-
Γιατί κλείδωσε το VW Scirocco?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πάει ο πάσχος. Μαθαίνω ότι πάει να συναντήσει ωραία αγοράκια στον Κορυδαλλό...E πριν παω θα περασω για μια μπυρα απο Τυθωρα να με παρηγορησεις μπας και βρω κι εγω καναν καλο δικηγορο να με υποστηριξει μπας και...βρω το δικιο μου..χαχαχαχαχα
Οταν λεμε οτι ο κοσμος εχει σαλεψει ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...
-
η μια μηνυση μετα την αλλη πεφτει για παρτη του Scirocco παντως...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πάει ο πάσχος. Μαθαίνω ότι πάει να συναντήσει ωραία αγοράκια στον Κορυδαλλό...
E πριν παω θα περασω για μια μπυρα απο Τυθωρα να με παρηγορησεις μπας και βρω κι εγω καναν καλο δικηγορο να με υποστηριξει μπας και...βρω το δικιο μου..χαχαχαχαχα
Οταν λεμε οτι ο κοσμος εχει σαλεψει ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ...
Ότι πεις θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου...
Μαθαίνω ότι οι mods φεύγουν από ελλάδα για να αποφύγουν τη σύλληψη...
-
[kokokokokoko mode ON]μα εγω για τον τυπο απο σαλονικα μιλαω οτι εχει ξεφυγει... [kokokokokoko mode OFF]
Πηγε τωρα το ρεμαλι και ακου τι της λεει στο μπαρ:
-να σε κερασω ενα σφηνακι;
-Οχι ευχαριστω.
-Ενα σφηνακι μονο.
-Οχι ευχαριστω.
-Ελα βρε παιδι μου ενα σφηνακι ειναι μονο.
-Οχι σου ειπα ευχαριστω.
-Δηλαδη για @#υτσο ουτε λογος ε; -
-
-
FREE PASXOS
-
Αίσχος και πάλι αίσχος
-
Ο pasxos, δυστυχώς, ποτέ δεν κατάλαβε που πρέπει να μπαίνει ένα όριο στο χαβαλέ και στην πρόκληση. Εδώ μέσα, τουλάχιστον.
-
έλα ρε Σπύρο δε τον ξέρεις τόσα χρόνια τώρα τον έμαθες; και όχι τον πάσχο αλλά κάθε παλιό χρήστη.
φταίει αυτός που ανάβει το σπίρτο ή αυτός που πάει και πέφτει στη φωτιά; -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
FREE PASXOSγιατι εχεις την εντυπωση οτι ηταν αδικη η αποβολη του;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο pasxos, δυστυχώς, ποτέ δεν κατάλαβε που πρέπει να μπαίνει ένα όριο στο χαβαλέ και στην πρόκληση. Εδώ μέσα, τουλάχιστον.Και για τον ban στον pasxos, αλλά κυρίως για το avatar... Σήμα κατετεθέν ήταν ο jean reno....
Τουλάχιστον ας έβαζες αυτήν
-
Ο χρήστης Nikolaras έγραψε:
FREE PASXOS
γιατι εχεις την εντυπωση οτι ηταν αδικη η αποβολη του;
Η συζήτηση για του αν ήταν άδικη ή δίκαιη είναι πολύ πολύ μεγάλη. Εγώ χαβαλέ κάνω τώρα, όπως αρμόζει και στο θέμα που βρισκόμαστε.
Άλλοι είναι αρμόδιοι εδώ μέσα, για να αποφασίζουν για αυτά. Ας βγάλουν αυτοί το φίδι από την τρύπα -
εγω δεν καταλαβαινω πως σε ενα τοσο απροσωπο μεσο σαν το ιντερνετ μπορουμε να διακρινουμε το ποσο black humor η το ποσο ειρωνας ειναι καποιος..
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω δεν καταλαβαινω πως σε ενα τοσο απροσωπο μεσο σαν το ιντερνετ μπορουμε να διακρινουμε το ποσο black humor η το ποσο ειρωνας ειναι καποιος..ΔΕΝ μπορούμε. Γι' αυτό κάνουμε όσο υπομονή μπορούμε, προσπαθώντας να μην παίζουμε τους μπάτσους. Αλλά γμτ, κάπου πρέπει να μπαίνει ένα όριο.
Και για τον ban στον pasxos, αλλά κυρίως για το avatar... Σήμα κατετεθέν ήταν ο jean reno....
Τουλάχιστον ας έβαζες αυτήν
http://el.toonpool.com/user/7289/files/ ... 743575.jpgΘα επιστρέψει ο Ρενό. Απλά και ο Τέσλα είναι αγαπημένη μου μουτσούνα
-
Εντάξει, για γέλια η απόφαση... Τελικά το κάθε φόρουμ επιλέγει τους χρήστες που θέλει.
Πχ μπορώ εγώ να γράφω κατεβατά για το οτι η γη είναι επίπεδη (και να παραθέτω λινκς φυσικά). Κατά το παρόν φόρουμ, μαλάκας δεν είμαι εγώ, αλλά ο χ που θα μου την πει.
Τα ίδια και χειρότερα στο section της Φ1. Τι να πω, κρίμα...
Καλά κρασιά...
-
Υπερβολές παντού!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εντάξει, για γέλια η απόφαση... Τελικά το κάθε φόρουμ επιλέγει τους χρήστες που θέλει.Πχ μπορώ εγώ να γράφω κατεβατά για το οτι η γη είναι επίπεδη (και να παραθέτω λινκς φυσικά). Κατά το παρόν φόρουμ, μ@λ@κ@ς δεν είμαι εγώ, αλλά ο χ που θα μου την πει.
Καλά κρασιά...
Εξαρτάται πως θα το γράψεις.
Καθώς μας φιλοξενεί ένας ιστότοπος και είμαστε καλεσμένοι, δεν μας ανήκει...πρέπει να σεβόμαστε όλους τους συνφορουμίτες.
Πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι εδώ δεν είναι παιδική χαρά.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εντάξει, για γέλια η απόφαση... Τελικά το κάθε φόρουμ επιλέγει τους χρήστες που θέλει.
Πχ μπορώ εγώ να γράφω κατεβατά για το οτι η γη είναι επίπεδη (και να παραθέτω λινκς φυσικά). Κατά το παρόν φόρουμ, μ@λ@κ@ς δεν είμαι εγώ, αλλά ο χ που θα μου την πει.
Καλά κρασιά...
Εξαρτάται πως θα το γράψεις.
Καθώς μας φιλοξενεί ένας ιστότοπος και είμαστε καλεσμένοι, δεν μας ανήκει...πρέπει να σεβόμαστε όλους τους συνφορουμίτες.
Πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι εδώ δεν είναι παιδική χαρά.
Σύμφωνοι, αλλά όταν προτιμάς την 'βλακεία' έναντι της ειρωνείας, είσαι ψιλοάξιος της μοίρας σου.
Τα 'λεγε ο lkar...
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]