-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
παιδια,επειδη εχω και εγω το καινουργιο πολο σε χρωμα γκρι(το πεππερ)για οσους το ξερουν,σημερα ειδα οτι το ειχαν κουτσουλησει τα περιστερια πανω στο καπο,λιγο πανω απο το δεξι φαναρι,και αφου τις καθαρισα ειδα οτι ειχαν μεινει 2 κυλιδες,ουσιαστικα κατι θαμπωματα στο χρωμα.αυτο που θελω να μαθω ειναι με τι μπορω να τις κανω να μην πολυφαινονται γιατι δε νομιζω να γινεται να επαναφερω το χρωμα στην αρχικη του κατασταση.
Υ.Γ. Μην ανησυχειτε,θα παω να παρω και αεροβολο!Άλλη φορά να χρησιμοποιείς μωρομαντηλα. Επειδή έχουν πολλα μαλακτικά στοιχεία φεύγουν εύκολα κ δεν αφήνουν σημάδι. Αστα πάνω 2-3 λεπτά κ μετα σκόρπισε τα.
-
Δε μπορεις να κανεις και πολλα, στο πρωτο πλυσιμο θα καλυτερεψει λιγακι παντως
Αν εχεις ορεξη κερωσε, αλλα το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις, ειναι να ελεγχεις ψιλοσυχνα το αυτοκινητο σου για κουτσουλιες ωστε να μην μενουν πολυ πανω, μιας και αυτο κανει συνηθως τη ζημια.
Πολυ σπανια θα σου αφησει θαμπαδα κουτσουλια λιγων ωρωνΚαι καθαριζε με βαμβακι και ξυδι.. αν μαλιστα εχει ξεραθει πολυ μουλιασε την, για να μη σου γδαρει το χρωμα οπως τριβεις
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
με μωρομαντηλα το καθαρισα αλλα τελικα εμειναν σταμπες.απλα λεω μπας και υπαρχει κατι σαν κερι για να το περασω και να μη φαινεται τοσοΠλυντο αρχικα και μαλλον θα φαινεται λιγοτερο
Με κερια θα φαινεται ακομα λιγοτερο, αλλα αν κανεις το κοπο να κερωσεις, θα το κανεις για μελλοντικη προστασια..
Η θαμπαδα δε θα φυγει ποτε τελειωςSent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ελα ντε ,εχω να βαλω καιρο..
Αλλα θα σου προτεινα να πας καπου να σου βαλουν , ειναι επιπονη διαδικασια, ειδικα αν δεν εχεις το σχετικο εργαλειο και το κανεις στο χερι..Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ααα και προσεχε μη σου φυγει στο τζαμι ή βαλεις στο τζαμι οπως ενα 'παλικαρι' που ηξερα.
Εκανε εναν ολοκληρο χειμωνα να φυγει και οταν εβρεχε δεν εβλεπε το χριστο του
Oι υαλοκαθαριστηρες δεν σου κανουν τιποτα αν εχεις κερι στο παρπριζ και δε βγαινει με τιποτα το μαμημενοSent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Κωλοπουλα ... Τώρα που ανοίγει ο καιρός χεζ@υν κάτι μπροντοροζ κούρ@δι@...
Εγω χρησιμοποιώ κερί της 3m που αλοιφεται εύκολα με το χέρι ... Φίλος μου που ασχολείται μου λέει Ότι είναι φθηνιαρικο ...
Μια φορά φαίνεται να τη Μάνη τη ΔΟΥΛΕΙΑ του ... -
Εμενα μου χε φυγει λιγο στα πιτσιλιστηρια και μου εκανε για λιγο καιρο λιγες θολουρες
Ο αλλος που σου λεω ειναι φοβερη περιπτωση καθυστερα
Οταν κερωνε το αυτοκινητο του, θεωρησε οτι ΠΡΕΠΕΙ να κερωσει και το τζαμι και εβαλε κανονικη ποσοτητα οπως στη λαμαρινα
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οταν κερωνε το αυτοκινητο του, θεωρησε οτι ΠΡΕΠΕΙ να κερωσει και το τζαμι και εβαλε κανονικη ποσοτητα οπως στη λαμαριναROFL!
-
παιδια,επειδη εχω και εγω το καινουργιο πολο σε χρωμα γκρι(το πεππερ)για οσους το ξερουν,σημερα ειδα οτι το ειχαν κουτσουλησει τα περιστερια πανω στο καπο,λιγο πανω απο το δεξι φαναρι,και αφου τις καθαρισα ειδα οτι ειχαν μεινει 2 κυλιδες,ουσιαστικα κατι θαμπωματα στο χρωμα.αυτο που θελω να μαθω ειναι με τι μπορω να τις κανω να μην πολυφαινονται γιατι δε νομιζω να γινεται να επαναφερω το χρωμα στην αρχικη του κατασταση.
Υ.Γ. Μην ανησυχειτε,θα παω να παρω και αεροβολο!θα πας σε ενα Praktiker Και θα παρεις ενα προιον της 1Ζ το οποιο ειναι ειδικο για κουτσουλιες, υπαρχει και αλλο για μυγακια κτλ, υπαρχει και αλλο για πισσα ρετσινι κτλ, το βαζεις τριβεις λιγο και εγινες. Εναλλακτικα παρε ενα κερι υγρο απο praktiker και τριβε τριβε θα καθαρισει. Θα φυγει σιγουρα αν οχι και πιμενει που αποκλειεται πας σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων και στο κανουν λαμπικο.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Υ.Γ. Μην ανησυχειτε,θα παω να παρω και αεροβολο!θα πας σε ενα Praktiker Και θα παρεις ενα προιον της 1Ζ το οποιο ειναι ειδικο για κουτσουλιες, υπαρχει και αλλο για μυγακια κτλ, υπαρχει και αλλο για πισσα ρετσινι κτλ, το βαζεις τριβεις λιγο και εγινες. Εναλλακτικα παρε ενα κερι υγρο απο praktiker και τριβε τριβε θα καθαρισει. Θα φυγει σιγουρα αν οχι και πιμενει που αποκλειεται πας σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων και στο κανουν λαμπικο.
Να παρει κερι και να τριβει???Ρε παιδια μη γραφουμε οτι ναναι Το κερι μονο προστασια μπορει να προσφερει σε απολυτα καθαρη επιφανεια.Αν το βαλεις πανω απο το σημαδι-κουτσουλια το μονο που θα κανει ειναι να την εγκλωβισει.
Εγω φιλε μου θα σε συμβουλευα τα εξης.Υπαρχει περιπτωση τα σημαδια ναφυγουν μονα τους σε λιγες μερες.Αυτο ισχυει βεβαια ,αν εχεις απομακρυνει ολη τη κουτσουλια,προσεκτικα αφου την εχεις μαλακωσει με νερο.Αυτο εγινε τη πρωτη βδομαδα που ειχα παρει το Α5 και δεν το ειχα κερωσει ακομα.Ευτυχως τη γλυτωσα.Ισως υπηρχε κερι απο το εργοστασιο,αλλα για αυτο δεν ειμαι και σιγουρος.
Αν τα σημαδια παραμεινουν ,θα σε συμβουλευα να αρχισεις με καποιο πηλο,ο οποιος θα αφαιρεσει τα τυχων υπολλειματα και επειτα θα δοκιμαζα ενα περασμα με Autoglym SRP.Σε καθε περιπτωση θα σε συμβουλευα επειτα να κερωσεις το αυτοκινητο για προστασια. -
Η αλλιως για αν τα γλυτωσεις ολα αυτα σε ενα πλυντηριο αυτοκινητων (καλο) και οχι οτι ναναι θα το περιποιηθουν και δεν θα φαινεται τιποτα, εδω κοιτα χαλια
Uploaded with ImageShack.us
οι φωτο ειναι απο γνωστο πλυντηριο αυτοκινητων στην Ηλιουπολη.
Σε καθε περιοχη ομως υπαρχουν καλα και εξειδικευμενα πλυντηρια που χρησιμοποοιουν προιοντα περιποιησης αυτοκινητου -
Φοβερο!!!
Φιλε μπορεις να κανεις και αυτο viewtopic.php?f=15&t=21470&start=16545#p2022492 αν εισαι λιγο -εως πολυ- .. 'ψειρας'!
-
Παλιά σε ένα yaris που είχα, και το είχα αφήσει κάτω από ένα δέντρο, είχαν πέσει κάτι σαν ρετσίνια τα οποία από βλακεία μου τα άφησα 1-2 μέρες και μετά το έπλυνα. Είχε αφήσει λοιπόν κάτι στάμπες σε όλο το καπώ, που δε φεύγανε με τίποτα. Δοκίμασα λοιπόν να το καθαρίσω με ένα σφουγγάρι με ζεστό νερό, και εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας!
-
δοκιμασε και με ζεστο νερο δεν χανεις τιποτα
-
Δεν θυμαστε αν εχετε κλειδωσει το αυτοκινητο και δεν εχετε συναγερμο για να ακουστει? Οριστε! Επισης δουλευει κι αν θελετε να καταλαβαινει η γειτονια ποτε εχετε γυρισει
-
αυτο ειναι μονο για Polo?ξερεις πως ενεργοποιε>Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δεν θυμαστε αν εχετε κλειδωσει το αυτοκινητο και δεν εχετε συναγερμο για να ακουστει? Οριστε! Επισης δουλευει κι αν θελετε να καταλαβαινει η γειτονια ποτε εχετε γυρισει
αυτο ειναι μονο για Polo?ξερεις πως ενεργοποιειται?
-
Αυτό μπορείς να το κάνεις σε όλα τα vw τελευταίας γενιάς (μετά το 2005 νομίζω). Αυτό που θες είναι vag-com για να το κάνεις μόνος σου, αλλιώς στο κάνουν στην αντιπροσωπεία αν θες.
-
πολυ καλο, κριμα που ειναι μονο για vw γτ εμενα ο συναγερμος που μου βαλανε δωτρο ηταν τοσο ακριβος (και καλα) που δεν εχει καν μεγαφωνακι να με ενημερωνει αν μπηκε η βγηκε.
-
ειδες???????????????????????? ΕΙμαστε και σε κατι χρησιμοι χαχαχα
Και προσεκτικα τωρα με τα κ@#$οπουλα, μην στο ξαναγεμισουνε -
ισως ειναι περασμα απο εκει περνανε πουλια οταν σουρουπωνει και κανουν τη ζημια. Εχεις σκεφτει μηπως τη λύση της κουκουλάς?
VW Polo 2009