-
Κανεις μας δεν ηταν παρων αλλα.... ανεβαινει το πικαντο τεζα... Ο.Κ.... καποια στιγμη προσπερναει το γιαρις λογικα αφου εκανε δοκιμες.... και το γιαρις τσαντιζεται ας πουμε αν και ο δρομος ειναι πραγματικα φαρδυς... και πολυ προκλητικος για τρεξιμο αφου ουσιαστικα ειναι αδειος... (τον περασα επιστρεφοντας απο τριπολι για αργος, κυριακη... και το ..Ευχαριστηθικα ομολογω ).
Το γιαρις λοιπον η προσπαθησε και το εφτασε... τον εκλεισε... και λογομαχησαν, η τον βρηκε αργοτερα σταματημενο... καπου και τσακωθηκαν... με τα γνωστα αποτελεσματα.. σε καθε περιπτωση περασε χρονος απο το προσπερασμα που εγινε..
-
δημοσιογραφικη ερευνα...οποιος ειδε την εκπομπη για τα τροχαια θα προσεξε ποσο επικριτικος ηταν για τους ακρανωτους κ οχι αδικα..αλλα αν θες να σαι αξιοπιστος παραδεξου πως κ συ δεν εισαι αγιος κ μπορει εξαιτιας σου να μπλεξει κ κοσμος που δεν εχει κανενα φταιξιμο. Φοβερο ρεπορταζ αλλα στα ματια μου εγινε γελοιος ο δημοσιοβραχος...
-
Ο αγωνιζόμενος Τσαγκαράς που έχασε την ζωή του στην συμπλοκή στον Κολοσούρτη πέθανε τελικά από παθολογικά αίτια (έμφραγμα) και όχι από χτύπημα.
Βέβαια αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Φρεσκο
Η μακακια είναι ανίκητη
Τι φρεσκο ρε συ, αυτο συζηταμε εδω κ 3 σελιδες
Η νεκροψία θα δείξει αν ο θάνατος προήλθε από το χτύπημα ή όχι. Μεγάλη πιθανότητα (και ΛΑΘΟΣ του υιού) ότι πήγε ο ίδιος τον πατέρα στο νοσοκομείο, έπρεπε να περιμένει το ασθενοφόρο. Ο θάνατος μπορεί να προήλθε από λάθος κίνηση στη μεταφορά του θύματος.
Αν εισαι πανω στον Κολοσουρτη, ΔΕΝ περιμενεις για ασθενοφορο, ειδικα αν ο αλλος εχει χασει τις αισθησεις του. Μπορει να ειναι καρδια που σωζεται αν προλαβεις. Αν δεν αναπνεει δεν περιμενεις πουθενα κ για τιποτα.
Απο ο,τι κατάλαβα ο δραστης εφυγε και αναζητειται αλλα μαλλον η αστυνομια ξερει τα στοιχεια του...Εξαρταται ομως και ποια κατηγορια θα του ασκησει ο εισαγγελεας..Ανθρωποκτονια ή θανατηφορα σωματικη βλαβη??
Ειναι σχεδον σιγουρο το 'προκληση θανατηφορας σωματικης βλαβης'.
Νόμιζα ότι συζητούσατε περιστατικό στο Κιλκις σε αυτές τις 3 σελίδες
-
Μαλιστα, εισαι σιγουρος οτι 'προφανως' τον προσπερασε κ μετα τον κυνηγησε ο αλλος κ τον σταματησε ενω ειχε περασει κ χρονος απο το προσπερασμα μεχρι την συμπλοκη?
Δεν μου λες κ το Τζοκερ που εχει 2,4 μυρια τζακποτ?
Το ενδεχομενο να εφτασε το Picanto το Yaris, να πηγε να τον περασει αερα (ακριβως για να μην τους κοψει τον ρυθμο, 'που να ξαναεπιταχυνουμε με το Picanto στην ανηφορια τωρα') σε επικινδυνο σημειο, να μην τα καταφερε κ παραλιγο να τον πεταξει κ εξω ή να πεσει πανω του, ο Yaris α) να σταματησε επιτοπου κλεινοντας τον δρομο ή β) να του εκανε ενα νοημα με το χερι τυπου 'πως πας ετσι ρε' κ ο Picanto να του κορναρε/εβρισε, σου φαινεται απιστευτο?
Τρομερο πραγμα η ενοραση...
Τον δρομο τον εχω περασει κ εγω, κ αν κ γενικα φαρδυς, σε μερικα σημεια (ειδικα σε δυσκολα σημεια που αναγκαστικα κοβεις) δεν μπορει να γινει προσπεραση.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Κανεις μας δεν ηταν παρων αλλα.... ανεβαινει το πικαντο τεζα... Ο.Κ.... καποια στιγμη προσπερναει το γιαρις λογικα αφου εκανε δοκιμες.... και το γιαρις τσαντιζεται ας πουμε αν και ο δρομος ειναι πραγματικα φαρδυς... και πολυ προκλητικος για τρεξιμο αφου ουσιαστικα ειναι αδειος... (τον περασα επιστρεφοντας απο τριπολι για αργος, κυριακη... και το ..Ευχαριστηθικα ομολογω ).Το γιαρις λοιπον η προσπαθησε και το εφτασε... τον εκλεισε... και λογομαχησαν, η τον βρηκε αργοτερα σταματημενο... καπου και τσακωθηκαν... με τα γνωστα αποτελεσματα.. σε καθε περιπτωση περασε χρονος απο το προσπερασμα που εγινε..
καταρχην συμφωνω με τον nass.....σε αυτο που εγραψε στο τελευταιο του ποστ.
στο παραπανω που εκανα παραθεση,να συμπληρωσω οτι οπως ειδα απο το βιντεο που ποσταρε πριν καποιος απο ειδησεις του αλφα,λεει ο γιος του κυριου τσαγκαρα,οτι εκανε αναστροφη το yaris(και πηγε να ζητησει το λογο...)
χειροτερο ακομα δλδ.(ξερουμε-καταλαβαινουμε ολοι τι σημαινει να αλλαξεις την πορεια σου ,για να δειξεις σε καποιον ποσο μεγαλο.......εγωισμο εχεις....) δεν ειναι θεμα με τρομαξες κλπ..... δλδ οχι μονο περασε χρονος απο το προσπερασμα,αλλα εγινε και επεξεργασια του τι να κανω.....(προεκταση αυτου που ειπε ο nass,τιμωρος των δρομων....το λεω εχοντας παντα στο μυαλο το γεγονος οτι ολοι μας εχουμε κανει λαθη στο δρομο(και ο εν λογω κυριος με το yaris στην περιπτωση μας,σιγουρα θα εχει κανει...,θεωρωντας δεδομενο χωρις να θελουμε να κανουμε κατι κακο σε καποιον....)αυτα......
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
μεγιστο ζωο ο δημοσιογραφος θοδωρακης των πρωταγωνιστων του μεγκα... Εκανε ρεπορταζ για τα τροχαια ενω ο ιδιος σημερα πριν κανα 2 ωρο ερχοταν στην πεσματσογλου για σταδιου με σκουτερακι αναποδα. Εννοειται ακρανωτος κ αυτος κ η κοπελα που ειχε πισω του...Τράβα τον κι εσύ μια φωτογραφία να γελάσουμε λίγο
-
πρόφτασε το Γιάρις έναν οδηγό αγώνων που πήγαινε κομματάκι κομμάτια; στέκει αυτό το πράμα;
εκτός κι αν για κάποιο λόγο έκοψε το ΚΙΑ (κόρνες; φώτα; οτιδήποτε) και υπέθεσαν ότι αυτοί όντας 2 δε θα έχουν κάποιο πρόβλημα εναντίον ενός.
τελικά η γροθιά δεν τον σκότωσε. βγήκε το πόρισμα.
το πρόβλημα είναι ότι τίποτε δεν πρόκειται για ακόμα μια φορά να αλλάξει. σαν να μη συνέβη ποτέ. δυστυχώς.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Αυτη καθεαυτη δεν τον σκοτωσε..Αλλα η ολη φαση 'λογικα' θα προκαλεσε το εμφραγμα..Εκτος αν ειχε ερθει ωρα του ανθρωπου τι να πω..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@224.vΜαλιστα, εισαι σιγουρος οτι 'προφανως' τον προσπερασε κ μετα τον κυνηγησε ο αλλος κ τον σταματησε ενω ειχε περασει κ χρονος απο το προσπερασμα μεχρι την συμπλοκη?
Δεν μου λες κ το Τζοκερ που εχει 2,4 μυρια τζακποτ?
Το ενδεχομενο **να εφτασε το Picanto το Yaris, να πηγε να τον περασει αερα **(ακριβως για να μην τους κοψει τον ρυθμο, 'που να ξαναεπιταχυνουμε με το Picanto στην ανηφορια τωρα') σε επικινδυνο σημειο, να μην τα καταφερε κ παραλιγο να τον πεταξει κ εξω ή να πεσει πανω του, ο Yaris α) να **σταματησε επιτοπου **κλεινοντας τον δρομο ή β) να του εκανε ενα νοημα με το χερι τυπου 'πως πας ετσι ρε' κ ο Picanto να του κορναρε/εβρισε, σου φαινεται απιστευτο?
Τρομερο πραγμα η ενοραση...
Τον δρομο τον εχω περασει κ εγω, κ αν κ γενικα φαρδυς, σε μερικα σημεια (ειδικα σε δυσκολα σημεια που αναγκαστικα κοβεις) δεν μπορει να γινει προσπεραση.
Αν και με το προηγουμενο ποστ ξεκαθαρισε λιγο το τι εγινε.... αναστροφη κ.λ.π. οποτε τζαμπα το κουβεντιαζουμε...
κατ εσε:
τα υπογραμμισμενα αν ισχυαν θα δυσκολευαν την προσπεραση στο Γιαρις που λογικα ανεβαινε χωρις ιδιαιτερο ζορι και ταχυτητα?... σε φαρδυ δρομο οταν προσπερναει καποιος με ασφαλεια... το κανει με μεγαλη διαφορα ταχυτητας και δεν 'περιμενει να του ανοιξει ο αλλος' δλδ τον περνας και δεν σε παιρνει ειδηση ο αλλος.... επισης σε ολη αυτη τη γρηγορη διαδικασια, θα προλαβει ο ενας απο τους δυο να κανει και χειρονομιες, που ο αλλος θεωρει σωστο να τις 'κουβεντιασει'!!! ενω στην ουσια κανει δοκιμη ταχυτητας και αυτο στην ουσια τον ενδιαφερει, και οχι τι του εκανε αυτος που τον προσπερασε που μπορει να ειχε και δικιο στο κατω κατω... Ο.Κ. οτι πεις...αλλα τελικα στην πραγματικοτητα ο αλλος εκανε αναστροφη για να ζητησει το λογο αρα ειχαν αντιθετες κατευθυνσεις και βλεποντας τον να πηγαινει αερα... φοβηθηκε και θελησε να ζητησει το λογο.....
-
η ευθυνη ηταν 50-50
δεν κατεβηκε μονο ο ενας αλλα βγηκαν και οι δυο οδηγοι απο τα αυτοκινητα και αρπαχτηκαν
ο γιος ανεφερε πως νωριτερα ειχαν ανταλλαξει χειρονομιες και λογια
οποτε και οι δυο γυρευοντας πηγαιναν χωρις να θελω να προσβαλλω τον νεκρο αλλα ετσι ειναι
-
πρόφτασε το Γιάρις έναν οδηγό αγώνων που πήγαινε κομματάκι κομμάτια; στέκει αυτό το πράμα;Με Picanto πήγαινε o αγωνιζόμενος, το 'κομμάτια' είναι σχετικό...
Εξάλλου σε δοκιμές πολλές φορές σταματάνε για να τσεκάρουν κάτι κτλ.τελικά η γροθιά δεν τον σκότωσε. βγήκε το πόρισμα.
Το οποίο είναι ότι επειδή ο άνθρωπος πήγε από έμφραγμα η γροθιά και το όλο περιστατικό ήταν άσχετα ?
το πρόβλημα είναι ότι τίποτε δεν πρόκειται για ακόμα μια φορά να αλλάξει. σαν να μη συνέβη ποτέ. δυστυχώς.
Μα ο φίλος kacey προτείνει για μέθοδο αλλαγής της νοοτροπίας 'κάνω μαλακία και πάω να το παίξω και μάγκας' το 'σταματώ, κατεβαίνω και αρχίζω τις μπουνιές' Εγώ λέω ότι πάει να διορθώσει ένα κακό με ένα ακόμα μεγαλύτερο κακό...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
πρόφτασε το Γιάρις έναν οδηγό αγώνων που πήγαινε κομματάκι κομμάτια; στέκει αυτό το πράμα;
Με Picanto πήγαινε o αγωνιζόμενος, το 'κομμάτια' είναι σχετικό...
Εξάλλου σε δοκιμές πολλές φορές σταματάνε για να τσεκάρουν κάτι κτλ.αν δεν πήγαινε κομματια, τότε γιατι να νευριάσει ο θύτης; υπόθεση κάνω βεβαια, απλά μου φαινεται το πιο 'λογικό'.
Το οποίο είναι ότι επειδή ο άνθρωπος πήγε από έμφραγμα η γροθιά και το όλο περιστατικό ήταν άσχετα ?
αυτό ούτε το είπα ούτε το άφησα να εννοηθεί. και φυσικά δεν πήρα το μέρος κανενός. προσπαθεις να πας κάπου την κουβέντα;
Μα ο φίλος kacey προτείνει για μέθοδο αλλαγής της νοοτροπίας 'κάνω μαλακία και πάω να το παίξω και μάγκας' το 'σταματώ, κατεβαίνω και αρχίζω τις μπουνιές' Εγώ λέω ότι πάει να διορθώσει ένα κακό με ένα ακόμα μεγαλύτερο κακό...
αναφερόμουν στους ελληνικούς αγώνες nass. ας πούμε ότι δεν το κατάλαβες...
εχω πετύχει παράνομο πέρασμα. πολλοί άλλοι έχουν πετυχει παράνομα περάσματα. κι όλοι λένε το ίδιο. μη μου πεις ότι ούτε αυτό το γνωρίζεις έτσι;
-
Πάντως ξύλο έπεσε εκατέρωθεν. Και ο 'δράστης' τις είχε φάει.
Τα ξέρω όλα αυτά γιατί το δικαστήριο του Ναυπλίου είναι δίπλα στο σπίτι μου και τυχαία σήμερα το πρωί περνούσα από εκεί την ωρα που είχαν φέρει τον 'δράστη' στον εισαγγελέα.
Ρώτησα κάποιους φίλους δικηγόρους και μου εξήγησαν τι και πως με το θάνατο από παθολογικά αίτια που είπα παραπάνω κλπ κλπ. -
Πάντως και εδώ μέσα έχει συζητηθεί πολλάκις ότι γίνονται παράνομα περάσματα και με μεγάλες ταχύτητες πολλές φορές ...
-
Με Picanto πήγαινε o αγωνιζόμενος, το 'κομμάτια' είναι σχετικό...
Εξάλλου σε δοκιμές πολλές φορές σταματάνε για να τσεκάρουν κάτι κτλ.αν δεν πήγαινε κομματια, τότε γιατι να νευριάσει ο θύτης; υπόθεση κάνω βεβαια, απλά μου φαινεται το πιο 'λογικό'.
Μα δεν είπα ότι δεν πήγαινε γρήγορα, είπα ότι με Picanto πόσο 'κομμάτια' να πάει κανείς... Για να τον προσπεράσει θα πήγαινε γρηγορότερα (απ΄όσο κατάλαβα από το Forum (δεν είμαι στην Ελλάδα και έτσι και αλλιώς δε βλέπω ειδήσεις και τηλεόραση γενικότερα) το Picanto προσπέρασε το Yaris, παρακάτω σταμάτησε για να τσεκάρουν κάτι, το Yaris τους προσπέρασε και μετά έκανε αναστροφή για να ζητήσει το λόγο).
Οσο για το γιατί νευριάζει κανείς στο δρόμο, δεν με εκπλήσσει πια τίποτα, λες σε κάποιον ευγενικά 'έχετε ξεχάσει αναμμένο το φλας' και σου απαντάει 'άντε γαμήσου ρε μαλάκα' (μου συνέβη προ ημερών, τι έπρεπε να κάνω, να κατέβω να τον πλακώσω ?).
αυτό ούτε το είπα ούτε το άφησα να εννοηθεί. και φυσικά δεν πήρα το μέρος κανενός. προσπαθεις να πας κάπου την κουβέντα;
Αν σε παρανόησα ζητώ συγνώμη, αλλά το 'η γροθιά δεν το σκότωσε' είναι μεν κυριολεκτικώς σωστό αλλά ΙΜΗΟ κρύβει την ουσία, ότι ο καβγάς τον σκότωσε. Προφανώς ούτε εγώ ξέρω (και δεν με ενδιαφέρει) ποιός φταίει.
αναφερόμουν στους ελληνικούς αγώνες nass. ας πούμε ότι δεν το κατάλαβες...
Μα οι ελληνικοί αγώνες είναι το σημαντικό ή το road rage ? Δηλαδή δεν θα μπορούσε ακριβώς το ίδιο περιστατικό να γίνει άσχετα με τους ελληνικούς αγώνες ?
εχω πετύχει παράνομο πέρασμα. πολλοί άλλοι έχουν πετυχει παράνομα περάσματα. κι όλοι λένε το ίδιο. μη μου πεις ότι ούτε αυτό το γνωρίζεις έτσι;
Προφανώς ισχύουν αυτά που λες. Ομως τώρα εγώ προσπαθώ να πάω την κουβέντα αλλού ή εσύ ? Εκτός και αν το θέμα λέγεται 'Παράνομες δοκιμές' στην ενότητα 'Ελληνικοί Αγώνες' και όχι 'Ζώα,ζώα,ζώα' στην ενότητα 'Περί αυτοκίνησης'.
-
nass μιλάμε οτι σκοτώθηκε ενας οδηγός αγωνων εν ώρα παράνομων δοκιμών. εννοείται οτι το όλο θεμα θα πρέπει να επικεντρωθεί ΚΑΙ εκεί.
όπως προείπες τσακωμοί γινονται καθημερινά δυστυχώς. σελίδες επι σελιδων δε γεμιζουν όμως (κακώς, άλλη ιστορία αυτό. σημαίνει ότι πλέον είναι... φυσιολογικό). ούτε βεβαια αναρτώνται βίντεο στο νετ κλπ κλπ.
είναι λάθος να κρυβομαστε πίσω απο το δάχτυλό μας. δε θα βγει ποτέ τίποτε έτσι. και ναι υπάρχουν πολλοί που έχουν αγανακτήσει με το θέμα παράνομες δοκιμές. κρυφό μυστικό ΔΕΝ είναι.
όσο για την ενότητα 'ελληνικοί αγώνες', υπάρχει πρέπει να δώσεις όνομα, επώνυμο, τηλεφωνο, ΑΦΜ, Ε9 κι ένα καντηλάκι απο τον Άγιο Χαράλαμπο -βοήθειά μας- για να συμμετέχεις. αλλιώς θα τα λέγαμε εκεί, φαντάζομαι και πολλοί άλλοι θα ήθελαν να πουν τη γνώμη τους, αλλά δεν τους δίνεται η 'ευκαιρία'. οπότε μεταφερόμαστε εδώ...
-
Εχεις δίκιο, συμβαίνουν αυτά και όντως είναι πρόβλημα, αλλά η πολιτική του Forum (που την ορίζει ο ιδιοκτήτης του) λέει ότι αν θέλεις να πεις για τις παράνομες δοκιμές σε ελληνικούς αγώνες πρέπει να το κάνεις στην αντίστοιχη ενότητα και με συγκεκριμένες προϋποθέσεις (υπερβάλλεις, ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο ζητάει). Εδώ, όπως και να το κάνουμε, είσαι εκτός θέματος.
Και επιμένω ότι μπροστά σε αυτό που συνέβη, ένας άνθρωπος πέθανε λόγω road rage, το γεγονός ότι ο θανών έκανε παράνομες δοκιμές είναι ελάσσον.
-
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=266987
Τι ζώα, σχεδόν κανένας δε φοράει κράνος.
-
Βέββαια ειναι και το άλλο. Οδηγός αγώνων και δεν κάνει εξετάσεις? ΑΑν δηλαδή του τύχαινε στον αγώνα παίζει να είχαμε και θύματα....
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]