-
Έλα ρε Θωμά, μεταξύ μας μεταξά τώρα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλα ρε Θωμά, μεταξύ μας μεταξά τώρα...Να μην κανουμε λιγη πλακιτσα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σιγά και μη δίνει ψυχή+alfa romeo (σιφτυ)
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το μηχάνημα διαχωρίζει το λάδι, το φρέον και τυχόν αέρα που υπάρχει στο κύκλωμα.Το λάδι πετιέται σε ένα ξεχωριστό δοχείο, ο αέρας ελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα και το φρέον πηγαίνει στην μπουκάλα του μηχανήματος. Οπότε η μπουκάλα καταλήγει να έχει μέσα ένα μείγμα απο φρέον απο όλα τα αυτοκίνητα που έχουν συντηρηθεί στο παρελθόν απο το συγκεκριμένο μηχάνημα.
τα ανωτερω συνβαινουν αν τα υποστηριζει το μηχανημα.
Ρωτησα οπως ειπα..
του μαστορα μου το μηχανημα απλά ρουφαει αυτο που βγαζει και ριχνει παντα φρεσκο μαζι με φρεσκο λάδι.
γιατι οταν συμβαινει 'καθαρισμα' πρεπει να 'καθαριζεται και η υγρασία να διαχωριζεται το λαδι κ.λ.π. κ.λ.π. -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=34545&start=105
Οι περισσοτεροι παιζουν στο 50ρικο. Αλλα φρεον δεν βαζω καθε χρονο. Μονο εναν ελεγχο στις πιεσεις, αλλαγη φιλτρου (αν εχει βρωμισει ) και απολυμανση. Αν βαζεις καθε χρονο καπου πρεπει να χανεις, γιατι ειναι κλειστο κυκλωμα
Επισης αν εχασες φρεον οντως ειναι διαδικασια, κανει κενο, τραβει ολο το φρεον που εχει μεινει, αλλαγη των λαδιων του κυκλωματος. Ολα αυτα θελουν ενα 45λεπτοΦιλτρου???Μιλαμε για το της καμπινας???Επισης καθε χρονο(στο δικο μου τουλαχιστον πιστευω σε ολα) πετανε και ενα σπρεϋ για μικροοργανισμους και τετοιες βλακιουλες.Το δικο μου πρεπει να εχει πιασει χτικιο.
-
Το βάζω εδώ καθώς έχει σχέση με το A/C αν και πρόκειται για το ψυγείο του A/C. Θα προτιμούσατε μεταχειρισμένο original ή καινούριο ιμιτασιον; Διαφορά τιμής, περί τα 40 Ευρώ (ακριβότερο το καινούριο φυσικά).
-
Εξαρταται
Αν απο την γενική του κατασταση δειχνει οκ και ο πωλητης του μεταχειρ το παιρνει πισω αν αποδειχτει στην τοποθετηση τρυπιο...Αλλα ψαξε και καινουργιο παραεισαγωγη γνησιο... εγω εχω σωθει
-
Καταλήγω στο καινούριο κι εγώ... Θα μπορούσα να παω το παλιό για πρεσάρισμα και εκεί θα φαινόταν αν είναι τρύπιο αλλά όπως και να έχει το καινούριο είναι αλλιώς.
-
Για 40€ διαφορά καινούριο
-
Thanks Λάμπρο!!! Το ότι είναι ιμιτασιόν εξάλλου δεν λέει τίποτα, μικροδιαφορές έχουν με το original.
-
Το παλιό πρέπει να το πλύνεις καλά (οινόπνευμα) για να φύγουν βρωμιές και παλιά λάδια.
-
Λεώ, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι το φρέον δεν αφήνει τέτοια κατάλοιπα.
Όπως και να έχει κλείδωσε το καινούριο...
-
οχι παντα....
αλλα οπως παντα, δικη σου τσεπη δικη σου αποφαση -
με προλαβατε οποτε η απαντηση μου ειναι ακυρη..
-
Το μεταχειρισμένο μπορεί να είναι από σύστημα που έσπασε ο συμπιεστής και γέμισε όλο βρωμιές ή μπορεί να το είχε στην αυλή ο παλιατζής και να μπήκαν μέσα άλλες βρωμιές.
Αν είχε R12 πρέπει να ξεπλυθεί καλά το παλιό λάδι.Δεν μπορείς να το βάλεις επάνω χωρίς πλύσιμο.
Καλά κάνεις και παίρνεις καινούριο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Thanks Λάμπρο!!! Το ότι είναι ιμιτασιόν εξάλλου δεν λέει τίποτα, μικροδιαφορές έχουν με το original.Δλδ ποσα € παει Αλεξ;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το μεταχειρισμένο μπορεί να είναι από σύστημα που έσπασε ο συμπιεστής και γέμισε όλο βρωμιές ή μπορεί να το είχε στην αυλή ο παλιατζής και να μπήκαν μέσα άλλες βρωμιές.
Αν είχε R12 πρέπει να ξεπλυθεί καλά το παλιό λάδι.Δεν μπορείς να το βάλεις επάνω χωρίς πλύσιμο.
Καλά κάνεις και παίρνεις καινούριο.Το παλιο αν ηταν απο φρεον R12 θα ειχε αλλες σωληνωσεις , με το R134a εχουν διαφορετικες σωληνωσεις
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Thanks Λάμπρο!!! Το ότι είναι ιμιτασιόν εξάλλου δεν λέει τίποτα, μικροδιαφορές έχουν με το original.
Δλδ ποσα € παει Αλεξ;
Το original 300 Ευρώ, το ιμιτασιόν 75 Βασίλη. Μικροδιαφορές στην κατασκευή εννοούσα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δλδ ποσα € παει Αλεξ;
Το original 300 Ευρώ, το ιμιτασιόν 75 Βασίλη. Μικροδιαφορές στην κατασκευή εννοούσα.
Εννοουσα την τιμη του ιμιτασιον.Μια χαρα την βρισκω .
-
Τωρα με τις ζεστες και μαλιστα χθες στην εθνικη με 3500 στροφες ανοιξα το a/c και ακουγα ενα ηχο βουητο σαν ρουλεμαν, οταν σταματαγε το κομπρεσερ σταματαγε και ο ηχος, και μετα ξανα....λετε συμπιεστης?
a/c συμπλήρωμα φρέον?