-
dickdick , την Τρίτη μετά τη χειρουργική κλίνη του Sakaflias , θα το πάμε για ένα test (κοινώς τσεκ-απ) σ αυτή τη διαδρομή περνώντας χωρίς να κόψουμε καθόλου σε καμία απ όλες τις ανωμαλίες.
Αν συνεχίζει να τρίζει , σημαίνει οτι η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής...απεβίωσε (φτου-φτου)
Σημείωση: τώρα το βράδυ παρουσιάσθηκε δυσλειτουργία στους αισθητήρες παρκαρίσματος με το σύμβολο να παραμένει αναμένο στην οθόνη για 10χλμ. Μετά το άνοιξε-κλείσε του προρτπαγκάζ , έσβησε το σύμβολο και οι αισθητήρες δουλεύουν κανονικά.
-
-
-
Oι καλοί φεύγουν , αργά ή γρήγορα....
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Oι καλοί φεύγουν , αργά ή γρήγορα....Όχι Κωνσταντίνε όλοι οι καλοί φέυγουν γρήγορα.Πολύ γρήγορα
-
Μερικοι καλοι αργουν δες Μητσοτακης
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μερικοι κάλοι αργουν δες Μητσοτακης -
Μα αυτός δεν είναι καλός βρε
Που να βρικολακιάσει κοντεύει ο παλιο -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Μερικοι κάλοι αργουν δες Μητσοτακης
Α μπράβο τώρα έδειξε
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
:lipsealed:
Μα αυτός δεν είναι καλός βρε
Που να βρικολακιάσει κοντεύει ο παλιοΤι εχει ο ανθρωπος?? Εγω μια χαρα τον βρισκω
-
Άμα αύριο όμως καούν όλοι οι πολλαπλασιαστές, οι μίζες και οι ασφάλειες μη πείτε ότι φταίνε τα Γαλλοιταλικά σας χρέπια...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άμα αύριο όμως καούν όλοι οι πολλαπλασιαστές, οι μίζες και οι ασφάλειες μη πείτε ότι φταίνε τα Γαλλοιταλικά σας χρέπια...Μην βγαζεις την ουρα σου απ'εξω γιατι και εσυ συμμετεχεις εστω και λιγο στη συζητηση με τον προεδρο
-
Αύριο πάμε....Sakaflias
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άμα αύριο όμως καούν όλοι οι πολλαπλασιαστές, οι μίζες και οι ασφάλειες μη πείτε ότι φταίνε τα Γαλλοιταλικά σας χρέπια...Που να φας τι γλώσσα σου
Είμαι εντός εγγύησης ακόμα και για γαλλοιταλικά δεν λέω ποτε κουβέντα.Τα αγαπάω λέμε
Κάτι άλλα κατάπτιστα είναι για κάψιμο -
Μπήκε η 19η Απριλίου
Λάμπρο πως πάμε από ψυχολογία? -
Μπήκε η 19η Απριλίου
Λάμπρο πως πάμε από ψυχολογία?Τι εννοεις αγαπητε;
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
όταν έψαχνα και ρωτούσα τιμές, για τα συγκεκριμένα ελαστικά, οι τιμές κυμάνθηκαν απο 480€ έως 580€, θέλει ψάξιμο η υπόθεση και να μην παίρνεις τιμές μόνο απο ένα μαγαζί.
Πανο απο φιλο τα πηρες ή απλα απο ενα μαγαζι;
Το σκιζεις γενικοτερα το αυτοκινητο;Δηλαδη σε στροφες-στροφιλικια σε βουνο με πολλα μπαινεις;Κατι σαν αυτο που κανουμε εγω και ο Κωστας (αν εχεις δει τα βιντεακια);ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:
Χωρις παρεξηγηση, εμεις οι δυο δεν ειμαστε το μετρο συγκρισης.Απλα για να καταλαβω τι εννοεις οταν λες οτι σου αρεσαν και τα ξαναεβαλες.τα ελαστικά τα 'φόρεσα' σε μαγαζί που μου πρότειναν, χωρίς να γνωρίζω τον ιδιοκτήτη του προσωπικά.
απλά ρώτησα σε τρία-τέσσερα μαγαζιά, και μου έκανε την καλύτερη προσφορά για τα continental.τώρα, ο τρόπος οδήγησης μου έχει ώς εξής, καταρχήν απαγορευονται τα χαζοσπινιαρίσματα και τα χειρόφρενα.
σε εθνική οδό, το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες 140 με 170 χλμ/ωρα, και με κανα τελίκιασμα, παίζει ρόλο στην φθορά του ελαστικού, η ταχύτητα κύλισης του αυτοκινήτου.
έτυχε με τα παλιά ελαστικά, να κάνω συχνά ταξίδια στην Λάρισσα, και απο εκεί και πέρα μέχρι Αθήνα, μέσω την παλιάς εθνικής οδού, λόγω κλεισίματος των Τεμπών, λόγω του βράχου που είχε κλείσει τον δρόμο.
απολάμβανα την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, το τι 'σφυριγμα' έκαναν τα ελαστικά στις στροφές, βεντουζαρισμένα με πολύ καλή συνεργασία με το αυτοκίνητο,
όλα μαζί συνέβαλαν στο να κινούμαι γρήγορα, με ασφάλεια και σε έναν δρόμο με αραιή κίνηση πλην σε ορισμένα σημεία, πχ λίγο πριν την Ελασσόνα, που συνήθως έβρισκες κομβοϊ απο αυτοκίνητα,νταλίκες,λεωφορεία.πολύ ευχαριστημένος απο τα conti sport contact 3 και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα, επίσης και στην βροχή ήταν άπαιχτα, 'στεγνωναν' τον δρόμο σε βαθμό που να κινούμαι με πολύ υψηλές ταχύτητες. στο φρενάρισμα αποτελεσματικά.
σήμερα πια, και με την τιμή που έχει φτάσει η βενζίνη δυστυχώς, περιττές-ευχάριστες διαδρομές σε στροφοδιαδρομές, είναι πια απαγορευτικές.
όχι πως δεν θα κάνω κάποια διαδρομή, αλλά όχι με τον παλιό ρυθμό.ελπίζω dickdick να σε βοήθησα, και sorry που άργησα να σε απαντήσω
-
Μπήκε η 19η Απριλίου
Λάμπρο πως πάμε από ψυχολογία?Ολα λαμπρά όλα ανθηρά !!!!
-
ακόμα !
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Μπήκε η 19η Απριλίου
Λάμπρο πως πάμε από ψυχολογία?Τι εννοεις αγαπητε;
Πλάκα κάνουμε λέμε
edit και στο κάτω κάτω τι να σου πω εγώ που κάνω σαν εσένα με κάτι τριγμούς και με κάτι τέτοια
Fiat Bravο 2007