-
xenon, navi, κάνα καλό ηχοσύστημα
Αυτά μπαίνουν και μετά. Γι αυτό ρώτησα για τον εξοπλισμό για τη ζάντα που το εισάγουν. Έχει ξαναγίνει αυτή η κουβέντα αλλά νομίζω ότι τόσα λεφτά για ένα δίλιτρο τζιποσουβ είναι πάρα πάρα πολλά. Ελαφρά μεταχειρισμένη Cayenne 3,6 και τα ρέστα σε τέλη all the way τότε...
...όπως αντίστοιχα και στην περίπτωση ΤΤ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτά μπαίνουν και μετά. Γι αυτό ρώτησα για τον εξοπλισμό για τη ζάντα που το εισάγουν. Έχει ξαναγίνει αυτή η κουβέντα αλλά νομίζω ότι τόσα λεφτά για ένα δίλιτρο τζιποσουβ είναι πάρα πάρα πολλά. Ελαφρά μεταχειρισμένη Cayenne 3,6 και τα ρέστα σε τέλη all the way τότε...
Καλά εννοείται ότι δεν αξίζει για 2λιτρο...το χω γράψει εξ αρχής ότι αν μιλάγαμε για xdrive35i τότε μάλιστα! Για 2λιτρο είναι πανμέγιστη κοροϊδία να σπονσοράρεις έτσι τον Παπακωνσταντίνου. Όσο για τα aftermarket που λες είμαι κάθετος στο οτιδήποτε μη εργοστασιακό. Αν δεις ένα εσωτερικό Q5 με ΜΜΙ και ένα χωρίς θα νομίζεις ότι είναι άλλο αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και τι να το πάρει μόνο με δέρμα?? Μούφα! Δέρμα, ηλιοροφή, xenon, navi, κάνα καλό ηχοσύστημα, καμία ζαντούλα είναι εκ των ουκ άνευ σε αυτή την κατηγορία...ε με αυτά αγγίζεις τα 80.000€...και στο Q5 και στο Χ3...Για αυτό έχω παιδικά τραυματα; Η έλλειψη δερμάτων και navi φταίει;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και τι να το πάρει μόνο με δέρμα?? Μούφα! Δέρμα, ηλιοροφή, xenon, navi, κάνα καλό ηχοσύστημα, καμία ζαντούλα είναι εκ των ουκ άνευ σε αυτή την κατηγορία...ε με αυτά αγγίζεις τα 80.000€...και στο Q5 και στο Χ3...
Για αυτό έχω παιδικά τραυματα; Η έλλειψη δερμάτων και navi φταίει;
Θες να σε πάω μια βόλτα με το Audi που τα έχει ολα αυτά μπας και σου περάσει? Άντε είμαι και στα μέρη σου τώρα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά εννοείται ότι δεν αξίζει για 2λιτρο...το χω γράψει εξ αρχής ότι αν μιλάγαμε για xdrive35i τότε μάλιστα! Για 2λιτρο είναι πανμέγιστη κοροϊδία να σπονσοράρεις έτσι τον Παπακωνσταντίνου. Όσο για τα aftermarket που λες είμαι κάθετος στο οτιδήποτε μη εργοστασιακό. Αν δεις ένα εσωτερικό Q5 με ΜΜΙ και ένα χωρίς θα νομίζεις ότι είναι άλλο αυτοκίνητο...
Αν έχεις άκρες και τα εργοστασιακά μπαίνουν και μετά... Ακόμα και σε BMW. (ΜΜΙ - Navi, Sound System, κάμερα κλπ - εκτός από την ηλιοροφή) και αν είναι να γλιτώσεις 20Κ...
-
Καλημέρα.
Σίγουρα θα γούσταρα μια cayenne αλλά έχω τον περιορισμό του μήκους στο πάρκιν για τις μανούβρες και 2ο δεν θέλω να υπερβώ τα 2 λίτρα.Δεν νομίζω ότι η εκ των υστέρων τοποθέτηση θα έχει τεράστια διαφορά στο κόστος.Κάνουν γύρο στα 9000 αυτά που θεωριτικά μπορούν να μπουν μετά. Βάλε και το κόστος εργασίας και το ότι το αμάξι θα ξηλωθεί ολόκληρο για να μπουν.Νομίζω να γλυτώσεις μέχρι 2-3000 το πολύ και αν κάτι δεν κάτσει καλά και τρέχεις μετά συνέχεια για μικροδιωρθώσεις?
-
x3 2.0d απλή και ένα hot hach .
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Καλημέρα.Σίγουρα θα γούσταρα μια cayenne αλλά έχω τον περιορισμό του μήκους στο πάρκιν για τις μανούβρες και 2ο δεν θέλω να υπερβώ τα 2 λίτρα.Δεν νομίζω ότι η εκ των υστέρων τοποθέτηση θα έχει τεράστια διαφορά στο κόστος.Κάνουν γύρο στα 9000 αυτά που θεωριτικά μπορούν να μπουν μετά. Βάλε και το κόστος εργασίας και το ότι το αμάξι θα ξηλωθεί ολόκληρο για να μπουν.Νομίζω να γλυτώσεις μέχρι 2-3000 το πολύ και αν κάτι δεν κάτσει καλά και τρέχεις μετά συνέχεια για μικροδιωρθώσεις?
Εγώ στο Audi A4 που είχα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είχα βάλει Navi (Audi Navigation Plus), ParkAssist Plus (Μπροστά και πίσω), OEM CD Changer και τηλέφωνο bluetooth. Στο Q5 έχω βάλει μέχρι στιγμής το Cruise Control και σε λίγο θα βάλω το AMI (Audi Music Interface). Αργότερα θα βάλω το MMI Navigation Plus (HDD)
-
Καλησπέρα.Ποιο είναι το κόστος αγοράς και εγκατάστασης των έξτρα για αγορά εκ των υστέρων σε σχέση με την εργοστασιακή τοποθέτηση?Το ΜΜΙ + αξία εργοστασιακή είχε κοντά στα 3000-3100 αν θυμάμαι καλά.Αν το βάλεις τώρα πόσο θα κοστίσει?
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Καλησπέρα.Ποιο είναι το κόστος αγοράς και εγκατάστασης των έξτρα για αγορά εκ των υστέρων σε σχέση με την εργοστασιακή τοποθέτηση?Το ΜΜΙ + αξία εργοστασιακή είχε κοντά στα 3000-3100 αν θυμάμαι καλά.Αν το βάλεις τώρα πόσο θα κοστίσει?Για τις τιμές (στο Audi Q5) η kufatec στη Γερμανία το εγκαθιστά με περίπου €2500. Σχετικά με την BMW δεν γνωρίζω. Αλλά αν υπολογίσεις τον ΦΠ που θα γλιτώσεις...
-
To Σαββατο πήγε να πάραλάβει το νεο του 3λιτρο φίλος.
Αφου από δυο μήνες τελικά έκανε 6 και μετά τις σαμπάνιες ανακαλύπτει οτι 4 πράγματα που στο προσπέκτους η BMW τα έδινε ως βασικό εξοπλισμό στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν .
Δεν παρέλαβε και σήμερα αρχίζουν οι διαπραγματευσεις......... -
premium premium
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αφου από δυο μήνες τελικά έκανε 6 και μετά τις σαμπάνιες ανακαλύπτει οτι 4 πράγματα που στο προσπέκτους η BMW τα έδινε ως βασικό εξοπλισμό στην πραγματικότητα δεν υπήρχαν .
Δεν παρέλαβε και σήμερα αρχίζουν οι διαπραγματευσεις.........Τι δεν υπηρχε;
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν παρέλαβε και σήμερα αρχίζουν οι διαπραγματευσεις.........Καλησπέρα
2 μήνες παράδση αποκλείεται. Όταν ρώτησα πόσο θέλει για παράδοση ο πωλητής μου είπε κανά 4 - 5 μήνες γιατί η παραγωγή γίνεται Αμερική.Πάντως λυπάμαι για τα στοιχεία του εξοπλισμού που έλλειπαν. Τι να πει κανείς
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Ηρθε χωρις πολυλειτουργικο τιμονι, χωρις διζωνικο κλιματισμό (αυτα δεν έχει πρόβλημα) αλλα χωρις διαιρούμενο πίσω κάθισμα!!! Αν είσαι activity τυπος νομίζω καλά έκανε και δεν το πήρε!
Τους είπε φέρτε μου ή εγγυηθείτε μου διαιρούμενο πίσω κάθισμα κόψτε κάτι σε λεφτά και το παίρνω -
απαραδεκτοι...
να προσεξει το διαιρουμενο δεν ξερω αν μπορουν να το βαλουν μετα οι ιδιοι.
Να κοιταξει διαφορες με αλλα αυτοκινητα Χ3 -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ηρθε χωρις πολυλειτουργικο τιμονι, χωρις διζωνικο κλιματισμό (αυτα δεν έχει πρόβλημα) αλλα χωρις διαιρούμενο πίσω κάθισμα!!! Αν είσαι activity τυπος νομίζω καλά έκανε και δεν το πήρε!
Τους είπε φέρτε μου ή εγγυηθείτε μου διαιρούμενο πίσω κάθισμα κόψτε κάτι σε λεφτά και το παίρνωΚαλησπέρα
Σύμφωνα με τον κατάλογο της BMW ο διζωνικός και το πολυλειτουργικό τιμόνι είναι έξτρα.Το διαιρούμενο κάθισμα 40:20:40 είναι στάνταρ
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Τους είπε φέρτε μου ή εγγυηθείτε μου διαιρούμενο πίσω κάθισμα κόψτε κάτι σε λεφτά και το παίρνωΚαλησπέρα
Σύμφωνα με τον κατάλογο της BMW ο διζωνικός και το πολυλειτουργικό τιμόνι είναι έξτρα.Το διαιρούμενο κάθισμα 40:20:40 είναι στάνταρ
Ρε την παλεύουνε? Δίνεις 70κ και δεν σου δίνει διζωνικό?
Το πολυλειτουργικό τι χειρίζεται πέρα από CC και ηχοσύστημα?
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Ρε την παλεύουνε? Δίνεις 70κ και δεν σου δίνει διζωνικό?
Το πολυλειτουργικό τι χειρίζεται πέρα από CC και ηχοσύστημα?
Ο διζωνικός έχει και αεραγωγούς στους πίσω επιβάτες με ρυθμιστικά παροχής.Η AUDI το λέει τριζωνικό.
Το τιμόνι χειρίζεται και το κινητό αν υπάρχει η εγκατάσταση.Εκτός αν είναι η 35i όπου έχει και paddles
-
Υπάρχει SUV χωρίς διαιρούμενο - αναδιπλούμενο κάθισμα;
ΝΕΑ BMW X3 F25