-
ΝΙΡ-8177(Χ) σε μαύρη Α-ROMEO GIULIETTA στην γειτονία!!!!
-
NIP-834* χάρτινη σε opel corsa
-
HAN-3586 spark
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Οι 50άδες είναι ΧΧ01-ΧΧ50, άρα το 9949 και 9950 είναι στην ίδια. Όταν είχες αναφέρει το 9950 νόμιζα ότι ήταν εκτός σειράς γιατί εγώ έβλεπα 98** αλλά μάλλον δεν είναι. Πάντως ούτε εγώ έχω δει κάποιο άλλο από την 50άδα 9901-9950 πέρα των 9949 και 9950 που ενδεχομένως να ανήκουν σε rent a car (είναι παρκαρισμένα έξω από την κεντρική πύλη, στο παλιό λιμάνι (αυτό που τώρα είναι για τα κρουαζιερόπλοια)).
Στο ίδιο περίπου σημείο είδα σήμερα το 9901 κ το 9905, και τα 2 Τoyota (ένα yaris κ ένα σαν το 9950) οπότε μήπως όλη την 50άδα την τσίμπησε ο Ξενάκης ή κάποιο rent-a-car? Πιό πιθανό, επειδή δεν φέρουν διακριτικά επωνυμίας πάνω, να είναι του Ξενάκη για να καλύψει τη ζήτηση.
ΡΟΧ ακόμη, αν και δεν πολυκυκλοφόρησα σήμερα, άσε που ανέβηκε η κίνηση και το platspotting είναι πλέον δύσκολο. Ενοικιαζόμενα, πεζοί, τουρ. λεωφορεία, τα μάτια στο δρόμο μπροστά πλέον
-
Ειδαμε με τον Rafi ΙΜΤ 9015 σε 3αρα αλλα ο Thaliarque μας ξεπερασε!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ειδαμε με τον Rafi ΙΜΤ 9015 σε 3αρα αλλα ο Thaliarque μας ξεπερασε!Γιώργη έχω αναφέρει εδώ και μία εβδομάδα ΙΜΤ-909* (του εξαδέλφου μου). Πάααλι αδιάβαστος; 4 και Σεπτέμβρη!
Εντωμεταξύ ΙΜΤ-9155 το απόγευμα.
Ο φίλος pjathan μου ανέφερε με sms ένα ΥΡΧ-7546 σε Γιάρις και ΗΑΝ-3331 σε MAN Lion's Star, το νέο 31 του ΚΤΕΛ Ηλείας
(όχι και τόσο φρέσκο αυτό...). -
Ένα ΡΟΧ - 1006 σε ένα νοικιαρικο VW πολυμορφικο.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Ένα ΡΟΧ - 1006 σε ένα νοικιαρικο VW πολυμορφικο.Προβλέπεται πόλεμος με τους άλλους ροδίτες
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Προβλέπεται πόλεμος με τους άλλους ροδίτες
Όχι ρε συ Ίκαρε, όλα cool Ίσα ίσα που έφυγε το άγχος (βλέπε παρακάτω τι τράβηξα μπάς κ πετύχω κανένα). Εύγε limited_one
Πρίν απο λίγο νομίζω ότι είδα το 1001 σε Suzuki SX4 και λέω νομίζω γιατί το έπιασε το ραντάρ υπο γωνία σχεδόν 90 μοιρών Αφού δεν στούκαρα πουθενά
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
...Πάααλι αδιάβαστος; 4 και Σεπτέμβρη!Ο Δήμητρης μοιράζει 4άρια
Kαλορίζικα τα ΡΟΧ παιδιά!
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Απο νομαρχια καβαλας τελευταια νεα......ΚΒΡ 920* και ΑΒΗ 72* -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
Προβλέπεται πόλεμος με τους άλλους ροδίτες
Όχι ρε συ Ίκαρε, όλα cool Ίσα ίσα που έφυγε το άγχος (βλέπε παρακάτω τι τράβηξα μπάς κ πετύχω κανένα). Εύγε limited_one
Πρίν απο λίγο νομίζω ότι είδα το 1001 σε Suzuki SX4 και λέω νομίζω γιατί το έπιασε το ραντάρ υπο γωνία σχεδόν 90 μοιρών Αφού δεν στούκαρα πουθενά
Αστα ήταν πρωι,μόλις είχα ξυπνήσει,είχα αργήσει να πάω στο μαγαζί,και το βλέπω μπροστά μου.
Ακόμη δεν έχω θυμηθεί πως το λένε αυτό το πολυμορφικο όμως...
Επίσης αναφέρω ότι οι ταξινομησεις που κάνει ο Ξενάκης αυτές τις μέρες είναι ως επί το πλείστον δικά του αυτοκίνητα που τα χρονομισθωνει στους rent a car ίστες για τρία χρόνια. -
ΗΒΝ 594 την ώρα ακριβώς που παραδιδόταν σε αντιπροσωπεία, που αλλού, στη Μιχαλακοπούλου! Επίσης
ΟΙΟ 44 εκεί, λογικά πρόσφατο αλλά όχι σημερινό, αλίμονο...Σε πορτοκαλιές, το τονίζω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις:
ΚΗΗ-438* μάλλον Δήμου Αθηναίων,
ΚΗΗ-440* Δήμου Κηφισιάς,
ΚΗΗ-5512 πουλμανάκι του Δήμου Αναβύσσου (άρα μάλλον ανατολική Αττική). -
ΙΜΤ 9383 σε Polo προς παραδοση..
-
ΕΕΡ-2086 σε λευκό OPEL CORSA νέο,στην παραδίπλα γειτονιά!!!
-
ΙΟΧ 3755
ΡΥΖ 894@DrHouse Δύσκολο να έχει πάρει ολόκληρη την 50άδα ο Ξενάκης ή κάποιο rent a car γιατί είναι πολλά τα αυτοκίνητα που πρέπει να ταξινομήσουν για να την εξαντλήσουν. Και δεν ευνοεί η εποχή. Πιστεύω θα δούμε (δείτε δλδ) που έχουν πάει με τον καιρό. Επίσης ο Ξενάκης έχει ταξινομήσει αρκετά test drive στο ΡΟΤ9*** και ιδιαίτερα στο 98**. Οπότε μάλλον ούτε για test drive προορίζεται.
-
HAN-3600 σε BMW 3 Sedan που μέχρι πρότεινος φορούσε ΡΟΝ-9400 ή 9600. Αλλαγή επομένως...
-
ΚΥΝ-1219 σε Fiesta 5θ του κουτιού που έφευγε από τη Ford στη Λ. Αθηνών. Προφανώς το είχαν μόλις παραλάβει!
Έβαλα σε bold γιατί είναι το πρώτο που βλέπουμε.Κατά τα άλλα:
ΥΡΧ-7679
ΕΡΤ-5123
ΙΚΤ-3777 (ίσως ελαφρώς εκτός σειράς)
ΗΒΝ 642 στο δρόμο...μεν αλλά ποιο δρόμο; Ασφαλώς στη Μιχαλακοπούλου!Όσο για το ΥΡΧ τι να πω, αν συνεχίσει έτσι η Ελευσίνα δεν αποκλείεται να δούμε ΥΤΑ πριν κλείσει το 2011 ανατρέποντας
όλες τις προβλέψεις. Από την άλλη μου αρέσει που ακόμα και εν μέσω κρίσης έχουμε εκπλήξεις. Δε θα ήταν βαρετό αν
μπορούσαμε να τα προβλέψουμε όλα με ακρίβεια;... -
ΡΟΧ-1027 σε λευκό -ώ μα τι πρωτότυπο- ενοικιαζόμενο Ευτυχώς τελικά κι αυτά...
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@DrHouse Δύσκολο να έχει πάρει ολόκληρη την 50άδα ο Ξενάκης ή κάποιο rent a car γιατί είναι πολλά τα αυτοκίνητα που πρέπει να ταξινομήσουν για να την εξαντλήσουν. Και δεν ευνοεί η εποχή. Πιστεύω θα δούμε (δείτε δλδ) που έχουν πάει με τον καιρό. Επίσης ο Ξενάκης έχει ταξινομήσει αρκετά test drive στο ΡΟΤ9*** και ιδιαίτερα στο 98**. Οπότε μάλλον ούτε για test drive προορίζεται.
Συμφωνώ ότι είναι πολλά τα νούμερα ωστόσο ο Limited_one έγραψε παραπάνω ότι ο συγκεκριμένος έμπορος δίνει σε επιχειρήσεις με 3ετή συμβόλαια οπότε ίσως ταξινόμησε μαζικά. Εν πάσει περιπτώσει, όπως λές κι εσύ, θα το λύσουμε το θέμα εν καιρώ με field research
HAN-3600 σε BMW 3 Sedan που μέχρι πρότεινος φορούσε ΡΟΝ-9400 ή 9600. Αλλαγή επομένως...
Συνηθισμένο φαινόμενο, γνώρισα αρκετούς στρατιωτικούς που έλεγαν ότι θα αλλαζαν πινακίδες μόλις έφευγαν απο Ρόδο ενώ και πολλά νοικάρικα που μεταπωλούνται εκτός Ρόδου αλλάζουν νούμερα...
Ευχαριστούμε και για τις ευχές και ανταποδίδουμε -
ΑΖΖ 1473, Kia Picanto
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011