-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Οσο για τον κυριο Προεδρο εμεις κοιταζουμε μονο rosso mugello...Rosso Corsa!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οσο για τον κυριο Προεδρο εμεις κοιταζουμε μονο rosso mugello...
Opel Corsa!!!
Καημένε Δία, σου έπεσε βαριά η ρετσίνα χθες
-
Ε φυσικά! Νέκταρ πίνω συνήθως...
-
Thank's a lot όλους .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Thank's a lot όλους . -
Παιδιά ξέρει κανείς πόσο απέχει ο προφυλακτήρας ή η ποδιά της QV απο το οδόστρωμα? Ευχαριστώ
-
-
thnx φίλε αν και δυστηχώς δεν βρήκα κάτι , άσε που οι κατάλογοι 2010 κια 2011 δεν δουλεύουν...Θέλουμε να δούμε αν το αμάξι μπορεί να ανέβει/κατέβει την απότομη ράμπα της πιλωτής. Για να πάρετε μια ιδέα η bmw 316 ε90 που και που βρίκει...
-
Ο χρήστης mellodos έγραψε:
Παιδιά ξέρει κανείς πόσο απέχει ο προφυλακτήρας ή η ποδιά της QV απο το οδόστρωμα? ΕυχαριστώΔεν έχει τόση σημασία το πόσο απέχει το αμάξωμα από το έδαφος, όσο το αν είναι μικροί οι προβόλοι. Ή έστω μικρότεροι από την 3άρα ε90.
Ο προφυλακτήρας είναι ίδιος είτε μιλάμε για την QV είτε για την 120άρα για την diesel κτλ...
Η QV έχει στον βασικό εξοπλισμό τα πλευρικά σπόιλερ, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν και στις υπόλοιπες εκδόσεις, εάν κάποιος επιλέξει το sport pack.
-
Kalhspera..8a h8ela na kanw mia erwthsh.paidia mhpws kserei kaneis an sth giulietta mporeis me ta xeiristhria timoynioy na psaxneis ton epomeno sta8mo sto radio kai oxi na allazei mono aytoys poy exei apo8hkeymenoys?an ginetai peite moy an allazei ayth h ry8mish kai pws??eyxaristw!
No greeklish please [Mod] -
Δεν γίνεται αυτό που λες σε κανένα αυτοκίνητο του ομίλου. Όντως το βολικό θα ήταν με τα κουμπιά στο τιμόνι να κάνει αναζήτηση σταθμών και όχι απλά επιλογή των προεπιλεγμένων, αλλά δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει.
-
Ωχ, δεν μιλας σοβαρα τωρα! ...
παρεμπιπτοντωε ειδα μια σ ενα σχεδον μπορντω, που δεν τα χα ξαναδει, πανεμορφη ηταν!
-
Rosso Metallizato είδες λογικά και είναι ίδιο με αυτό του Bravo. Μέτριο για τα γούστα μου, το χω δει κι εγώ. Όσο για τα κουμπιά όπως τα έγραψα πάνω είναι, εδώ και χρόνια σε όλα τα αυτοκίνητα του ομίλου. Δυστυχώς. Κι εγώ ανέκαθεν την ίδια απορία είχα γιατί να μην μπορείς να κάνεις αναζήτηση απ' το τιμόνι, αλλά γενικώς στα περισσότερα αυτοκίνητα με χειριστήρια το ίδιο πράγμα συμβαίνει οπότε είναι γενικό το κακό.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
παρεμπιπτοντωε ειδα μια σ ενα σχεδον μπορντω, που δεν τα χα ξαναδει, πανεμορφη ηταν!Χρωματικά στην Gulietta βρέθηκα σε τρι-λλημα. Μου άρεσε πολύ σε μπορντώ, με εντυπωσίασε πολύ σε μπλε αλλά θα την έπαιρνα σε nero etna. Το καλύτερο 'μαυρο' που έχω δει!
-
Αυτό το μπλε εννοείς cosneo..?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν γίνεται αυτό που λες σε κανένα αυτοκίνητο του ομίλου. Όντως το βολικό θα ήταν με τα κουμπιά στο τιμόνι να κάνει αναζήτηση σταθμών και όχι απλά επιλογή των προεπιλεγμένων, αλλά δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει.Εχεις δοκιμασει να κρατησεις πατημενο το κουμπι αλλαγης σταθμου σταθερα για 1sec μηπως ετσι κανει αναζητηση? Εκ πρωτης οψεως το ιδιο θεμα ειχα και στο Volvo αλλα κατα λαθος ανακαλυψα το παραπανω..
Υπαρχει πουθενα QV για td?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δεν γίνεται αυτό που λες σε κανένα αυτοκίνητο του ομίλου. Όντως το βολικό θα ήταν με τα κουμπιά στο τιμόνι να κάνει αναζήτηση σταθμών και όχι απλά επιλογή των προεπιλεγμένων, αλλά δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει.
Εχεις δοκιμασει να κρατησεις πατημενο το κουμπι αλλαγης σταθμου σταθερα για 1sec μηπως ετσι κανει αναζητηση? Εκ πρωτης οψεως το ιδιο θεμα ειχα και στο Volvo αλλα κατα λαθος ανακαλυψα το παραπανω..
Αν υπαρχει, θελω και εγω...
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Thank's a lot όλους .Καλοριζικη, καλοταξιδη και απο εμενα.
Βαλε και μερικες φωτο, οταν μπορεσεις. -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Εχεις δοκιμασει να κρατησεις πατημενο το κουμπι αλλαγης σταθμου σταθερα για 1sec μηπως ετσι κανει αναζητηση? Εκ πρωτης οψεως το ιδιο θεμα ειχα και στο Volvo αλλα κατα λαθος ανακαλυψα το παραπανω..
Όχι δυστυχώς δεν γίνεται ούτε έτσι. Το χω δοκιμάσει σε 147, 500, Giulietta, 159, Grande Punto κα. Απ' ότι θυμάμαι μόνο κάτι Ford κάνουν αναζήτηση από τα κουμπιά και μάλλον λόγω συγγένειας το κάνει και το δικό σου.
Test drive η QV δεν υπάρχει πουθενά και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Είναι κατηγορηματικοί σε αυτό όλοι οι αντιπρόσωποι που έχω ρωτήσει. Είναι τεράστιο πρόβλημα αυτό, ειδικά για μένα που θα ήθελα μέχρι τέλος του χρόνου να την παραγγείλω αλλά χωρίς td δύσκολα δίνονται τα 35.000€ όσο και alfista να είναι κανείς!
-
ΜΕταξυ μας ψιλοαπαραδεκτο να μην εχει τετοια επιλογη! Παντα στο νου μου σε τετοια ερχεται το twingo του 98 που ειχα για κανα εξαμηνο και ειχε το κλασσικο χειριστηριο της Renault μ ολα τα option...Εν ετη 2011 και σε ακβριβο αυτοκινητο ειναι ντροπη να μην εχει προβλεφθει κατι τετοιο!
Alfa Romeo Giulietta