-
Ο χρήστης nass έγραψε:
αναλογα τις αναγκες σου.. αλλοι πχ ακουν μουσικη ριχνουν το βαρος τους εκει, εγω βλεπω διαφορα φορα, αρα απο τα πρωτα πραγματα που εψαξα ειναι ο tapatalk
τι νιωθεις να σου λειπει? ωστε να σου προτεινει καποιος κατι..
παντως απο τα πρωτα πραγματα που πρεπει να βαλεις ειναι handcent για μηνυματα (εκτος αν στελνεις ενα μια στο τοσο)
Μουσική δεν με ενδιαφέρει
Πιο πολύ με ενδιαφέρουν διάφορα χρήσιμα utilities, widgets κτλ. (πχ. το βρήκα πολύ χρήσιμο που από το home screen μπορώ να κοντρολλάρω on/off τα μπαταριοβόρα GPS, WiFi κτλ.)
Το tapatalk είναι όντως μια καλή ιδέα, να μπορώ να κάνω moderating από την παραλίαΕγω έχω βάλει το Accuweather widget για πρόβλεψη καιρού
Το moderating με το tapatalk δεν είναι και τόσο εύκολο -
Αν σου αρεσε αυτο δοκιμασε το πληρωτεο switchpro που σου δινει (εκτος απο αυτες που ηδη εχεις) επιπλεον επιλογες και μπολικη παραμετροποιηση
Εγω πχ του χω βαλει εκει να κλεινει τον αισθητηρα ετσι ωστε ακομα και οταν το γυριζω να μη μου γυρναει το καδρο (βοηθαει οταν χαζευω πραγματα ξαπλωμενος πλαγια στο κρεβατι), του χω βαλει shortcut για να με πηγαινει γρηγορα στο ανοιγοκλεισιμο του 3g , του χω βαλει ακομα και 'φακο' αμα ποτε θελησω να φωτησω κατι ή να δω σε σκοταδια
Για καιρο/ρολοι εχω fancy widget , βλεπει ολες τις πολεις στην ελλαδα τουλαχιστον εχει σχετικα καλη ενημερωση για καιρο και του χω βαλει και ποσοστο μπαταριας
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Δεν έχει 2 sim Mr. All Aboard.Edit: Μου έδωσες και ιδέα με την φωτό σου
http://www.myspaceantics.com/images/mys ... f-stfu.jpgΒασικά αν δεν το έχεις καταλάβει, κανείς δεν λέει τίποτα, ειναι σε STFU mode γιατί δεν θέλουν να σε στεναχωρήσουν. Εγώ απλά ημουν ειλικρινής, και το πληρώνω . Θα καταλάβεις το μέγεθος του fail στην συνέχεια.
-
να καπως ετσι ειναι..
επισης βαλε οπωσδηποτε dropbox σε pc και κινητο για να μεταφερεις πραγματα απο το pc στο κινητο (ή να σου στελνει καποιος αλλος μεγαλα αρχεια απο ενα κοινοχρηστο φακελο στο κινητο, ακομα και ταινια )
γενικα καταργεις το καλωδιο με αυτο
(πχ το screenshot μου με αυτο το ανεβασα, δεν εβαλα καλωδιο)βαλε επισης εναν file explorer (αν δεν εχεις ηδη), astro file ή es ειναι αρκετα καλοι
βαλε την εφαρμογη της adobe να διαβαζεις pdf (εκτος αν εχεις ηδη σουιτα office επανω και σε καλυπτει)
και τελος αν εχεις προγραμμα με data με την εταιρεια κινητης σου βαλε μετρητη
βεβαια καποιοι οπως η cosmote πχ σε ενημερωνουν με sms για το υπολοιπο των δεδομενων, αλλα καποιοι αλλοι οπως η wind σου λενε να βαλεις μετρητη
απο κει και περα εχει διαφορα, αναλογα τα γουστα
ΥΓ μιας και ειδα τη φωτο, πιστευω οτι και ο opera ειναι καλυτερη επιλογη απο τον στοκ browser, οποτε ριξτου μια ματια αν ψηνεσαι
ΥΓ2 αν χρησιμοποιεις skype, ψησου, δουλευει πολυ καλα στο android -
δεν κλεινει ουτε με task manager ομως..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δεν κλεινει ουτε με task manager ομως..ποιο δεν κλεινει?
(το skype κλεινει αμα κανεις sign out και ο οπερα κλεινει μετα απο καποια ωρα , το καταλαβαινεις αν πας να τον ξανανοιξεις που αργει.. )εγω παντως γενικα ειμαι κατα των task manager, η google ξερει ποτε να κλεινει τις εφαρμογες , δε θα της πουμε εμεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν κλεινει ουτε με task manager ομως..
ποιο δεν κλεινει?
(το skype κλεινει αμα κανεις sign out και ο οπερα κλεινει μετα απο καποια ωρα , το καταλαβαινεις αν πας να τον ξανανοιξεις που αργει.. )εγω παντως γενικα ειμαι κατα των task manager, η google ξερει ποτε να κλεινει τις εφαρμογες , δε θα της πουμε εμεις
αυτο φοβαμαι
-
-
Ο χρήστης tallyho έγραψε:
Βασικά αν δεν το έχεις καταλάβει, κανείς δεν λέει τίποτα, ειναι σε STFU mode γιατί δεν θέλουν να σε στεναχωρήσουν. Εγώ απλά ημουν ειλικρινής, και το πληρώνω . Θα καταλάβεις το μέγεθος του fail στην συνέχεια.πάω στη γωνία να πληρωσω το fail μου για αισθανθεις ανώτερος.
Sent from my tapatalk android because DSG is cool.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Βασικά αν δεν το έχεις καταλάβει, κανείς δεν λέει τίποτα, ειναι σε STFU mode γιατί δεν θέλουν να σε στεναχωρήσουν. Εγώ απλά ημουν ειλικρινής, και το πληρώνω . Θα καταλάβεις το μέγεθος του fail στην συνέχεια.
πάω στη γωνία να πληρωσω το fail μου για αισθανθεις ανώτερος.
πεταμένα λεφτά από πολλές απόψεις...
-
Αν και η αγορά καθαρόαιμης κινεζιάς ενέχει πάντα ρίσκο, το δέλεαρ των 2 sim και της TV είναι σημαντικό νομίζω, ειδικά αν σκεφτούμε πως λόγω Android δεν τρως την ξενέρα των κινέζικων λειτουργικών!
Δεν θα επέλεγα κάτι τέτοιο λοιπόν, αλλά αρκετές φορές το έχω σκεφτεί λόγω 2 sim... Οπότε, πεταμένα λεφτά, δεν νομίζω..
Κιούση, τι Widget τρέχεις πάνω πάνω που ανοιγοκλείνει τα μπλιμπλίκια (μπλουτούθια κλπ κλπ);
-
Έχει δει κανείς από κοντά το Samsung Galaxy S-ΙΙ? Ποιοτικά, πώς σας φαίνεται (από 'φινίρισμα')..?
Έπαιζα με ένα σήμερα το απόγευμα - μου έκανε εντύπωση η οθονάρα του (η καλύτερη που έχω δει σε κινητό, και δεν πα να υπάρχουν με πάνω από 800χ480 pixels ανάλυση και δώρο μεγεθυντικό φακό...), το πολύ μικρό του πάχος και το πολύ μικρό του βάρος (κάτω από 120g) για smartphone με τόσο μεγάλη οθόνη. Όπως ήταν αναμενόμενο, έτρεχε τα πάντα νεράκι, το UI της Samsung όμως δε μ'αρέσει όσο το pure Android και θα ήταν ίσως το πρώτο πράγμα που θα ήθελα ν' αλλάξω...
-
@hifi
Switch pro, το γραφω
Εχει κι αλλα μπλιμπλικια να επιλεξεις και βαζεις μεχρι 8 κουμπακια ανα widget
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
a5000c με πολλά καλουδιαSent from my tapatalk android because DSG is cool.
δεν το ήξερα οτι έχουν κυκλοφορήσει τόσο up to date κινεζιές.
το gps/bluetooth δουλεύσει σε flight mode στο δικό σου? (τα χω ξαναρωτήσει)
χώσε και καμία φωτό εκτός απο τις διαφημιστικές. -
+sar
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μουσική δεν με ενδιαφέρει
Πιο πολύ με ενδιαφέρουν διάφορα χρήσιμα utilities, widgets κτλ. (πχ. το βρήκα πολύ χρήσιμο που από το home screen μπορώ να κοντρολλάρω on/off τα μπαταριοβόρα GPS, WiFi κτλ.)
Το tapatalk είναι όντως μια καλή ιδέα, να μπορώ να κάνω moderating από την παραλίαWifi Analyzer
Πολύ καλύτερο απο τη default εφαρμογη για να συνδέεσαι στα ασύρματα δίκτυα και έχει πολλές επιπλέον δυνατότητες.Επίσης το Wifi static
Μπορείς να αποθηκεύεις static ip για κάθε δίκτυο ξεχωριστά (κανονικά το android σε αφήνει να βάλεις μόνο μία static που χρησιμοποιείται για όλα τα δίκτυα και να το αλλάζεις κάθε φορά είναι σπάσιμο) -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
a5000c με πολλά καλουδια
χώσε και καμία φωτό εκτός απο τις διαφημιστικές.Καλά up to date δεν την λές με την καμία... Πέρα απο τις 2 SIM όλα τα άλλα είναι ψιλοκάπως... Επεξεργαστής, ανάλυση οθόνης, RAM κλπ. Φυσικά αν οι 2 SIM είναι το απόλυτο κριτήριο τότε πάω πάσο.
Αντίθετα αν μιλάμε για up to date κινεζιές υπάρχουν ήδη 2 στην Ελληνική αγορά, το ZTE και το σαφώς ανώτερο Χαβάη -
Καλώς ή κακώς ο tallyho έχει δίκιο... Αυτές οι φριτέζες δεν λένε. Ξέρω ότι είναι λίγο κρύο ντους η φάση, αλλά... Στο μυφονε έχει ένα θέμα για τυχόν προβλήματα με wifi κλπ που μπορεί να αντιμετωπίσεις.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
a5000c με πολλά καλουδια
χώσε και καμία φωτό εκτός απο τις διαφημιστικές.gps και wifi ναι, το bt όχι.
φωτό θα βάλω πιο μετάτο sar είναι το μόνο που με απασχολεί γι' αυτό και αγόρασα θήκη και τα τηλέφωνα μου τα κάνω μέσω bt. Βέβαια από εκεί που είχαμε sar 0,5 με τα κινητά 3 ετών πίσω, τώρα όλα παίζουν στο 1,3±. επί 2 αυτό γιατί θέλω 2 κινητά...
-
εμενα παντως στο κινητο σου δε με προβληματιζει ουτε το sar (αυτα ειναι για τους ντιντηδες εγω μιλαω 6 ωρες + το μηνα μεχρι να ψησω το κεφαλι μου ) , ουτε η αναλυση (κι εγω ιδια εχω αλλωστε εχοντας δωσει παραπανω λεφτα, οπως και τα iphone , ελπιζω να πηρες την εκδοση με capacitive γιατι απο οτι διαβασα υπαρχουν 2 εκδοχες της οθονης ), αυτο που με προβληματιζει ειναι ο επεξεργαστης και η λιγη ram
θεωρω δηλαδη οτι το 512 τουλαχιστον πρεπει να υπαρχει για να μη μεινεις ποτε απο μνημη (στο ελληνικο zte αλλωστε με την κλειδωμενη μνημη εχω παρατηρησει οτι δεν ειναι αρκετη και παει σχετικα αργα λογω αυτου ακομα και με 2.2) και ο επεξεργαστης επισης φαινεται 'λιγος' (προσωπικα θεωρω λιγο ακομα και τον 600αρη μου που εχει επισης το zte)
για αυτο πιστευω οτι αν αυτη τη στιγμη καποιος θελει ανδροιντ , αλλα δε θελει να ξεσκιστει στα εξοδα πρεπει να κανει τη σχετικη υπερβαση και να παει στα 200 (ειναι σημαντικα περισσοτερα απο τα 120 , αλλα δεν ειναι και περιουσια) ευρω της χαβαης μιας και ειναι το απολυτο value for money
- οτι εχεις και ελληνικη εγγυηση που κατι ειναι κι αυτο
αν βεβαια ειχες σαν βασικο γνωμονα τις 2 σιμ παω πασο, απο την αλλη ομως το android για να το ευχαριστηθεις σωστα πρεπει να εχεις μηχανακι με καποια ελαχιστα specs και αυτα δεν τα ειχαν μεχρι προσφατα (πριν τη χαβαη δλδ) ακομα και αυτοι που εδιναν το 200αρι+ (οπως εγω καλη ωρα ) ειχαν απλα ενα μηχανακι για να δουν το android αξιοπρεπως αλλα και παλι οχι οπως πρεπει...
Περι συσκευών Android...