-
Προσοχή στα έντομα κύριοι. Όταν υπηρετούσα στο Πολύκαστρο (Κιλκίς), έκανα 200 χλμ την ημερα σε Εθνική με ταχύτητες 120-180 και καθώς βαριόμουν κάθε μέρα να καθαρίζω, το έκανα στο τέλος την εβδομάδος. Αποτέλεσμα: Ξεφλουδισμένος προφυλακτήρας! Ξαναβάφηκε στην εγγύηση βέβαια αλλα τα έντομα κάνουν κακό...
ΥΓ: Είχα σκοτώσει και χελιδόνι με 180+... μπήκα στη Μονάδα μέσα στη στεναχώρια για το πουλάκι!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
@Costaslio ... έφυγε το αμάξι από την πόλη με 8,0 στο οικονομόμετρο και γύρισε ... 8,1
Bγήκε από την υπόγα και του άνοιξε η όρεξη!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ταξιδιαρικο λοιπον το QQ Κωστα 170 Km/h!!! Επιτελους το 'ανοιξες' , καταλαβαινω πως ενιωσες... Τετοιες ταχυτητες ουτε στο ονειρο μου με αυτο που εχω τωρα, αλλα που θα παει ο Κασκαρος ερχεται... 6 cd επι 80 λεπτα το καθενα μας κανει 480 ή 8 ωρες μουσικης. Καλα δεν ειναι βρε Κωστα;
Αλλιως η λυση ειναι το ηχοσυστημα που εχουν βαλει τωρα στο euro5, προφανως θα μπαινει πολυ ευκολα απο αποψη συνδεσεων κλπ. Απο κοστος όμως, αγνωστον τις Νισσαν βουλεται περι αυτου... -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
@Costaslio ... έφυγε το αμάξι από την πόλη με 8,0 στο οικονομόμετρο και γύρισε ... 8,1
Ετσι ειναι, ο καθαρος αερας ανοιγει τη ορεξη
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ναι. Και βγήκε σε μια άδεια Εθνική Οδό. Περισσότερα αυτοκίνητε βλέπει στο γκαράζ παρα αυτά που είδε στα 500 χλμ συνολικά που έκανε!
Χρειαζόταν λίγο ξεμούδιασμα διότι μέχρι 140 είχε παει. Με το βαρύ μου πόδι σε όλο το ταξίδι περίμενα να φάει παραπάνω αλλά δεν!... 6 cd επι 80 λεπτα το καθενα μας κανει 480 ή 8 ωρες μουσικης. Καλα δεν ειναι βρε Κωστα;
Αλλιως η λυση ειναι το ηχοσυστημα που εχουν βαλει τωρα στο euro5, προφανως θα μπαινει πολυ ευκολα απο αποψη συνδεσεων κλπ. Απο κοστος όμως, αγνωστον τις Νισσαν βουλεται περι αυτου...Δεν μου βγήκε διότι κάποια τα βαριώμουν, κάποια ήταν εκτός εποχής! (Σε ένα cd αναμεσα σε διάφορα από Cure και Depeche Mode έχω ... Last Christmas και Κάλαντα με την Γαρμπή!!! Επειδή το έφτιαξα Χριστουγεννα!!! )
Και όταν γύρισα σπίτι ... είδα ότι έχω μια θήκη με διαφορα cds στο συρτάρη κάτω από το κάθισμα.
Είχα ρωτήσει για το Multimedia που έχει στην κορυφαία έκδοση, τιμή δεν μου είχαν πει αλλά μου είπαν ότι βγαίνει ακριβότερο από τα καλύτερα της αγοράς. Τωρα την περίπτωση του mp3 της Euro5 θα το σκεφτόμουν αλλά αν είναι να κοστίζει και αυτό παραπάνω από ένα καλό aftermarket τότε ... -
Πάτησες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάτησες;... το γκάζι? Ναι! Και πολύ εύκολα!
Είναι δυνατόν ένα τέτοιο αυτοκίνητο να μην πηγαίνει γρήγορα?
Μια Panamera με πέρασε μόνο.
Ακόμα θα κλαίει ο τύπος με το μαυρο Mondeo που πίστεψε ότι περνάει τα πάντα επειδή προσπέρασε ένα Swift! -
Μια ερώτηση προς τους έμπειρους κατόχους... Για να κελείσει το πορτ-μπαγκάζ στο Qashqai πρέπει να το σπρώξω (ελαφρά) ενώ στην Corolla που είχα από τη μέση και μετά έκλεινε μόνο του (με την βαρύτητα). Έτσι είναι σε όλα τα Qashqai ή να βάλω γράσο;
-
Ο χρήστης jmour έγραψε:
Μια ερώτηση προς τους έμπειρους κατόχους... Για να κελείσει το πορτ-μπαγκάζ στο Qashqai πρέπει να το σπρώξω (ελαφρά) ενώ στην Corolla που είχα από τη μέση και μετά έκλεινε μόνο του (με την βαρύτητα). Έτσι είναι σε όλα τα Qashqai ή να βάλω γράσο;Επειδή η εμπειρία απο 5 Nissan λέει ποτε δεν αγγίζουμε την εξωτερική χειρολαβή διότι 'η κόλλα είναι ακριβή', την τραβάω την πόρτα από την εσωτερική χειρολαβή μέχρι την μέση και μετά ... δεν θυμάμαι. Πάντως τσεκάρω αν έκλεισε.
Νομίζω θέλει ώθηση ως το τέλος. Τα αμορτισέρ της πόρτας είναι πολύ σκληρά. -
Ο χρήστης jmour έγραψε:
Μια ερώτηση προς τους έμπειρους κατόχους... Για να κελείσει το πορτ-μπαγκάζ στο Qashqai πρέπει να το σπρώξω (ελαφρά) ενώ στην Corolla που είχα από τη μέση και μετά έκλεινε μόνο του (με την βαρύτητα). Έτσι είναι σε όλα τα Qashqai ή να βάλω γράσο;Nα ρυθμισεις τους δυο πλαστικους αποστατες που μοιαζουν με κυλινδρακια, βιδωνοντας τους λιγο,
αν δεν φτιαξει ρυθμιζεις και την κλειδαρια, ειναι καθαρα θεμα ρυθμισεων. -
Σήμερα μου έκανε 'εμφάνιση' ξανά ο τριγμός και το πρωί για την δουλειά και το μεσημερι για το σπίτι!
Για κάθε ενδεχόμενο θα δω πρώτα μήπως υπάρχει κάτι που ενοχλεί στο ντουλαπάκι ... (έχω στο βάθος ένα inox κουτάκι με διάφορα εργαλεία...) και μάλλον από Δευτέρα θα το δουν οι ειδικοί! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα μου έκανε 'εμφάνιση' ξανά ο τριγμός και το πρωί για την δουλειά και το μεσημερι για το σπίτι!
Για κάθε ενδεχόμενο θα δω πρώτα μήπως υπάρχει κάτι που ενοχλεί στο ντουλαπάκι ... (έχω στο βάθος ένα inox κουτάκι με διάφορα εργαλεία...) και μάλλον από Δευτέρα θα το δουν οι ειδικοί!πωπω .... ψειρας μου φαίνεσαι.........
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για κάθε ενδεχόμενο θα δω πρώτα μήπως υπάρχει κάτι που ενοχλεί στο ντουλαπάκι ... (έχω στο βάθος ένα inox κουτάκι με διάφορα inox εργαλεία...) και μάλλον από Δευτέρα θα το δουν οι ειδικοί!Fixed
-
Κώστα είναι συνεχόμενος ο τριγμός και ενοχλεί ή τουλάχιστον φτάνει στα αυτιά μου έντονα.
Και αν είναι από το σημείο του παρμπριζ που εφάπτεται με το εξωτερικό πλαστικό (κάτω από τους υαλοκαθαριστήρες) καλύτερα να γίνει!Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για κάθε ενδεχόμενο θα δω πρώτα μήπως υπάρχει κάτι που ενοχλεί στο ντουλαπάκι ... (έχω στο βάθος ένα inox κουτάκι με διάφορα inox εργαλεία...) και μάλλον από Δευτέρα θα το δουν οι ειδικοί!Fixed
Ευχαριστώ για την διόρθωση! Λόγω κούρασης ... δεν ήμουν απόλυτα περιγραφικός!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για κάθε ενδεχόμενο θα δω πρώτα μήπως υπάρχει κάτι που ενοχλεί στο ντουλαπάκι ... (έχω στο βάθος ένα inox κουτάκι με διάφορα εργαλεία...) και μάλλον από Δευτέρα θα το δουν οι ειδικοί!Κωστα να τους πεις να δουν πρωτα αυτο το μαυρο πλαστικο μεταξυ υαλοκαθαριστηρων και παρμπριζ που λεγαμε. Αληθεια, σου εχουν τοποθετησει συναγερμο; Μηπως κατα την εγκατασταση κατι 'πειραχτηκε' και δεν εχει κουμπωσει καλα;
Εγω αυριο το κλεινω!!! Αcenta S. Παει τελειωσε, το αποφασισα. Με μαυρο σαλονι υπαρχει ετοιμοπαραδοτο μονο σε ασπρο και titanium. Λεω για titanium παρολο που δεν εχω βγαλει ακρη τι ακριβως αποχρωση ειναι. Γυρισα ολες τις εκθεσεις, δεν υπαρχει πουθενα σε titanium Γκρι που ψιλομπλεδιζει μου φαινεται αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος. Πρεπει μεχρι αυριο το πρωι να δωσω οριστικη απαντηση -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Για κάθε ενδεχόμενο θα δω πρώτα μήπως υπάρχει κάτι που ενοχλεί στο ντουλαπάκι ... (έχω στο βάθος ένα inox κουτάκι με διάφορα εργαλεία...) και μάλλον από Δευτέρα θα το δουν οι ειδικοί!Κωστα να τους πεις να δουν πρωτα αυτο το μαυρο πλαστικο μεταξυ υαλοκαθαριστηρων και παρμπριζ που λεγαμε. Αληθεια, σου εχουν τοποθετησει συναγερμο; Μηπως κατα την εγκατασταση κατι 'πειραχτηκε' και δεν εχει κουμπωσει καλα;
Εγω αυριο το κλεινω!!! Αcenta S. Παει τελειωσε, το αποφασισα. Με μαυρο σαλονι υπαρχει ετοιμοπαραδοτο μονο σε ασπρο και titanium. Λεω για titanium παρολο που δεν εχω βγαλει ακρη τι ακριβως αποχρωση ειναι. Γυρισα ολες τις εκθεσεις, δεν υπαρχει πουθενα σε titanium Γκρι που ψιλομπλεδιζει μου φαινεται αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος. Πρεπει μεχρι αυριο το πρωι να δωσω οριστικη απαντησηΚαλοτάξιδο!!!! Πάρτο ΜΑΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ολα μαύρα!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΛΑΚ!!!!!!!!!!!
-
Εγω αυριο το κλεινω!!! Αcenta S. Παει τελειωσε, το αποφασισα. Με μαυρο σαλονι υπαρχει ετοιμοπαραδοτο μονο σε ασπρο και titanium. Λεω για titanium παρολο που δεν εχω βγαλει ακρη τι ακριβως αποχρωση ειναι. Γυρισα ολες τις εκθεσεις, δεν υπαρχει πουθενα σε titanium Γκρι που ψιλομπλεδιζει μου φαινεται αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος. Πρεπει μεχρι αυριο το πρωι να δωσω οριστικη απαντησηΠαναγιώτη δεν έχω συναγερμό. Δεν ήθελα να μου τον βάλουν.
Αυτό το πλαστικό θέλω να δούνε.
Στο άσπρο είναι πολύ ωραίο. Το ζηλεύω όταν το συναντώ. Θα το έπερνα αν έπαιρνα τις βασικές εκδόσεις για να βάλω σκουρόχρωμες aftermarket ζάντες και να το κάνω ... trenty ( ) αλλά στην Acenta S επειδή έχει όμορφες ζάντες το ήθελα πιο ... κλασικό χρώμα. (Είχα και λίγες αντιρρήσεις ως προς το 'γαλαταδικο' και από τους οικείους ... και που να μαλώνω και για κάτι που μου άρεσε αλλά δεν χρειαζόταν και να 'παλέψω', μου 'δώρισαν' και την χρέωση του μεταλλικού χρώματος και έληξε το θέμα ειρηνικά)!
Το titanium και εγώ δεν το έχω δει. Ασημί, γκρι κλπ του πάνε. Πες τον πωλητή μόνο να μην μοιάζει με το παλιό τους Urban Silver μόνο!!! -
Απ' το φυλλαδιο τουλαχιστον δε μοιαζει το titanium με το urban silver.
Προς Κωστα(costaslio): Το μαυρο το acenta εχει μπεζ σαλονι και εχω πιτσιρικι...
**Προς Κωστα (cosneo): ** Πως και δεν εβαλες συναγερμο; Δεν το φοβασαι ετσι; Ακομη και το ledακι που αναβοσβηνει δεν ειναι αποτρεπτικο; -
**Προς Κωστα (cosneo): ** Πως και δεν εβαλες συναγερμο; Δεν το φοβασαι ετσι; Ακομη και το ledακι που αναβοσβηνει δεν ειναι αποτρεπτικο;Είναι ασφαλισμένο για μερική και ολική κλοπή, παρκάρει σε γκαραζ/περιφραγμένο χώρο στο σπίτι/δουλειά και ελπίζω να μ' αγαπάει ο θεός και λίγο και να με λυπηθεί να μην μου συμβεί κάτι ...
Σε όσα έβαλα ή μου έβαλαν συναγερμό μετά είχα θέματα από βραχυκυκλώματα έως σπασμένα πιαστράκια ή κακοβαλμένα πλαστικά (και σίγουρους τριγμούς) και καλώδια να κρέμονται. Το QQ δεν ήθελα να πειραχτεί.
Το μόνο που με αποτρέπει το ότι δεν έχω είναι να βάλω ένα multimedia που θα ήθελα. Σε περίπτωση που αλλάξω ηχοσύστημα μάλλον απλό MP3 θα είναι.ΥΓ. Το έλαβα το pm και θα το διαβάσω το link. Σ'ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είναι ασφαλισμένο για μερική και ολική κλοπή, παρκάρει σε γκαραζ/περιφραγμένο χώρο στο σπίτι/δουλειά και ελπίζω να μ' αγαπάει ο θεός και λίγο και να με λυπηθεί να μην μου συμβεί κάτι ...
Σε όσα έβαλα ή μου έβαλαν συναγερμό μετά είχα θέματα από βραχυκυκλώματα έως σπασμένα πιαστράκια ή κακοβαλμένα πλαστικά (και σίγουρους τριγμούς) και καλώδια να κρέμονται. Το QQ δεν ήθελα να πειραχτεί.Καπως ετσι σκεφτομαι και εγω και μαλλον θα τους πω να μη βαλουν τιποτα... Καποτε σε ένα corsa που ειχα βραχυκυκλωσε ο συναγερμος και αρχισε να χτυπαει μες στη νυχτα, μαλλον απ΄την υγρασια (χειμωνας με χιονι στην Καλαμπακα). Εγω κοιμομουν στο ξενοδοχειο του καλου καιρου , καποιος τα πηρε στο κρανιο απ΄την φασαρια και αρχισε να του ριχνει διαφορα απ΄το μπαλκονι του... Το πρωι το βρηκα με ραγισμενο παρμπριζ
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)