα πάμε εκείνη τη Μαυροσουβάλα κατηφόρα? Μην φοβάστε οι συν-κουλοί συμπάσχοντες, είναι κλειστή και αργή, τουλάχιστον στην αρχή της.
-
Αρχίζω να αισθάνομαι πολυ λίγος για να γράφω στο φόρουμ.....
ΥΓ: για την κσταβαση ψηνομαι αλλα θέλω λάστιχα...
-
Απλά πράγματα: το επόμενο off-topic - προσωπικό είναι κατευθείαν για μπανάκι τώρα που ανοίγει ο καιρός [Mod]
-
ήρθαν κι μερικά άλλα μαζί με το δικό μου! είδα ένα προχθές, ολόιδιο, μπλε, κουκλί! πήγα να το ακολουθήσω αλλά χάθηκε μες τα στενάκια.... άκουσα για ένα λευκό ψιρόκο όπως επίσης και ένα μαύρο γκολφ αρ... θα δείχνει?
άαααντε, δεν μπορώ να περιμένω άλλο Κοσμοκάρ! κάντε κάτι!
άσε που το καημένο έχει φάει την βροχή του αιώνα κει που είναι αφημένο, στον τελωνιακό χώρο...
-
ακουλήσω? ωραία ελληνικά... μάλλον κόλλησα καμιά ίωση κι εγώ...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
ακουλήσω? ωραία ελληνικά... μάλλον κόλλησα καμιά ίωση κι εγώ...χαχαχααχαχα
-
edit post
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
edit post -
Eσκασαν οι πρωτες φωτο, τυπου rendering-photoshop, μεταξυ αλλων, για το επερχομενο
Scirocco, το 2013 : (oυσιαστικα φαινονται αλλαγες στα φωτιστικα σωματα, προφυλακτηρες, εμπρος-πισω)http://www.auto-motor-und-sport.de/news ... 69651.html
-
Μια χαρα, εκαναν ακομα πιο ασχημο τον πισω προφυλακτηρα.
-
Aξιοθαυμαστο.
-
Μ'αρεσει!!!
-
Τα λεντάκια μπροστά έχουν αρχίσει και γίνονται η χαρά του γύφτου για τους Γερμανούς.
-
θα γινει τελικα 'συμμετοχικο', 'πικαντικο' και για τον πραγματικο οδηγο που ηλεκτρονικο ζυγο δεν υπομενει
θ' απενεργοποιεται πληρως το esp σε δυο σταδια
εχομε να δουμε γωνιες...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Τα λεντάκια μπροστά έχουν αρχίσει και γίνονται η χαρά του γύφτου για τους Γερμανούς.+1
To 'xριστουγενιατικα λαμπακια' Look μπροστα, ειναι too much, και too kitch. Ποτε δεν μου αρεσε σε κανενα αυτοκινητο, ειδικα, οταν αυτα κανουν και σχεδιακια. Αν ηταν 3-4 λαμπακια στην σειρα στην θεση των φλας, παει στο καλο...
Τα πισω led παντως, τα βρισκω μια χαρα. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
και too kitch.ειπαμε , οι γερμανοι ειναι οι δημιouργοι του kitsch
(με ες τσε χα , για να διορθωσω κι εγω καποιον αφου με διορθωσαν κι εμενα σε αλλο thread ) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και too kitch.
ειπαμε , οι γερμανοι ειναι οι δημιouργοι του kitsch
(με ες τσε χα , για να διορθωσω κι εγω καποιον αφου με διορθωσαν κι εμενα σε αλλο thread )Ok, thanks για την διορθωση...
Btw τα μπροστα φωτιστικα σωματα, σαν να θυμιζουν αυτα του fl Tiguan...
Το μπροστινο μερος παντως μου φερνει προς χαλια...
GOLF R - SCIROCCO R