-
Χρώμα όπως το βλέπεις! Υπέροχο!
σπεκς :
τιμή €590 (με πόνεσε λίγο αλλά πούλησα το παλιό €420 οπότε...)
-
Αν έβρισκες το Kona One 20 του 2009 με κανά 600άρι θα σε χάλαγε; (RRP 1300 ευρώ)
-
elteo με γειά.
Βάλτου μια ζαντούλα, ένα Revo, και είσαι κομπλέ. -
χαχαχα θενξ
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Αν έβρισκες το Kona One 20 του 2009 με κανά 600άρι θα σε χάλαγε; (RRP 1300 ευρώ)για πε.....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χρώμα όπως το βλέπεις! Υπέροχο!τιμή €590 (με πόνεσε λίγο αλλά πούλησα το παλιό €420 οπότε...)
Ποιο GF είχες και γιατί το έδωσες; Σόρι για την 'ανάκριση', απλώς προσπαθώ να καταλήξω κι εγώ κάπου...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Χρώμα όπως το βλέπεις! Υπέροχο!
τιμή €590 (με πόνεσε λίγο αλλά πούλησα το παλιό €420 οπότε...)
Ποιο GF είχες και γιατί το έδωσες; Σόρι για την 'ανάκριση', απλώς προσπαθώ να καταλήξω κι εγώ κάπου...
κύριε ανακριτά αυτό:
http://bikereviews.com/mountain-bikes/g ... tain-bike/το άλλαξα λόγω μηχ. δισκόφρενων και ανάρτησης
το νέο έχει καλύτερη ανάρτηση, υδραυλικά δισκόφρενα και καλύτερο πάτημα imo.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Αν έβρισκες το Kona One 20 του 2009 με κανά 600άρι θα σε χάλαγε; (RRP 1300 ευρώ)
για πε.....
ακούω..
Καλορίζικο το Trek elteo!
-
Ξέρει κανένας τι παίζει για αγορα ποδηλάτου από το εξωτερικό?
Εχω δει αυτό http://www.topbikes-bg.com/index.php?step=module_action&modname=pricelist&modaction=details&product=591&product_cat=40&lang=2& αλλα δεν ξέρω μήπως εχω κανένα πρόβλημα με το τελωνείο... Είναι στη Βουλγαρία -Φιλιππουπολη.. -
Βουλγαρία -> Ε.Ε.
Γιατί να έχεις πρόβλημα;
-
Το φέρνω ελεύθερα η θα υπάρξει εκτελωνισμος?
-
Κανείς?? Υπ'όψην ότι η μεταφορά θα γίνει με το αυτοκινητό μου.
-
Εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης με το δικό σου αυτοκίνητο είναι σα να πετάχτηκες για βόλτα-ποδηλατάδα στη γείτονα χώρα και να επέστρεψες. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ενοχλήσει κάποιος στα σύνορα...
-
Ωραία! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
για πε.....
ακούω..
Καλορίζικο το Trek elteo!
Μιλ Μερσι Αρη.
Τώρα με τα νέα φορολογικά μέτρα θα κάνω ποδήλατο και θα βρίζω στο βουνό που δεν με ακούει κανείς να ξεσπάω.
-
ELTEO κουκλάκι το TREK. καλολάσπωτο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τώρα με τα νέα φορολογικά μέτρα θα κάνω ποδήλατο και θα βρίζω στο βουνό που δεν με ακούει κανείς να ξεσπάω.Έέτσι
Βλέπω πολλούς νέους ποδηλάτες στο λόφο που πάω για τρέξιμο πού και πού. Εγώ δυστυχώς μόνο τρέχωΑύριο παραλαμβάνει φίλος ένα fixed πακέτο. Τί χρειάζεται από εργαλεία για να το συναρμολογήσουμε; Τί ρωτάω και εγώ τώρα.. Γενικά κάποτε είχα αξιοπρεπέστατη εργαλειοθήκη για τα ποδηλατικά, αλλά τώρα σχεδόν τίποτα. Ότι βρω. Επαφίεμαι στη so called *απλότητα *που *διαφημίζουν *τα fixed .. Δεν έχω καταλάβει κάν τι παίζει με τον πίσω άξονα.
-
Άλεν,γάλλικα κλειδιά βασικά.. Αλλά και κάτι τέτοιο θα βοηθήσει..
Αυτά πιστεύω..
Για πόσο fixed μιλάς? Απλή κούτα που περνάς τιμόνι και μπροστά ρόδα-φρένα..? ή κάτι διαφορετικό?
-
fixed όπως λέμε φιξάκι, ακα μονοτάχυτο
άιντεεεε όλα εγώ πρέπει να τα λέω....ΥΓ πλάκα κάνω μην παρεξηγηθώ.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
fixed όπως λέμε φιξάκι, ακα μονοτάχυτο
άιντεεεε όλα εγώ πρέπει να τα λέω....Εγώ άλλο κατάλαβα..
Ε εντάξει Άρη, σκέψου λίγο την γεωμετρία,την ακαμψία κτλπ της Brera και το'χεις..
Η ζωή...ποδήλατο!