-
Ένα ΡΟΧ-1301
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ένα ΡΟΧ-1301Χθες είδα (2 φορές μάλιστα) ένα ΡΟΧ 1284 στην Αθήνα σε λευκό polo blue motion .
ΑΡΝ 2459 σε cinquecento μαύρο. -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Ένα ΡΟΧ-1301
Χθες είδα (2 φορές μάλιστα) ένα ΡΟΧ 1284 στην Αθήνα σε λευκό polo blue motion
καλά μιλάμε οτι πρέπει να πάρεις κανένα λαχείο με τέτοια τύχη...
-
Νοικιάρικο ΗΚΑ 35** Atos Prime (χαλαρά νέο παγκόσμιο ρεκόρ παλαιότητας) Το ίδιο rent a car έχει στο στόλο του και ένα Zafira ΗΚΒ.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Νοικιάρικο ΗΚΑ 35** Atos Prime (χαλαρά νέο παγκόσμιο ρεκόρ παλαιότητας) Το ίδιο rent a car έχει στο στόλο του και ένα Zafira ΗΚΒ.Αν μας έδινες και χρονολογίες αμαξιών καλά θα 'ταν... λογικά το πρώτο 2001 ε? το δεύτερο?
-
Ένα ΡΟΧ-1354 επίσης σήμερα..
-
ΝΟΤ-313(χ) σε μαύρο CITYCOM από το πρωί στο τρίγωνο της γειτονιάς και των παρατηρήσεων μου!!!
Υ.Γ.:Στο ίδιο τρίγωνο εδώ και μισή ώρα γίνεται της Πόπης... πάνω από 70 ακράνωτους έχει γράψει η τροχαία ....και συνεχίζει ακάθεκτη!!! -
AZZ 1767, σημερινο πρεπει να ειναι!
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΝΟΤ-313(χ) σε μαύρο CITYCOM από το πρωί στο τρίγωνο της γειτονιάς και των παρατηρήσεων μου!!!
Υ.Γ.:Στο ίδιο τρίγωνο εδώ και μισή ώρα γίνεται της Πόπης... πάνω από 70 ακράνωτους έχει γράψει η τροχαία ....και συνεχίζει ακάθεκτη!!!Και καλά τους κάνουν... όποιος δεν έχει μυαλό αυτά παθαίνει... το κακό που είναι δεν βλέπω... ας έχουν το νου τους άλλη φορά... άμα χτυπήσουν με κάποιον και γίνει ατύχημα και πάθουν ζημιά (στην καλύτερη απλά να χτυπήσουν) ο άλλος τι τους φταίει να τους πληρώνει μια ζωή?
-
Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί.
Είδα σήμερα το ΖΧΜ-9999 σε βανάκι Fiat απο εταιρία κούριερ. -
ΧΑΙ 9647 Corsa προ ολίγου
Πρωινό edit και ΧΑΙ 8093 εδώ : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1289284/
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Νοικιάρικο ΗΚΑ 35** Atos Prime (χαλαρά νέο παγκόσμιο ρεκόρ παλαιότητας) Το ίδιο rent a car έχει στο στόλο του και ένα Zafira ΗΚΒ.
Αν μας έδινες και χρονολογίες αμαξιών καλά θα 'ταν... λογικά το πρώτο 2001 ε? το δεύτερο?
To 2002 φίλε μου!!! Ένα χρόνο διαφορά περίπου.
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΖΧΜ-9999 17/5 επαγγελματικό, έχετε το νου σας για νέο κλάδο εδώ, λογικά ΖΧΝ στις πρώτες 2-3 χιλιάδεςΚατά 99% είδα ΖΧΝ 1707 σε σκουρόχρωμο Α3, άρα κάπου στο 1400/1700 πρέπει να είναι ο κλάδος που ψάχνουμε (ή να είναι 1201/1700 τα οποία είναι 500 νούμερα?).
-
ΕΕΕ 4309 σε Mitsu Asx
-
ειδήμονες ερώτηση, πινακίδα με ένα γράμμα και 3-4 αριθμούς με πράσινο χρώμα σε άσπρο φόντο όμως διαφορετική σαν διάταξη, πιο μικρή είναι διπλωματικού ; πχ Β 3407
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ειδήμονες ερώτηση, πινακίδα με ένα γράμμα και 3-4 αριθμούς με πράσινο χρώμα σε άσπρο φόντο όμως διαφορετική σαν διάταξη, πιο μικρή είναι διπλωματικού ; πχ Β 3407Όχι... νομίζω είναι για αμάξια που προορίζονται για το εξωτερικό και είναι προσωρινές πινακίδες
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αν μας έδινες και χρονολογίες αμαξιών καλά θα 'ταν... λογικά το πρώτο 2001 ε? το δεύτερο?
To 2002 φίλε μου!!! Ένα χρόνο διαφορά περίπου.
thnk you
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
ειδήμονες ερώτηση, πινακίδα με ένα γράμμα και 3-4 αριθμούς με πράσινο χρώμα σε άσπρο φόντο όμως διαφορετική σαν διάταξη, πιο μικρή είναι διπλωματικού ; πχ Β 3407
Όχι... νομίζω είναι για αμάξια που προορίζονται για το εξωτερικό και είναι προσωρινές πινακίδες
την είδα σε BMW X5 2011
τι εννοείς προορίζονται για το εξωτερικό; Γιατί δεν έχουν τότε ξένες πινακίδες κατευθείαν;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Όχι... νομίζω είναι για αμάξια που προορίζονται για το εξωτερικό και είναι προσωρινές πινακίδες
την είδα σε BMW X5 2011
τι εννοείς προορίζονται για το εξωτερικό; Γιατί δεν έχουν τότε ξένες πινακίδες κατευθείαν;
Τις δίνουν τα τελωνεία προκειμένου να κυκλοφορήσουν αυτοκίνητα για ένα διάστημα στην Ελλάδα χωρίς να ταξινομηθούν.
-
ΧΑΙ 9654
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011