-
Όχι αλλά έχει πολλές Lamporgini...
-
+BMV
-
Πάντως για τον φίλο που λέει παραπάνω για τα ατμο 159 πραγματικά βρίσκεις μερικά σε τρομερές τιμές
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
:lol:
Πάντως για τον φίλο που λέει παραπάνω για τα ατμο 159 πραγματικά βρίσκεις μερικά σε τρομερές τιμές+1 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1465285/
Εντάξυ δεν βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά πρέπει να κινείται με αξιοπρέπια , το μοτέρ είναι opel η ποιότητα στο εσωτερικό πρέπει να είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει η ΑΡ όσο κοιτάω την g -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το πρόβλημα είναι πως στο Tübingen δεν υπάρχει τμήμα μηχανολόγων μηχανικών -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Πάντως για τον φίλο που λέει παραπάνω για τα ατμο 159 πραγματικά βρίσκεις μερικά σε τρομερές τιμές+1 http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1465285/
Εντάξυ δεν βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά πρέπει να κινείται με αξιοπρέπια , το μοτέρ είναι opel η ποιότητα στο εσωτερικό πρέπει να είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει η ΑΡ όσο κοιτάω την gΛέω για τις JTS.Στα 1.9 και 2.2.
Και τα 140 βέβαια δεν είναι άσχημα -
Εντάξυ δεν βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά πρέπει να κινείται με αξιοπρέπια , το μοτέρ είναι opel η ποιότητα στο εσωτερικό πρέπει να είναι ότι καλύτερο έχει να δείξει η ΑΡ όσο κοιτάω την gΛέω για τις JTS.Στα 1.9 και 2.2.
Και τα 140 βέβαια δεν είναι άσχημαΣωστό αν και η 2.2 εκτός εποχής σήμερα μόνο λόγο σκοτωμένης τιμής αξίζει .
-
Και τα 140 βέβαια δεν είναι άσχημαΣωστό αν και η 2.2 εκτός εποχής σήμερα μόνο λόγο σκοτωμένης τιμής αξίζει .
πρεπει να ειναι τουλαχιστον θυμα καποιος για να το αγορασει, και το 1.8 και το 1.9 και το 2.2
-
+1
-
το μοτέρ είναι opelTo μονο μελανο σημειο...
-
σαν να λεμε οτι εισαι αθλητης στιβου με καρδια παχυσαρκου 50αρη.
-
Πολύ μονόπλευρη οπτική. Γιατί είναι θύμα κάποιος που αγοράζει τις 1.8 ή 1.9? Αντιστρόφως σκεπτόμενος, ένας που δεν ενδιαφέρεται για επιδόσεις και αγοράσει την τουρμπάτη 1750, που και πιο ακριβή είναι, καίει τον αγκλέουρα, και μάλλον δεν είναι και πιο αξιόπιστη, τι είναι ? Μάγκας?
-
Και πάλι έτσι όπως είναι διαμορφωμένα τα φορολογικά δεδομένα η Tbi είναι η πιο value for money επιλογή, δεδομένων και των επιδόσεων που προσφέρει...
-
Υποτιθέστω ότι μου αρέσει η 159 και θέλω να την αγοράσω. Δε με ενδιαφέρει το γκάζι, με νοιάζει το πόσο κάνει και το τι καίει, μένω Αθήνα και δεν μπορώ να πάρω το 1.800άρι πετρέλαιο των 120 ολόκληρων αραβικών ημίονων, γιατί να πάρω το τουρμπίδιο?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Υποτιθέστω ότι μου αρέσει η 159 και θέλω να την αγοράσω. Δε με ενδιαφέρει το γκάζι, με νοιάζει το πόσο κάνει και το τι καίει, μένω Αθήνα και δεν μπορώ να πάρω το 1.800άρι πετρέλαιο των 120 ολόκληρων αραβικών ημίονων, γιατί να πάρω το τουρμπίδιο?Ακριβώς αν δεν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις η 159 που παρέθεσα σε αυτή την τιμή και λίγο πιό κάτω μια χαρά είναι .
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Υποτιθέστω ότι μου αρέσει η 159 και θέλω να την αγοράσω. Δε με ενδιαφέρει το γκάζι, με νοιάζει το πόσο κάνει και το τι καίει, μένω Αθήνα και δεν μπορώ να πάρω το 1.800άρι πετρέλαιο των 120 ολόκληρων αραβικών ημίονων, γιατί να πάρω το τουρμπίδιο?ειναι κιαυτο μια αποψη.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Υποτιθέστω ότι μου αρέσει η 159 και θέλω να την αγοράσω. Δε με ενδιαφέρει το γκάζι, με νοιάζει το πόσο κάνει και το τι καίει, μένω Αθήνα και δεν μπορώ να πάρω το 1.800άρι πετρέλαιο των 120 ολόκληρων αραβικών ημίονων, γιατί να πάρω το τουρμπίδιο?Γιατί θα τσιμπήσεις όταν δεις ότι με 2-3.000€ παραπάνω παίρνεις 200 άλογα, άσχετα αν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις ή όχι...είναι και μόδα το τούρμπο και δεν λέει να είσαι ντεμοντέ...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Υποτιθέστω ότι μου αρέσει η 159 και θέλω να την αγοράσω. Δε με ενδιαφέρει το γκάζι, με νοιάζει το πόσο κάνει και το τι καίει, μένω Αθήνα και δεν μπορώ να πάρω το 1.800άρι πετρέλαιο των 120 ολόκληρων αραβικών ημίονων, γιατί να πάρω το τουρμπίδιο?
Γιατί θα τσιμπήσεις όταν δεις ότι με 2-3.000€ παραπάνω παίρνεις 200 άλογα, άσχετα αν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις ή όχι...είναι και μόδα το τούρμπο και δεν λέει να είσαι ντεμοντέ...
Εγώ πάντως την 1.9 θα έπαιρνα γιατί όσο να το κάνεις το turbiδιο δεν ανεβαίνει στις 6500-7000 στροφές
Και τέλος πάντων 160 άλογα νομίζω δεν είναι λίγα
Απο αξιοπιστία βέβαια δεν ξέρω τι λέει αυτό το μοτερ αλλά από άποψης αριθμων ικανοποιεί -
Γιατί θα τσιμπήσεις όταν δεις ότι με 2-3.000€ παραπάνω παίρνεις 200 άλογα, άσχετα αν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις ή όχι...είναι και μόδα το τούρμπο και δεν λέει να είσαι ντεμοντέ...
Εγώ πάντως την 1.9 θα έπαιρνα γιατί όσο να το κάνεις η το turbiδιο δεν ανεβαίνει στις 6500-7000 στροφές
Και τέλος πάντων 160 άλογα νομίζω δεν είναι λίγα
Απο αξιοπιστία βέβαια δεν ξέρω τι λέει αυτό το μοτερ αλλά από άποψης αριθμων ικανοποιείουφ....
-
αμαν
ΑLFA ROMEO FORUM