,,, εδώ είμαι και εγώ.
Εγώ είμαι ένας ευτυχής κάτοχος (εδώ και 1,5 χρόνο) ενός Kadett 2.0 16V του 1991 με 150 άλογα. Είμαι κατενθουσιασμένος. Ας είναι καλά ένας φίλος που μου μίλησε για αυτό το αυτοκίνητο και έτσι με πολύ λίγα χρήματα έχω ένα αυτοκίνητο που έχει επιδόσεις, θα τολμούσα να πω, καθαρόαιμων σπορτίφ αυτοκινήτων που κοστίζουν πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Είναι κόκκινο και έχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Έχει δισκόφρενα μπρος-πίσω, κεντρικό κλείδωμα ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες και υπολογιστή ταξιδίου (με ένδειξη εξωτ. θερμοκρασίας, στιγμιαία και μέση κατανάλωση, υπόλοιπο χιλιομέτρων με τη βενζίνη που έχεις, .....). Τα δε καθίσματά του είναι πολύ καλύτερα από το Πασσάτ του 97 που έχω επίσης. Και το καλύτερο από όλα είναι πως όταν το αγόρασα είχε μόνο 57000 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο ήταν ενός ηλικιωμένου και ήταν συνεχώς σταματημένο.
Θα ήθελα να του αλλάξω τα αμορτισέρ και θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος φίλος ξέρει φυσικά, τι αμορτισέρ θα του πήγαιναν καλύτερα. Θέλω να του φρεσκάρω και λίγο το χρώμα (κάποιο καθίκι μου έξυσε το καπό με έναν αναπτήρα και μου έκανε πολλές γρατσουνιές) .
Μου αρέσει πολύ αυτό το αυτοκίνητο και θα ήθελα να το κρατήσω όσο γίνεται περισσότερο (τώρα έχει μόλις 61000 χιλιόμετρα), δεδομένου ότι το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά τα Σαββατοκύριακα. Τη βρίσκω πολύ να κολλάω πίσω από κάτι AMG C Mercedes και σε Maserati Quattroporte και να παθαίνουν την πλάκα τους (δεν μιλάω για κάτι Rover ZT που δεν προλαβαίνουν ούτε την πινακίδα μου να δουν) !!!
Κρίμα που δεν βγαίνουν πια τέτοια αυτοκίνητα. Ειλικρινά, αν η Όπελ το έβγαζε και τώρα θα το ξαναγόραζα!!!
Φιλικά.