-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν ξέρω τι λένε οι έρευνες για το αντροιντ αλλά στις αμερικάνικες με/λεις το ποσοστό που χρησιμοποιεί μηλόφωνο είναι τρομακτικό...
δεν είναι υπερβολή να πω (οτι έβλεπα δηλ) πως το 90% του πληθυσμού είχε μήλο ... άντε και κανα βατόμουρο...Το ιδιο και στο Λονδινο...
Ενδιαφερομαι για καποιο Μακ Μπουκ προ 15 η 17. Ποση μνημη χρειαζομαι 4 η 8; Τιποτα αλλο που αξιζει να παρω αν το παραγγειλω απο την Απλ;
Λιγο ακριβο ειναι ομως 2-2.5κ. Πεφτουν οι τιμες αν περιμενω μερικους μηνες ή μονο αν βγουν καινουρια μοντελα;
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ενδιαφερομαι για καποιο Μακ Μπουκ προ 15 η 17. Ποση μνημη χρειαζομαι 4 η 8; Τιποτα αλλο που αξιζει να παρω αν το παραγγειλω απο την Απλ;
η απάντηση πάντα εξαρτάται από τη χρήση για την οποία το θέλεις. το δικό μου MBP του '08 έχει 4 γίγα ram, και δεν ένιωσα ποτέ ότι μου λείπει η παραπάνω μνήμη. Τρέχω σουίτες γραφείου (office, openoffice κ.λπ.), και από πιο απαιτητικές εφαρμογές, indesign, προγράμματα επεξεργασίας ήχου, και media players στα 720 και 1080p.
Λιγο ακριβο ειναι ομως 2-2.5κ. Πεφτουν οι τιμες αν περιμενω μερικους μηνες ή μονο αν βγουν καινουρια μοντελα;
Οι τιμές δεν πέφτουν ποτέ. Η μόνη περίπτωση να βρεις φτηνότερο μοντέλο είναι αν πετύχεις online κάποιο refurbished από το apple store (δε στέλνουν φυσικά Ελλάδα, απλώς το αναφέρω για την ιστορία).
-
8 αν θα κάνεις heavy video editing στο iMovie με transitions, μουσική και όλα αυτά σε hi-definition. Διαφορετικά τα 4 αρκούν.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τελικά δεν κατάφερα να αντισταθώ στον πειρασμό και το χτύπησα. €839 + 70κάτι το κάλυμα και το camera connection kit. Έγινε επίσης νέα σύνδεση με την vodafone (1gb €10 τον μήνα) και τώρα το μόνο που λείπει είναι ένα τηλεφωνάκι στην vodafone για να μειώσω τα δεδομένα στο συμβόλαιο του κινητού μου μια και δεν χρειάζονται πλέον.Καλορίζικο.
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ευχαριστώ πολύ!Με γειες!!!
Το 2 τσιμπησες;;; -
Εννοείται!
-
Το βασικό 1 υπάρχει στην αγορά ακόμα;
Και αν ναι, πόσο μπορούμε να το βρούμε καινούριο ή μεταχείρα;Το θέλω για την δουλεια.
-
Τελικά δεν κατάφερα να αντισταθώ στον πειρασμό και το χτύπησα. €839 + 70κάτι το κάλυμα και το camera connection kit. Έγινε επίσης νέα σύνδεση με την vodafone (1gb €10 τον μήνα) και τώρα το μόνο που λείπει είναι ένα τηλεφωνάκι στην vodafone για να μειώσω τα δεδομένα στο συμβόλαιο του κινητού μου μια και δεν χρειάζονται πλέον.Μεγεια!
-
Θάνο, καινούριο έχει 380ε.
Μεταχειρισμένο θυμάμαι είχε φύγει ένα στα 300. Το θέμα είναι να το βρεις, γιατί στην Ελλάδα επίσημα πουλιόταν ένα δίμηνο.Με γεια Χρήστο! Πήγες για το top spec, έτσι;
Sent
-
8 αν θα κάνεις heavy video editing στο iMovie με transitions, μουσική και όλα αυτά σε hi-definition. Διαφορετικά τα 4 αρκούν.με βλεπω να σε ακολουθώ (για το entry βέβαια )
χρήστο το camera connection kit τί κάρτες δέχεται? μόνο sd?
-
Ναι, έχει 2 αντάπορες, ένα SD και ένα USB.
-
οπότε λογικά δεν θα έχω πρόβλημα σύνδεσης της κάμερας μεσω usb (η 40D δεν έχει SD)
-
Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει την δικιά μου, αλλά λογικά όχι.
Είναι εκνευριστική πάντως η έλλειψη flash, πολλά βιντεακια δεν παίζουν. Φταίει ΚΥΡΊΩΣ το YouTube όμως, γιατί ακόμα και στα δικά μου. Βίντεο για να παίζουν σε iOS πρέεπει να κάνω ολόκληρη διαδικασία:
'κλικ' στο όνομα του χρήστη πάνω δεξιά, μετά στο 'my videos' απο το μενού που θα ανοίξει και μετά το 'edit' που υπάρχει δίπλα σε κάθε βίντεο. Κάτω κατω αριστερά υπάρχει μια επιλογή που λέει syndication. Τσεκάρισμα στο 'yes, make the video playable on mobile phones... etc'.
Έλεος.
-
-
τέτοια γράφε ΧΛ και θα κολώσω στο τέλος
-
Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει την δικιά μου, αλλά λογικά όχι.Είναι εκνευριστική πάντως η έλλειψη flash, πολλά βιντεακια δεν παίζουν. Φταίει ΚΥΡΊΩΣ το YouTube όμως, γιατί ακόμα και στα δικά μου. Βίντεο για να παίζουν σε iOS πρέεπει να κάνω ολόκληρη διαδικασία:
'κλικ' στο όνομα του χρήστη πάνω δεξιά, μετά στο 'my videos' απο το μενού που θα ανοίξει και μετά το 'edit' που υπάρχει δίπλα σε κάθε βίντεο. Κάτω κατω αριστερά υπάρχει μια επιλογή που λέει syndication. Τσεκάρισμα στο 'yes, make the video playable on mobile phones... etc'.
Έλεος.
άπειρα σπαστικό...
ειδικά όταν αφεθείς και θελήσεις να το χρησιμοπ σαν πσ... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τέτοια γράφε ΧΛ και θα κολώσω στο τέλοςγιατί όχι ένα galaxy tab??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γιατί όχι ένα galaxy tab??
αν προλάβει να βγει μέχρι να έρθει ο κολλητός από αμερική, παίζει και αυτό
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
γιατί όχι ένα galaxy tab??
αν προλάβει να βγει μέχρι να έρθει ο κολλητός από αμερική, παίζει και αυτό
Υπάρχει ήδη και όχι δεν θα πάρεις Galaxy Tab
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...