-
ε;
-
Ακόμα κι αν η μετατροπή του κινητήρα είναι αξιόπιστη, δεν θα αντέξει η μετάδοση τόσα άλογα. Ειδικά επειδή είναι 4Χ4 και δεν θα σπινιάρει, κάτι θα σπάσει.
-
Ο χρήστης kagouras2020 έγραψε:
Καλημέρα και από μένα.
Εδώ και λίγους μήνες έχω ενα duster 1.6 4x4, καλό suv αλλά θέλει κάποιες βελτιώσεις και σκέφτομαι να τις κάνω.
Έχω βρει μηχανή από τρομπέτο renautl megane coupe λίτρο με 250 hp και σκέφτομαι να τον βάλω, έχω βρει μάστορα που μπορεί να τον τοποθετήσει.Θέλω επίσης να τοποθετήσω esp, και να βελτιώσω τα φρένα( γιατί όχι και με brempo).Τα δυο τελευταία δεν τα έχω ψάξει και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Μέχρι τώρα έχω αλλάξει το ηχοσυστημα με ενα κέντρο πολυμέσων της kenwood.
Σε 18αρα ζάντα το προφίλ πόσο πρέπει να ειναιαντ'αυτων δεν πας να παρεις το KUGA 2.5Τ και να εισαι ετοιμος;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης kagouras2020 έγραψε:
Καλημέρα και από μένα.
Εδώ και λίγους μήνες έχω ενα duster 1.6 4x4, καλό suv αλλά θέλει κάποιες βελτιώσεις και σκέφτομαι να τις κάνω.
Έχω βρει μηχανή από τρομπέτο renautl megane coupe λίτρο με 250 hp και σκέφτομαι να τον βάλω, έχω βρει μάστορα που μπορεί να τον τοποθετήσει.Θέλω επίσης να τοποθετήσω esp, και να βελτιώσω τα φρένα( γιατί όχι και με brempo).Τα δυο τελευταία δεν τα έχω ψάξει και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Μέχρι τώρα έχω αλλάξει το ηχοσυστημα με ενα κέντρο πολυμέσων της kenwood.
Σε 18αρα ζάντα το προφίλ πόσο πρέπει να ειναιΡε φιλαράκο με έκανες να σπάσω το πρώτο χαμόγελο της συνεφιασμένης ημέρας μου. Από ότι κατάλαβα το ψευδόνυμό σου δεν είναι καθόλου τυχαίο... Kagouras είσαι απίστευτος
Μου θυμίζεις ένα φίλο, που έπερνε ένα μηχανάκι και προσπαθούσε μετά από συζυτήσεις επί συζυτήσεων, έρευνα, άπειρο χρόνο σε συνεργείακαι και ένα τσουβάλι χρήματα να φτάσει σε μια μηχανή η οποία υπήρχε στην αγορά. Και αν υπολόγιζες το το κόστος της μετατροπής του, ήταν τελικά κοντά αν όχι μεγαλύτερο από αυτό που έπρεπε να αγοράσει απο την αρχή.
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα για Kuga.ΥΣ. Ο φίλος μετά από τόσα χρόνια συνεχούς προσπάθειας-εξέλιξης δεν έχει δεκάρα τσακιστή στην τσέπη. Έχει γίνει ο καλύτερος μηχανικός που γνωρίζω μιας και κανείς απο τους μηχανικούς που πήγαινε δεν έκανε τις ιδέες του πραγματικότητα....
-
Την λογική ότι αγοράζω κάτι φτηνό και μετά προσπαθώ να το κάνω τούμπανο δεν την καταλαβαίνω..Μπορείς από την αρχή να αγοράσεις κάτι στα μέτρα σου.Διότι στην συνέχεια οι μετατροπές δεν ξέρεις κατά πόσο θα πετύχουν..
-
Κάτι μου λέει ότι σας δουλεύει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι σας δουλεύει......ψιλο γαζί!
-
Τέτοιες αλλαγές σημαίνουν ότι το αυτοκίνητο δεν καλύπτει ΚΑΘΟΛΟΥ τον κατοχο!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τέτοιες αλλαγές σημαίνουν ότι το αυτοκίνητο δεν καλύπτει ΚΑΘΟΛΟΥ τον κατοχο!Ακριβώς
Επίσης μ' αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα Koleos(τσάμπα είναι.Ελαφρά μεταχειρισμένα υπάρχουν με κάτω από 20000 χιλιάδες)
Και τέλος δεν μπορούν να γίνουν αυτές οι μετατροπές για μηχανολογικούς λόγους(δεν είναι μόνο η μετάδοση,αλλά κι ο κινητήρας που θέλει ο υποψήφιος κάγκουρας να βάλει και πολλά άλλα) -
Λοιπόν στο Autobild δεν έχουν τον Θεό τους
Το Duster λοιπόν που ήταν πριν μερικούς μήνες ένα από τα ανετότερα όσον αφορά την ανάρτηση του στην κατηγορία ξαφνικά έγινε σφιχτό και με μέτρια άνεση
Μα δεν τους πιάνεις πουθενά πια -
Αυτό σημαίνει ότι ο Dusterios τους έχει μπει για τα καλά στο μάτι..
-
Ο χρήστης duster έγραψε:
Αυτό σημαίνει ότι ο Dusterios τους έχει μπει για τα καλά στο μάτι..Ναι, τους πήδηξε την κόρη και του κρατάνε μουτράκια...
-
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το Duster λοιπόν που ήταν πριν μερικούς μήνες ένα από τα ανετότερα όσον αφορά την ανάρτηση του στην κατηγορία ξαφνικά έγινε σφιχτό και με μέτρια άνεση
Μα δεν τους πιάνεις πουθενά πιαΗ σύγκριση έγινε με αρκετά ακριβότερα και έπρεπε να βγει ... 4ο! Στην συμπεριφορά του δεν θεωρώ ότι είναι χειρότερο ιδίως από τo ιαπωνικo πλοίo που το λένε ASX και απ' ότι φαίνεται και από άλλα έντυπα από το αρκετά μαλακό ix35!!! Σκληρότερο από το QQ πάντως το αποκλείω διότι (το QQ) είναι πιο σφιχτό.
-
Συνεχίζοντας το σερφ σε γερμανικές ιστοσελίδες βρήκα την ακόλουθη:
http://www.autoplenum.de/Auto/Top10/BesteGelaendewagen
Έχει τα πιο δημοφιλή SUV. To Duster είναι στη θέση 9 -
Δεν το έχω οδηγήσει,αλλά και σε αυτό το τεστ το θάβουν οδηγικά και μάλιστα σε σχέση με το SX4.
http://www.autozeitung.de/auto-vergleic ... tbewertung
Μάλλον οι γερμαναράδες έχουν χ@στεί πάνω τους με την έλευση του duster!
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
Συνεχίζοντας το σερφ σε γερμανικές ιστοσελίδες βρήκα την ακόλουθη:
http://www.autoplenum.de/Auto/Top10/BesteGelaendewagen
Έχει τα πιο δημοφιλή SUV. To Duster είναι στη θέση 9Ψιλο οτι ναναι τη βλέπω την κατάταξη!! Το LEXUS RX 450 δεν ειναι με την καμιά το πιο δημοφιλης στη Γερμανια (πολυ σπάνια βλέπεις στους δρόμους)!! π.χ βάση πωλήσεων το ιαν 2011 ειναι
1.VW Tiguan
2.BMW X1 (χαμος πραγματικά)
3.Duster
4.Q5
5.GLK
6.Yeti
7.Kugaκ αυτο φαινεται πραγματικά στους δρομους
-
Μάλλον παίζουν ρόλο το πως διαχωρίζονται σε κατηγορίες αυτού του είδους τα αυτοκίνητα!
Οι Γερμανοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει το RAV4? Το XTrail, το Qashqai, τα Jeep κλπ?
Ότι να' ναι top10 είναι αυτά! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μα δεν τους πιάνεις πουθενά πιαΗ σύγκριση έγινε με αρκετά ακριβότερα και έπρεπε να βγει ... 4ο! Στην συμπεριφορά του δεν θεωρώ ότι είναι χειρότερο ιδίως από τo ιαπωνικo πλοίo που το λένε ASX και απ' ότι φαίνεται και από άλλα έντυπα από το αρκετά μαλακό ix35!!! Σκληρότερο από το QQ πάντως το αποκλείω διότι (το QQ) είναι πιο σφιχτό.
Κώστα συμφωνούμε απόλυτα
Εγώ βέβαια λέω άλλο πράγμα.Στο ίδιο περιοδικό μας επαινούσαν πριν λίγο καιρό την άνεση και την ποιότητα κύλισης του αυτοκινήτου κι ότι δεν κοπανάει κι είναι πολύ άνετο και γέρνει,και είναι φανερές οι γαλλικές καταβολές του και κάτι τέτοια και τώρα έρχονται και τα παίρνουν πίσω
Επίσης και σε συγκριτικό των 4τ έχει υποθεί ότι είναι πολύ άνετο το αυτοκίνητο με άνετους χώρους κλπ αλλά αυτή η καλλιτεχνική κωλοτούμπα του autobild ήταν όλα τα λεφτά
Να σου λέει τι άνετο που είναι και πόσο εξεπλάγησαν και μετά από 8 μήνες να αλλάζουν ξαφνικά γνώμη
Τέλος πάντων είναι το μοναδικό test που έχει υποθεί ότι δεν είναι άνετο και είναι σφιχτό και προσωπικά δεν το λαμβάνω καν υπόψη μου αφού κατα γενική ομολογία είναι άνετο το αυτοκίνητο.Θα δω πάντως μήπως καταφέρω να κανονίσω ένα test drive μέχρι του μήνα -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μάλλον παίζουν ρόλο το πως διαχωρίζονται σε κατηγορίες αυτού του είδους τα αυτοκίνητα!
Οι Γερμανοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει το RAV4? Το XTrail, το Qashqai, τα Jeep κλπ?
Ότι να' ναι top10 είναι αυτά!Στις αγορές του ειναι ακόμα απίστευτα πατριωτικοί (με την κακη έννοια πάντα)! Πρεπει να κάποιο μοντελο να κανει απιστευτω μπαμ για να πουλησει καλα, κατι που καταφερε το duster! Rav4 βλέπεις αρκετα στους δρόμους αν κ τωρα τελευτεα εχουν πεσει οι πωλήσεις (κ εγω δεν θα το επερνα το τωρινο) του! Qashqai αδικείτε κ δεν μπορω να καταλάβω γιατι δεν πουλάει !! Xtrail χάλια κ τα jeep παιζουν χαμηλα σε πωλησεις γενικα ολα!
εντιτ η λιστα που έβαλα ειναι Geländewagen = αυτοκινητα για χώμα (suv δηλαδη) αρα τα έχει όλα
γενικα για 2010 εχουν:
Neuzulassungen 2010 (με πωλήσεις)
1 VW Tiguan 38.687
2 BMW X1 26.634
3 Audi Q5 23.148
4 Ford Kuga 14.056
5 Skoda Yeti 13.817
6 Mercedes-Benz GLK-Klasse 12.588
7 Dacia Duster 11.396
8 BMW X5 10.830
9 Hyundai ix35 10.703
10 BMW X3 10.440