-
-
ανεβαινουν οι θερμοκρασιες τελευταια στο φορουμ, λογικα και μονο καποιος πρεπει να ειναι http://www.youtube.com/watch?v=qvNuVFYtMjQ
εγω κυριε κυριε Κρους ειμαι καθαρος και ευπρεπης, εξηγω και με λεπτομερεια την πλειονοτητα των μηχανισμων της Audemars Piguet αμα θελησετε ...λοιπον ο Θανος φταει για ολα εδω μεσα
-
Κουκουλα φορας?
-
Μπα δεν έχει ανάγκη...
Ναι ρε, τα παίρνω ολα πάνω μου!!!
-
10.000 baby!
-
εγώ λέω να μην ξαναποστάρεις, για να μη χαλάσεις τον στρογγυλο αριθμό.
-
σαν να γράφει πιο συχνά ο ταύρος από τότε που ξεκινήσαμε τις μπριζολοκαταστάσεις...
-
Σας καλοπιάνω σε περίπτωση που σας αρεσει το μοσχαρίσιο.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
There are always two people in every forum :the user and the mod.
There's always the higher powah, son
Chuck Norris!! εσύ ;
Chuck... who?
Απόστολε, εσύ?
ο Chuck ΓΑΠ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
10.000 baby!φαφλατα
-
Ποιος εχει να μου προσφερει καλοκαιρινη δουλεια;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νατα μας και τα under armour ισοθερμικα,ο μιστερ πρεσιντεντ
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ποιος εχει να μου προσφερει καλοκαιρινη δουλεια;Και εμενα...
Ρε παιδια ξερει κανεις σε ποσες μερες ερχεται το διπλωμα???Πανε κοντα 2 βδομαδες απο τοτε που εδωσα το αμαξι και ακομα τιποτα...
-
Τι θα γινει ρε παιδια με τη μοδα που ξεκινησε ο Πασχος? Ολοι σας θα βαλετε το παιδακι που κατουραει?
Πρωτα ο Ορεστης, μετα κι ο ddl, Θωμα εσυ τι θα βαλεις οτι κατουραει? Κανα Audi? -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Θωμα εσυ τι θα βαλεις οτι κατουραει? Κανα Audi?Τη bmw ρε συ!! Εχει αλλοιωσει αξιες ετων αυτο το VAG πια!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τι θα γινει ρε παιδια με τη μοδα που ξεκινησε ο Πασχος? Ολοι σας θα βαλετε το παιδακι που κατουραει?
Πρωτα ο Ορεστης, μετα κι ο ddl, Θωμα εσυ τι θα βαλεις οτι κατουραει? Κανα Audi?Εντάξει του πάσχου όμως είναι λάδια όχι κάτουρο...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ποιος εχει να μου προσφερει καλοκαιρινη δουλεια;
Και εμενα...
Ρε παιδια ξερει κανεις σε ποσες μερες ερχεται το διπλωμα???Πανε κοντα 2 βδομαδες απο τοτε που εδωσα το αμαξι και ακομα τιποτα...
-
εδωσε το αμαξι για να παρει το διπλωμα?
new age λαδωμα?... -
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Έδωσε το αμάξι για λάδωμα... οκεικ!
Σου λέει, θ αμας δώσει το αμάξι για να πάρει δίπλωμα, έτσι μετά δεν θα έχει αμάξι, άρα θα ήμαστε όλοι μια χαρα! -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Θωμα εσυ τι θα βαλεις οτι κατουραει? Κανα Audi? :
Τη bmw ρε συ!! Εχει αλλοιωσει αξιες ετων αυτο το VAG πια!!
Κοιτα BMW ειχα οποτε λες?? αλλα οχι μονο την προπελα αλλα και τις λαδιερες Vag
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]