-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δεν σας χαλάει που είμαι με 175-70! χα!187/70/14
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν σας χαλάει που είμαι με 175-70! χα!
187/70/14
Ο παππούς; γιατί δεν νομίζω να φοράει τέτοια ούτε το 307 ουτε το 406.
α! το 406 τι ανάρτηση εχει πίσω; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν σας χαλάει που είμαι με 175-70! χα!
187/70/14
-
Το 406 πασά μου Μιλάμε για μπαλόνι, όχι αστεία. Η γηραιά κυρία φοράει 135/70/13 ή κάτι τέτοιο
Πολλαπλούς έχει πίσω.
@blinkys: 185 προφανώς
-
έλα ρε συ... δεν περίμενα να φοράει 14αρια το 406...
-
παλι μετατροπες εκανες στα αυτοκινητα σου drdino?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 406 πασά μου Μιλάμε για μπαλόνι, όχι αστεία. Η γηραιά κυρία φοράει 135/70/13 ή κάτι τέτοιοΠολλαπλούς έχει πίσω.
@blinkys: 185 προφανώς
ακομα 14αρες εχεις
βαλε 15αρες να γινεις ανθρωπος
γιατι τα κατεβασες πισω τα συστηματα? (απο τοτε που αλλαξες αναρτηση ή εκανες τιποτα αλλαγες)
εβαλες ρε θηριο αναρτηση απο tiida πισω και στο 406
-
Δεν είναι ο δικός μου άξονας ρε, τον είχε ο Νίκος κατεβασμένο από άλλο καράβι και είπα να τον έχω μια φωτογραφία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είναι ο δικός μου άξονας ρε, τον είχε ο Νίκος κατεβασμένο από άλλο καράβι και είπα να τον έχω μια φωτογραφία.ας τα σαπια
-
Εδω και κάποιους μήνες όταν ήταν κρύο (ibiza 1.4 του 2002),δεν έπαιρνε με την 1η αλλά με 2η ή και 3η προσπάθεια.Μάλιστα 1 φορά δεν έπαιρνε καθόλου.Πήγε συνεργείο,αλλάχτηκε αντλία βενζίνης αλλά μετά απο μερικές μέρες ξανά τα ίδια.Ξαναπήγε συνεργείο αλλάχτηκε (δωρεάν),η βαλβίδα που καθορίζει το μίγμα,αλλά και πάλι τίποτα.Στο μεταξύ έπαιρνε πάντα με την 2η-3η φορά..στο επόμενο service τους το ξαναείπα,το κοίταξαν και δεν βρήκαν κάτι.
Εδω και 1 μήνα περίπου άλλαξα βενζινάδικο και παίρνει πάντα με την 1η είτε είναι κρύο είτα ζεστό
Να έφταιγε το καύσιμο άραγε; ή φτιάχτηκε μόνο του; -
Αν συνέβαινε χειμώνα (μιας κ λές εδώ και μερικούς μήνες...) και άλλαξες βενζινάδικο κ διορθώθηκε...
Μου ακούγεται λές κ ο πρώην βενζινάς σου, το πέρασε το αμάξι σου για υβριδικό και σου έβαζε υδρογόνο.
Και για δώρο, σου έριχνε μέσα κ 2 μόρια οξυγόνο, έτσι για το καλό. -
Ο χρήστης teo20net έγραψε:
Αν συνέβαινε χειμώνα (μιας κ λές εδώ και μερικούς μήνες...) και άλλαξες βενζινάδικο κ διορθώθηκε...
Μου ακούγεται λές κ ο πρώην βενζινάς σου, το πέρασε το αμάξι σου για υβριδικό και σου έβαζε υδρογόνο.
Και για δώρο, σου έριχνε μέσα κ 2 μόρια οξυγόνο, έτσι για το καλό.Ήταν και εταιρικό....
-
Προωθηση απο το φορουμ της σχολης μου:
Για πείτε αν ξέρετε. Ψάχνω ταπετσέρη να επιδιορθώσει κάθισμα αυτοκινήτου, που'χει κάτσει λίγο. Είδε το αμάξι, παρατήρησε πώς βουλιάζει (όχι σε τρελό βαθμό, αλλά εντάξει, δεν είναι και σαν του συνοδηγού), είδε και τα πλαϊνά της βάσης του καθίσματος που έχουν ψιλουποχωρήσει και τελικά είπε πώς φτιάχνεται, θα λυθεί το κάθισμα, θα βγάλει την ταπετσαρία από κάτω απ'το κάθισμα και θα το 'γεμίσει'. Τιμή μαζί με εργασία απ'το πρωϊ ως το μεσημέρι, κανά 100μπαλο χωρίς απόδειξη. Τι λέτε, φτηνά, ακριβά, ξέρετε κανέναν πού με περίπου τα ίδια λεφτά να κάνει εγγυημένη δουλειά;
-
Καλημέρα!
Έχω μια αντιπαράθεση με έναν φίλο και θέλω να ρωτήσω κάτι.Το Mazda rx8 πόσα κυβικά είναι;Ο φίλος μου υποστηρίζει ότι είναι 2600 επειδη έχει δυο ρήτορες και δηλώνεται Μόνο ο ένας.Εγω απο ότι θυμάμαι ποιο παλιά Είχα δει κάπου ότι ο wankel έχει δυο ροτορες εκ των οποίων ο ένας είναι 659 και ο άλλος το ίδιο εξου και ο ακριβής κυβισμος 1308.Ξέρει Κανένας επί του θέματος;
Ευχαριστώ εκ των προτερων!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλημέρα!Έχω μια αντιπαράθεση με έναν φίλο και θέλω να ρωτήσω κάτι.Το Mazda rx8 πόσα κυβικά είναι;Ο φίλος μου υποστηρίζει ότι είναι 2600 επειδη έχει δυο ρήτορες και δηλώνεται Μόνο ο ένας.Εγω απο ότι θυμάμαι ποιο παλιά Είχα δει κάπου ότι ο wankel έχει δυο ροτορες εκ των οποίων ο ένας είναι 659 και ο άλλος το ίδιο εξου και ο ακριβής κυβισμος 1308.Ξέρει Κανένας επί του θέματος;
Οταν σου γραφω οτι οι φιλοι σου λενε παπατζες δεν με πιστευεις
1300 κυβικα ειναι και πες του να αγορασει ενα -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Καλημέρα!Έχω μια αντιπαράθεση με έναν φίλο και θέλω να ρωτήσω κάτι.Το Mazda rx8 πόσα κυβικά είναι;Ο φίλος μου υποστηρίζει ότι είναι 2600 επειδη έχει δυο ρήτορες και δηλώνεται Μόνο ο ένας.Εγω απο ότι θυμάμαι ποιο παλιά Είχα δει κάπου ότι ο wankel έχει δυο ροτορες εκ των οποίων ο ένας είναι 659 και ο άλλος το ίδιο εξου και ο ακριβής κυβισμος 1308.Ξέρει Κανένας επί του θέματος;
Ναι εχει 2 ροτορες των 1300κ.ε και 400 αλογα αλλα δηλώνεται μονο το 1/2 της πραγματικης του ισχυος γιατι ειναι μαγκες στη MAzda και το κανουν για εμας για να εχουμε ποιο λιγα τελη.
2 των 650+ κυβικων ειναι
-
Γιωργο πολυ παπατζες οι φιλοι σου!
2 ροτορες των 650 κυβικων εχει με συνολικο κυβισμο 1300.
Το 2600 ειναι θεωρητικο επειδη απο οτι εχω διαβασει καπου ο Wankel ουσιαστικα παραγει διπλασιο ''εργο'' απο ενα εμβολοφορο 4χρονο στον ιδιο χρονο.
Αν ηταν ετσι και οι υπολοιπες αυτοκινητοβιομηχανιες θα δηλωναν μονο τους μισους κυλινδρους απο τους κινητηρες γιατι ετσι! -
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Γιωργο πολυ παπατζες οι φιλοι σου!2 ροτορες των 650 κυβικων εχει με συνολικο κυβισμο 1300.
Το 2600 ειναι θεωρητικο επειδη απο οτι εχω διαβασει καπου ο Wankel ουσιαστικα παραγει διπλασιο ''εργο'' απο ενα εμβολοφορο 4χρονο στον ιδιο χρονο.
Αν ηταν ετσι και οι υπολοιπες αυτοκινητοβιομηχανιες θα δηλωναν μονο τους μισους κυλινδρους απο τους κινητηρες γιατι ετσι!Αυτη την ικανοτητα την εχουμε μονο εμεις οι Ελληνες
-
Οταν τα λεω εγω ομως οτι ειναι δυο με 658 ο καθενας δε με πιστευουν επειδη εχει βγει ιδιοκτητης mazda rx8 που εχει πει οτι ειναι δυο ροτορες των 2600 κυβικων και το υποστηριζουν και οι φιλοι του... Του λεω αμα ειναι 2600 τοτε ειναι αργοστροφο.
Α και ο λογος που δε δηλωνεται 2600 ειναι επειδη δε γινεται να μετρηθει ο wankel.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Γιωργο πολυ παπατζες οι φιλοι σου!
2 ροτορες των 650 κυβικων εχει με συνολικο κυβισμο 1300.
Αν ηταν ετσι και οι υπολοιπες αυτοκινητοβιομηχανιες θα δηλωναν μονο τους μισους κυλινδρους απο τους κινητηρες γιατι ετσι!Αυτη την ικανοτητα την εχουμε μονο εμεις οι Ελληνες
Γαμάτο
Χθες με πήγε βόλτα ένα δικύλινδρο 1000αρι κομπρεσοράτο Mercedes
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο