Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν τον απασχολει η ζωη εκεινου που δεν τον απασχολει η δικη σου ζωη. Αυτο απεχει τεραστια απο το 'τα σφαζω ολα κ σκοτωνω οποιον να'ναι. Κοψε το ποτο να καταλαβαινεις τι λεμε.
Και πώς το κρίνεις αυτό; Εγώ κρίνω ότι, επειδή εσύ πλακώνεσαι συνέχεια στο δρόμο, δε σε ενδιαφέρει η δικιά σου ζωή. Δώσε διεύθυνση και έρχομαι σε μισή ωρίτσα να σε εκτελέσω. Διάλεξε μόνο: S&W 45άρι, USP ή GLOCK 9άρια; Δεν έχω άλλα, με συγχωρείς. Μετά, θα πρέπει να πάρω το κυνηγετικό, αλλά δεν είναι δικό μου, οπότε...
α) εγω φταιω για το τρακαρισμα που ο ΒΛΑΚΑΣ προκαλεσε επειδη εκανε 2η καραμπινατη παραβαση? Ή φταιω εγω που τσαντιστηκε που καποιος τον εβαλε στην θεση του ενω ειχε μαθει να κανει οτι γουσταρει τσμπουκαλευοντας?
β) Εμενα πρεπει να νοιαζει τι θα παθει αυτος που απο ΜΑΛΑΚΙΑ του προκαλεσε το τρακαρισμα?
Κοψε το ποτο ρε αγορι μου.
Το ποτό κομμένο το έχω. Εσύ, ξεκινάς να διαβάζεις καλύτερα τι γράφω και σε ποιον; Η απάντηση ήταν στο χαμόγελο ευτυχίας του avel. Σχολιάζω, λοιπόν, ότι, το να χαίρεσαι που κάποιος έπαθε ζημιά, είναι ανηθικότητα.
Για εσένα, απλά θα πω ότι, έχεις μερίδιο ευθύνης γιατί τον οδήγησες σε αυτή την κατάσταση. Εφόσον έκανε πίσω, άσε τον να τελειώνουμε. Αν υπήρχε τραυματισμός, άνετα θα μπορούσαν να σε κατηγορήσουν ότι τον κυνήγησες, αφότου τον είχε χτυπήσει πρώτα. Και μην αρχίσουμε πάλι το παιχνίδι με τους ψευδομάρτυρες.
To πόσο εκτός πραγματικότητας είσαι φαίνεται από το οτι αξιολογείς τη σοβαρότητα των παραβάσεων σύμφωνα με το πόσο κοστίζουν βάσει ΚΟΚ.
+1
Βλ. αντίστοιχη δημοσίευση / απάντηση στον taurus. Δώσε μου ένα σύστημα για να μπορώ να κάνω συγκρίσεις. Αν ο καθένας βάζει ό,τι ποινές θέλεις, τότε, απλά ΔΕΝ υπάρχει σύστημα δικαιοσύνης. Με βολεύει πάντως αυτό. Αλκόολ = έπαινος και όχι ποινή. Άρα, να κυκλοφορώ έχοντας πιει όσο θέλω.
Η ανθρωπινη ζωη, αναλογα με το για ποιου την ζωη μιλαμε, μπορει να εχει κ μηδενικη αξια. Να μην σου πω αρνητικη αξια, με - προσημο.
Σύμφωνα με το δικό σου δικονομικό σύστημα. Το δικαστήριο όμως, δικάζει σύμφωνα με το υπάρχον σύστημα της χώρας. Αν αφεθούμε στο προσωπικό σύστημα του καθενός, τότε, βλ. την απάντηση στο από πάνω quote. Οδηγώ μεθυσμένος και η ζωή ΟΛΩΝ σας δεν αξίζει μία για εμένα.
Απο κει κ περα, αλλο το 'οδηγικο λαθος', αλλο το 'αφηρημενος δεν ειδα το στοπ', κ αλλο το 'περναω το στοπ εσκεμμενα κ μετα σε κυνηγαω κιολας επειδη δεν σου αρεσε'. Μα ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να το καταλαβετε?
Πανεύκολο είναι. Αρκεί όμως να μην κυνηγήσεις κι εσύ στη συνέχεια. Σκέψου να πατούσε επίτηδες φρένο όταν τον είχες πάρει από πίσω. Δήλωσε ό,τι θέλεις μετά. Θα πληρώσεις το εταιρικό του αυτοκίνητο και αυτός θα γελάει που θα έχει μία ημέρα ρεπό και μερικά χρόνια δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς γιατί χτύπησε το κεφάλι του στο τιμόνι (ο αερόσακος δεν άνοιξε λόγω της εκ των όπισθεν σύγκρουσης).
Θα ειχε πολυ ενδιαφερον ο ιδιος μεθυσμενος, λιγο μετα αφου τον αφησες να την βγαλει λαδι, να σφαξει ενα στοπ κ να παει να πεσει πανω στους γονεις σου κ να παθουν ζημια. Οχι υλικη. ΖΗΜΙΑ. Εκει να σε δω τι αρχες κ αξιακα συστηματα θα ειχες...
Δεν είναι αδύνατο, αλλά απίθανο. Κάνε όμως μία σύγκριση. Στη μία περίπτωση έχουμε κάτι δυνητικό (να κάνει ζημιά) και στην άλλη κάτι απτό και πραγματικό (θα του έκλεινα το σπίτι). Αν εσύ θεωρείς ότι θα παίξεις με τον Fedor και θα τον δείρεις γιατί οι πιθανότητες είναι 1/1.000.000.000.000.000.000, άρα έχεις ελπίδες νίκης, ρίξε όλα σου τα λεφτά σε σένα. Εγώ, εξακολουθώ να παίζω με τις πιθανότητες και να ψηφίζω Fedor, έστω και με μικρότερη απόδοση.
Ευχαριστώ.