-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να ευχηθώ και στο τοπικό του αμαξιού μου!
Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα στους κατόχους και στις οικογένειες τους!Προχθές τοποθέτησα το κατσίκι (πολύ καλά πακεταρισμένο) στο κάθισμα του συνοδηγού και άρχισε να χτυπάει ο ήχος για την ζώνη. Του είπα (του αυτοκινήτου) 'δεν υπάρχει λόγος, ήδη πεθαμένο είναι και δεν κινδυνεύει' αλλά εκείνο επέμενε!!! Θέλει τους επιβάτες του απόλυτα ασφαλείς σε όποια κατασταση βρίσκονται! Την ευθύνη ως υπαίτιο δεν την δέχεται!
Χρόνια Πολλά Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!!
Εβαλες κατσίκι μέσα στο κασκάι
Ημαρτον Θεέ μου , να εξομολογηθείς και να κοινωνήσεις!!!!!!!!
Εγώ όπως οδηγώ έτσι χαλαρά όπως σας έχω πει βάζω το χέρι μου στο κάθισμα του συνοδηγού απαλά και πάλι χτυπάει ο ήχος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα -
Εδώ είχε βάλει εμάς τα μοσχάρια, στο κατσίκι θα κολλούσε;
-
Δε πιστεύω να έβαλες και διζωνικό κλιματισμό στο κατσίκι Κώστα;
Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα σε όλους. Και να χαίρεστε τα αμάξια σας, με υγεία πάνω απ' όλα! -
Χρονια Πολλα σε ολους του φιλους
να εισαστε παντα καλα. -
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αργία σήμερα και ο 'μετροπόντικας' ... ξεκουράζεται!Δεν έχω πρόσφατες απτές αποδείξεις αλλά εκείνο που θέλω να ξέρετε είναι ότι ... κυκλοφορεί ενίοτε και πάνω από την επιφάνεια της γης!
Γιώργο, Χρόνια Πολλά και σε σένα και στην οικογένεια σου!
Τα λεωφορεία μου θύμησε με την πινακίδα 'Καλές Γιορτές'
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τα λεωφορεία μου θύμησε με την πινακίδα 'Καλές Γιορτές'Να το ξέρω αυτό! Αν ποτέ το βάψω μπλε να μην το πετάξω στην θάλασσα, να το δώσω στον ΟΑΣΘ!
-
Επειδή μετά από πολύ καιρό έβαλα βενζίνη στο Αμάξι ας σας ενημερώσω σχετικά!
Το Αμάξι συμπλήρωσε 13.000 χιλιόμετρα!!!!
Εβαλα 97 ευρώ βενζίνη το λίτρο είχε 1,776 άρα 54,61 λίτρα βενζίνης και έκανα 850 χιλιόμετρα!!!!!
Αρα κατανάλωση 6,42 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα , ενώ ο υπολογιστής του αυτοκινήτου λέει 5,9 !!!!!
Απόκλιση γύρω στο μισό λίτρο!!!! -
κάποιο πουλάκι μου σφύριξε Κώστα ότι τον πουλάς τον Κάσκαρο !!!
Δεν τρέχει λέει και κάτι τέτοια..
Ισχύει???? -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
κάποιο πουλάκι μου σφύριξε Κώστα ότι τον πουλάς τον Κάσκαρο !!!
Δεν τρέχει λέει και κάτι τέτοια..
Ισχύει????Ο Κώστας είναι ικανός να πάρει Cayenne Turbo για να τρέχει και να καταφέρει και σ' αυτή 7,5 μικτή καταναλωση το πολύ!
Είναι δυνατόν να πουλήσει αυτό το κόσμημα!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είναι δυνατόν να πουλήσει αυτό το κόσμημα!!!Ακριβώς!!!!!!
-
Μαλλον κατι τρεχει με τον αερα στα νησια... Λετε να δημιουργει το ιδανικο μειγμα αερα-βενζινης για την καυση; Εγω με το Νοte το καλοκαιρι στην Παρο εχω πετυχει μεχρι και 5,5 L/100 Km! Στην Αθήνα εχει κολλησει στο 8 με 8,3
-
Σε λίγες μερες θα γίνω και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος qashqai (1.6)
Ωστόσο αυτό που με προβληματίζει είναι η επέκταση εγγύησης: +3 χρονια και 620Ε για μέχρι 120.000χλμ / 690Ε για μέχρι 150.000 χλμ. Εγώ προσανατολίζομαι για το 150.000 αφού κάνω 20-25.000 το χρόνο.
Αυτές οι τιμες ισχύουν μόνο εάν η επέκταση γίνει μαζί με την αγορά, αλλιώς αυξάνεται ~20% εαν κλειστεί μέσα στον 1ο χρόνο χρήσης και λίγο παραπάνω εάν γίνει μετά.
Απο την μία καλά είναι τα 6 χρόνια 'ηρεμίας' από την αλλή όμως δεν την λές και 'φτηνή' και απ' ότι διαβάζω το αμάξι έχει αποδειχτέι πολύ αξιόπιστο... (όπως όλα τα νισσαν )
Τι λέτε αξίζει ; -
Σήμερα μου ήρθε και μένα επιστολή για την επεκταση. Ανήκω στην ετήσια επιλογή αλλά τιμές δεν έλεγε.
Θα ήθελα να δω αυτή η 'πλήρης εργοστασιακή εγγύηση' τι περιλαμβάνει πρώτα. Τα λεφτά απ' ότι αναφέρεις είναι αρκετά πάντως.
Μέχρι στιγμής από την προηγούμενη γενιά τα όποια προβλήματα έχω ακούσει/διαβάσει είναι σε αναλώσιμα που σίγουρα δεν καλύπτονται από εγγυήσεις (συμπλέκτες, φρένα κλπ) και δεν ξέρω αν αξίζει!
Στο μόνο που ίσως θα κόλλαγα είναι στην πληθώρα ηλεκτονικών συστημάτων που σε όλα τα αυτοκίνητα μπορεί να έχουν μια ευαισθησία.Με το καλό η παραλαβή!
-
Φίλε Cosneo, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=301249&cid=12
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Φίλε Cosneo, ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=301249&cid=12Εγώ προσωπικά μου δίνω εγγύηση για 10 χρόνια από την αγορά έως δηλαδή 4-5-2020!!!!!!
Εντελώς δωρεάν και επίσης κάθε μήνα 100 ευρώ βενζίνη για πάντα!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα μου ήρθε και μένα επιστολή για την επεκταση. Ανήκω στην ετήσια επιλογή αλλά τιμές δεν έλεγε.
Θα ήθελα να δω αυτή η 'πλήρης εργοστασιακή εγγύηση' τι περιλαμβάνει πρώτα. Τα λεφτά απ' ότι αναφέρεις είναι αρκετά πάντως.
Μέχρι στιγμής από την προηγούμενη γενιά τα όποια προβλήματα έχω ακούσει/διαβάσει είναι σε αναλώσιμα που σίγουρα δεν καλύπτονται από εγγυήσεις (συμπλέκτες, φρένα κλπ) και δεν ξέρω αν αξίζει!
Στο μόνο που ίσως θα κόλλαγα είναι στην πληθώρα ηλεκτονικών συστημάτων που σε όλα τα αυτοκίνητα μπορεί να έχουν μια ευαισθησία.Με το καλό η παραλαβή!
Περιμενα οτι καποια στιγμη η NISSAN θα εκανε επεκταση της εργοστασιακης εγγυησης αλλα οχι με πληρωμη,
τετοια κανουν καποιες ασφαλιστικες εταιριες και κατασκευαστες οπως η VW, αν ηταν σε θεση να επεκτεινει την εργοστασιακη εγγυηση επρεπε να το κανει χωρις πληρωμη, αλλιως με αφηνει να σκεφτω οτι απλα προκειται για κερδοσκοπια, γνωριζουν τι προβλημα βγαζει το καθε μοντελο και ποτε και υπολογιζοντας ποσες επεκτασεις θα πουλησουν εχουν ενα καλο κερδος σε μια δυσκολη οικονομικα εποχη, οπου αφου δεν πουλανε πολλα αυτοκινητα κοιταζουν να βγαλουν κερδος απο αλλου.
Με τον τροπο αυτο επισης εχουν και τους πελατες δεσμευμενους στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια.
Κλεινω σε δυο μηνες τριετια και αν επιλεξω να ΑΓΟΡΑΣΩ προσθετη εργοστασιακη εγγυηση θελω πανω απο 1000 ευρω.
Αν ειχε τα κοτσια ας εδινε απο εδω και περα πραγματικη εξαετη εργοστασιακη εγγυηση και ας μην αφορουσε εμενα.
Προσωπικα ευχαριστω.... αλλα δεν θα παρω. -
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Περιμενα οτι καποια στιγμη η NISSAN θα εκανε επεκταση της εργοστασιακης εγγυησης αλλα οχι με πληρωμη,
τετοια κανουν καποιες ασφαλιστικες εταιριες και κατασκευαστες οπως η VW, αν ηταν σε θεση να επεκτεινει την εργοστασιακη εγγυηση επρεπε να το κανει χωρις πληρωμη, αλλιως με αφηνει να σκεφτω οτι απλα προκειται για κερδοσκοπια, γνωριζουν τι προβλημα βγαζει το καθε μοντελο και ποτε και υπολογιζοντας ποσες επεκτασεις θα πουλησουν εχουν ενα καλο κερδος σε μια δυσκολη οικονομικα εποχη, οπου αφου δεν πουλανε πολλα αυτοκινητα κοιταζουν να βγαλουν κερδος απο αλλου.
Με τον τροπο αυτο επισης εχουν και τους πελατες δεσμευμενους στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια.
Κλεινω σε δυο μηνες τριετια και αν επιλεξω να ΑΓΟΡΑΣΩ προσθετη εργοστασιακη εγγυηση θελω πανω απο 1000 ευρω.
Αν ειχε τα κοτσια ας εδινε απο εδω και περα πραγματικη εξαετη εργοστασιακη εγγυηση και ας μην αφορουσε εμενα.
Προσωπικα ευχαριστω.... αλλα δεν θα παρω.Kαι μάλλον έχεις δίκιο...
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Kαι μάλλον έχεις δίκιο...Σίγουρα έχει δίκιο!!!!
Μια λάθος κίνηση από την Νισσάν!!!!!!!!!
Και τι θα καλύπτει;; Μ@@@@@@ !!! Οταν εγώ πήγα στην αντιπροσωπεία και είδαν ότι έχει σπάσει το χρώμα σε δύο μικρά σημεία , μάλλον από κουτσουλιά μου είπαν, δεν το καλύπτει η εγγύηση!!! Μου είπαν είχε πολύ οξύτητα τη κουτσουλιά !!! Τους είπα μα τόσο ευαίσθητο είναι το χρώμα ; Ανάλογα με το τι έφαγε το πουλί; Πρέπει να καλυφθεί!!! Μου απάντησαν αρνητικά !!!!
Τώρα τι θα καλύπτει η ε΄πέκταση της εγγύησης; πάλι ότι θέλουν;; δηλαδή .... τίποτα!!!!!!!
Ασε ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω!!!!!!!! -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Μια λάθος κίνηση από την Νισσάν!!!!!!!!!
Και τι θα καλύπτει;; Μ@@@@@@ !!! Οταν εγώ πήγα στην αντιπροσωπεία και είδαν ότι έχει σπάσει το χρώμα σε δύο μικρά σημεία , μάλλον από κουτσουλιά μου είπαν, δεν το καλύπτει η εγγύηση!!! Μου είπαν είχε πολύ οξύτητα τη κουτσουλιά !!! Τους είπα μα τόσο ευαίσθητο είναι το χρώμα ; Ανάλογα με το τι έφαγε το πουλί; Πρέπει να καλυφθεί!!! Μου απάντησαν αρνητικά !!!!
Τώρα τι θα καλύπτει η επέκταση της εγγύησης; πάλι ότι θέλουν;; δηλαδή .... τίποτα!!!!!!!
Ασε ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω!!!!!!!!Ο πιο τραγελαφικός διάλογος που έχω ακούσει! Χημική αναλυση στην κουτσουλιά έκαναν? Οι απαντήσεις μερικών επαγγελματιών είναι !!!
Πολλά τα λεφτά για ένα αυτοκίνητο σαν το δικό μου που ζήτημα να κάνει 15000 χλμ το χρόνο και τα έως τωρα δείγματα από τα παλιότερα δείχνουν αξιοπιστα.Τα σέρβις μου -των άλλων Nissan- γίνονται εδώ και χρόνια σε εξουσιοδοτημένο και είναι μόνο τα προκαθορισμένα! Μου αρκεί η 3ετής αρχική.
Συμφωνώ με τον pgeorge. Περισσότερο κερδοσκοπική η προσφορά παρά ουσιαστική. Μην πω πως έτσι ... αυξάνεται η εμπιστοσύνη μου στην επιλογή μου ως προς το απροβλημάτιστο! Και μετά από 6 χρόνια στο κάτω κάτω ... ας χαλάσει και καμιά λάμπα! Δεν θα θυμώσω!
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)