-
μα ειπα..θα παω θα δω θα μιλησω θα τσεκαρω και μετα βλεπουμε.........
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
το καλο ειναι πωςαπο κει που θελω να παρω το ελαν εχει ενα χρονο εγγυηση .Mαντρας και εγγυηση ειναι δυο εννοιες που δεν κολλαν μεταξυ τους.Εδω οι αντιπροσωπιες ειναι δυσκοιλιες σ αυτο το θεμα και δε θα ειναι ο μαντρας που πουλαει μεταχειρισμενο???Μη δινεις τοσο μεγαλη βαση σε αυτες τις εγγυησεις,καλο ειναι που υπαρχουν αλλα δεν ειναι να τους εχεις και απολυτη εμπιστοσυνη.
-
panos το ξερω ρε συ αυτο λεω και γω θα μιλησω θα μαθω στανταρ τι παιζει και μετα βλεπουμε...
-
Φιλε εγω σου προτεινω να αφησεις τη Lotus και να αγορασεις ενα αυτοκινητο που να ειναι στα κυβικα σου...πολλοι θελουμε πολλα αλλα πρεπει να πηγαινουμε μεχρι εκει που φτανει η τσεπη μας χωρις να αισθανομαστε ντροπη για αυτο...Δεν εχει νοημα να κανεις αυτο που ολοι κοροιδευουμε απλα για να λες ''εχω και Lotus,παμε μια βολτα?''...Οταν βγαλεις λεφτα αγορασε το...προς το παρον βολεψου με κανα 1400αρι και βρες τροπους να βελτιωσεις τα οικονομικα σου...
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
xenos τι εννοεις με το ξενερωνεις?Εννοώ ότι είσαι φτιαγμένος για το λότους και ήδη ξενερωμένος με την ιδέα του μάζντα, οπότε και να το πάρεις το μξ δεν θα είσαι ευχαριστημένος, οπότε μην το κάνεις καθόλου.
-
Εγώ απλά να ξαναπώ ότι το θέμα δεν είναι μόνο τα μηχανικά (που όπως λές στο εγγυάται ο Γρηγόρης, οπότε πιστεύω είσαι οκ).
Το θέμα είναι τι γίνεται με θέματα απο/προς τρίτους. Εκεί να επικεντρωθείς εάν δε έχεις τα λεφτά και να κάνεις λίγο pause μέχρι να έχεις στην άκρη ένα ικανό ποσό για να αισθάνεσαι ασφαλής.
-
skous σωστος εγω υπολογιζω στο 3χιλιαρο του βολβο..αλλιως δε το συζητουσα..
-
Εγώ δέχομαι έχει εγγύηση ο μαντράς και είναι από αυτούς που θα έχουν επιβιώσει και δεν θα έχουν κλείσει και ότι θέλει να τιμήσει την εγγύηση που έδωσε όταν σου τύχει η στραβή.
Πόσο θα τρέξεις για να τον καταφέρεις. Θα περιλαμβάνει και το μάζεμα του αυτοκινήτου. Θα σε καλύψει με άλλο αυτοκίνητο μέχρι να φτιαχτεί; Και πού ξέρεις αν θα στο φτιάξει καλά; Και θα έχει εγγύηση αυτή η επισκευή;Και επί άλλου σημείου. Είσαι εσύ σε θέση να ελέγξεις αυτοκίνητο; Ή νομίζεις ότι μπορεί να το ελέγξει κάποιος μάστορας αν δεν είναι σχετικός με τη μάρκα και το μοντέλο ώστε να ξέρει τις ιδιαιτερότητές του;
Αν είσαι άνετος και τα δύο πιο πάνω θεματάκια τότε τι να πω....το έχω πει και πιο πριν, είσαι άξιος της τύχης σου.
-
onyx εκει ειναι συνεργειο για τις βρετανικες μαρκες.κανει σερβισ σε lotus jaguar και επισης σε maseratti και αλλα ιταλικα.
αυτο..δευτερον πηγα και το ειδα τελικα.καλυπτει ολα τα μηχανικα κ ετσι κ αλλιως ειναι ηδη αλλαγμενα οτι χρειαζοταν.κ στα 5000χμλ πας παλι κ στο τσεκαρει κ σου κανει οτι αλλαγες ειναι(λαδια κλπ)
αλλαγη θελουν οι τσιμουχες και γι αυτο βρηκα ακρη.μετα μου ειπε πως και για σερβις γενικο αλλαγη ολα κλπ κανα 300αρι θα πηγαινει κ μενα μου ακουστηκε καλο.αλλα κ παλι εχω φιλο με συνεργειο.
τελικα ειναι αμαξι βολτας σιγουρα.ειναι φοβερο ειναι πανεμορφο ειναι απλα μοναδικο.παιδια δεν συγκρινεται με αλλο αμαξι ευκολα..εμεινα οταν το ειδα.στις φωτο αδικειται
καμμια σχεση το αμαξι απο κοντα.ακομα κ το εσωτερικο ειναι τεραστιο στα αλλα roadster ειναι στενα εκει οι χωροι ηταν μεγαλυτερη απο το βολβο μου κ πιο ανετα κιολας.και εχει φοβερο αποθηκευτικο χωρο.το πορτ μπαγκαζ ειναι βαθυ οσοι ξερουν απο beetle(το καινουριο) παρομοιο χωρο εχει και εχει κ εξτρα χωρο κατω απο την κουκουλα οταν ειναι σηκωμενη.
για το θεμα της διαρροης ομως δε θα ειναι ποτε εντελως στεγανο κ δε μου το εκρυψε.σε καταρρακτωδη βροχη ισως σταζει νερο απο την κολωνα του παρμπριζ εκει που ενωνει με κουκουλα.τελος παντων
εγω ειμαι εντυπωσιασμενος οσο δε παει με το αμαξι αλλα τα μικρα tips και σημεια που βρηκα κ ανεφερα με στεναχωρησαν λιγο οχι πως δε το περιμενα.ειδωμεν.. -
Λοιπόν φίλε μου θα σου πω και εγω τη γνωμη μου και αν θες με ακους.
Μη κάθεσαι και ρωτάς ποιο είναι καλό ποιο είναι χειρότερο και ότι σου λέει ο καθένας εδώ μέσα.
Εδώ θα ακούσεις 200 διαφορετικές απόψεις, απλά ο καθένας θα σου λέει μια γνώμη.
Να σου δώσω να καταλάβεις και για slk να έλεγες ότι πας μερικοί μπορεί να σε έκραζαν είτε για να στη πουν, είτε για να σου κάνουν το ξερόλλα, είτε γιατί έτσι νομίζουν είτε για να παινέσουν το δικό τους αμάξι.Επομένως πάς σε αυτό που πραγματικά γουστάρεις (έχοντας και τη λογική λίγο) και απλά το χαίρεσαι.
Και πάντα με προσοχή στο δρόμο.... -
Ο χρήστης dimitris__27 έγραψε:
Λοιπόν φίλε μου θα σου πω και εγω τη γνωμη μου και αν θες με ακους.Μη κάθεσαι και ρωτάς ποιο είναι καλό ποιο είναι χειρότερο και ότι σου λέει ο καθένας εδώ μέσα.
Να σου δώσω να καταλάβεις και για slk να έλεγες ότι πας μερικοί μπορεί να σε έκραζαν είτε για να στη πουν, είτε για να σου κάνουν το ξερόλλα, είτε γιατί έτσι νομίζουν είτε για να παινέσουν το δικό τους αμάξι.Επομένως πάς σε αυτό που πραγματικά γουστάρεις (έχοντας και τη λογική λίγο) και απλά το χαίρεσαι χωρίς ανασφάλειες και φόβους. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Αφού το γουστάρεις το παίρνεις...
Και πάντα με προσοχή στο δρόμο.... -
dimitris_27 εχεις δικιο αυτο ειναι στανταρ αλλα εν μερει και το ζητουμενο.μερικες φορες ειναι καλο να αφουγκραζεσαι.
ακουσα πολλα και αφου το ειδα κ γω απο κοντα εχω να πω πως ειναι ενα υπεροχο αμαξι.ειναι εργαλειο το ξαναλεω.αλλα ειναι κ βολταδικο πολυ.εμενα με εχει τρομαξει το ''σε καταρρακτωδη βροχη θα σου μπαζει σταγονες απο την οροφη εκει στο παρμπριζ που ενωνει η κουκουλα.και αυτο συμβαινει σε ολα τα καμπριο οποιος λεει πως δε συμβαινει λεει ψεμματα'' αυτο με εχει φοβισει και σκεφτομαι δλδ αν ειμαι στο δρομο κ πιασει βροχη τι κανω?το ριχνω στη λυπητερη?με εχει χαλασει αυτο το κομματι..
δε ξερω αν καποιοι εχουν καμπριο εδω αλλα θα ηθελα κ μια γνωμη πανω σε αυτο το κομματι. -
Εξαρτάται τη συντήρησηση. Το ΜΧ-5 μου, δεν βάζει σταγόνα ούτε με πιεστικό. Πολλά άλλα μπάζουν.
Αλλά είναι μόνιμα σε κλειστό γκαράζ. Καλοκαίρι ο ήλιος δεν το βλέπει και κάθε 6 μήνες περιποίηση τα λάστιχα της οροφής.
Εφόσον είναι μτχ, δεν μπορείς να τα γνωρίζεις αυτά. Δε ζούμε και στην Αγγλία, να βρέχει όλη μέρα -
εννοεις πως εχεις προσεγμενη την κουκουλα...σωστος...βρηκα ενα απιστευτο απο ιδιωτη αλλα ειναι δυσκολα εκει..
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
μα ειπα..θα παω θα δω θα μιλησω θα τσεκαρω και μετα βλεπουμε.........αυτό που έχει αλλαγμένη κουκούλα το έχεις δει;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/936750/ -
Αυτό το έχεις δει;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1399275/ -
Λοιπόν φίλε μου θα σου πω και εγω τη γνωμη μου και αν θες με ακους.Μη κάθεσαι και ρωτάς ποιο είναι καλό ποιο είναι χειρότερο και ότι σου λέει ο καθένας εδώ μέσα.
Επομένως πάς σε αυτό που πραγματικά γουστάρεις (έχοντας και τη λογική λίγο) και απλά το χαίρεσαι.
Και πάντα με προσοχή στο δρόμο....Φιλε υπαρχει και κατι που λεγεται ''κοινη λογικη''...και εφοσον μπορεις να προστατευσεις καποιον που μπορει να παρασυρθει απο τον ενθουσιασμο του και να κανει μια αγορα ''ψευτομ$%νοπαγιδα'' που θα τη μετανιωσει καλο ειναι να λεμε την αποψη μας...
Εμενα μου φαινεται αστειο που συνεχιζεται αυτο το thread...Αντι να προτεινεται στον ανθρωπο να ''κατεβασει τα μυαλα στο κεφαλι'' και να παρει ενα 1400αρι αναλυετε αν αξιζει η Lotus...Ημαρτον...
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
...εμενα με εχει τρομαξει το ''σε καταρρακτωδη βροχη θα σου μπαζει σταγονες απο την οροφη εκει στο παρμπριζ που ενωνει η κουκουλα.και αυτο συμβαινει σε ολα τα καμπριο οποιος λεει πως δε συμβαινει λεει ψεμματα'' ...Φυσικά και δεν συμβαίνει σε όλα τα ανοιχτά αυτοκίνητα αυτό.
-
Λοιπόν φίλε μου θα σου πω και εγω τη γνωμη μου και αν θες με ακους.
Μη κάθεσαι και ρωτάς ποιο είναι καλό ποιο είναι χειρότερο και ότι σου λέει ο καθένας εδώ μέσα.
Να σου δώσω να καταλάβεις και για slk να έλεγες ότι πας μερικοί μπορεί να σε έκραζαν είτε για να στη πουν, είτε για να σου κάνουν το ξερόλλα, είτε γιατί έτσι νομίζουν είτε για να παινέσουν το δικό τους αμάξι.Επομένως πάς σε αυτό που πραγματικά γουστάρεις (έχοντας και τη λογική λίγο) και απλά το χαίρεσαι χωρίς ανασφάλειες και φόβους. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Αφού το γουστάρεις το παίρνεις...
Και πάντα με προσοχή στο δρόμο....Οπως εχεις κανει κι εσυ να φανταστουμε....
-
kyr80 προς τι το φιατακι??
JN21 οταν λες ημαρτον με το λοτους για 1400αρι τι εννοεις?
LOTUS ELAN 1993 H MAZDA MX-5 TOU 06-07?