Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Φίλε Crektis μου μιλάς για ESP και anti spin και ακόμα δεν πολυκατάλαβα αυτά τί σχέση έχουν. Εγώ έχω το πιο αδύναμο μοτέρ με τα 136 άλογα και μπορώ να σου πώ ότι πάνω απο 4 χρόνια το έχω σκίσει σε απάτητα ανηφορικά χωράφια, κακοτράχαλους λασπόδρομους με καρότσα φορτωμένη απο 0 - 700, 800 ή και 900 κιλά ελιές, ξύλα, λιπάσματα κλπ κλπ. Δεν με έχει απογοητεύσει και μπορώ επίσης να σου πώ ότι με μια πιο εκτός δρόμου τετράδα ελαστικών - τώρα φοράω 50-50 - το αμάξι θα πετάει εκτός δρόμου. Όσο για τα περιοδικά θυμάμαι πολύ πρίν βγούν τα Safari κλπ άλλες εκδόσεις του L200 με γκάζια, όλα έλεγαν ότι το αμάξι υστερεί σε εντός δρόμου επιδόσεις και είναι καρυφαίο εκτός δρόμου κυρίως εξ αιτίας της ύπαρξης του τρίτου διαφορικού. Με αφήνουν παντελώς αδιάφορο τα γκάζια - είναι για μένα έγκλημα να δίνεις ένα κάρο λεφτά και να αγοράζεις αμάξια, για όλα τα pick-up μιλάω, που είναι ικανότατα εκτός δρόμου και να θέλεις να κοντράρεις 1400άρια, 1600άρια και 1800άρια επιβατικά στην εθνική.
Αλλά μιας και αναφερόμαστε σε αυτά τα γκάζια, να πώ ότι το L200 είναι το φορτηγάκι με τις πιο μαλακές αναρτήσεις και τις μεγαλύτερες κλίσεις στην άσφαλτο. Μπορεί να έχει επιλογη μόνιμης τετρακίνησης μπορει να έχει ESP και anti-spin αλλά έχει και το πιο αργό τιμόνι - 4 στροφές - και νομίζω ότι είναι και αυτα σημάδια του ότι το αμάξι είναι φτιαγμένο για οπουδήποτε εκτός απο την άσφαλτο.
Τώρα θα μου πείς 'άποψη μου και άποψη σου'. Σωστό κι αυτό.
Δεν είναι έτσι όπως τα λες. Πρώτα από όλα εγώ δεν μίλησα για κόντρες και ούτε για επιδόσεις (τελική ταχύτητα κλπ). Δεν μου είπες. Το δικό σου υποθέτω ότι έχει την Super Select μετάδοση... Ας επιστρέψω στο θέμα μας. Πιστεύω ότι το L200 είναι η καλύτερη επιλογή για την άσφαλτο, όχι για γκάζια, ούτε για στρίψιμο. Σου παρέχει την μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια εξαιτίας των συστημάτων που έχει. Και θα σου πω. Ένας φίλος μου έχει το Ναβαρα. Πήγαινε προς Ηράκλειο μια βροχερή μέρα με λάστιχα 80 άσφαλτο-20 χώμα. Κάπου κοντά στις Σίσσες σε μια στροφή του έφυγε με 4η (χωρίς να πηγαίνει πατητός) με καμιά 100στάρα. Έφερε 2 γύρες και έσκασε στην άκρη. Με μια μόνιμη τετρακίνηση δεν θα το πάθαινε αυτό. Καταλαβαίνεις τώρα πως σκέφτομαι; Στους δρόμους μας, που είναι χάλια από κατασκευής ό,τι παραπάνω σύστημα έχει το αμάξι είναι ευπρόσδεκτο. Μπορεί σε άλλες χώρες να μην χρειάζονται τετρακίνηση ή άλλα συστήματα ευστάθειας, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια υποτυπώδη σταθερότητα στον δρόμο, καθώς αυτήν τους την παρέχει η άσφαλτος. Αυτό το παρατηρώ και με το δικό μου. Όταν είμαι σε καλή άσφαλτο δε γλιστράει, παρά μόνο αν το πιέσεις πάρα πολύ. Στην κοινή άσφαλτο, όμως, με λίγο παραπάνω γκάζι 'φεύγεις'. Για φαντάσου και συνδυασμό με νερό. Τώρα για την ανάρτηση που λες. Μπορεί να είναι η πιο μαλακή, αλλά το βοηθάει αρκετά. Όμως αυτά που σου λέω δεν τα βγάζω από τον νου μου. Αρκετά συχνά, μαζευόμαστε εδώ στην γύρω περιοχή και πάμε σε κάποια συγκεκριμένα μέρη. Εκεί το Safari του ξαδέρφου μου αποτυγχάνει. Έχω βίντεο (!) που το Safari προσεγγίζει μια ανηφόρα και δεν μπορεί να ανέβει σχεδόν καθόλου (πολλή λάσπη). Πηγαίνω το Mazda το σταματάω στην μέση, το ξεκινάω και ανεβαίνω... Τι φταίει σου είπα. Το Mazda έχει αρκετά πιο γρήγορη πρώτη αργή από τα άλλα και είναι πιο αποτελεσματικό σε πολλή λάσπη. Δεν ξέρω αν μπορείς να δεις αυτό: http://www.facebook.com/video/video.php ... 7&comments. Τα συμπεράσματα δικά σου...