-
Το Evo το σκέφτηκα μόνο και μόνο για τους 135 ίππους. Αν είναι να διαλέξω σε 105 ίππους υπάρχουν νομίζω πληθώρα καλύτερων επιλογών.
Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση. Αν απορρίπτω κάποιες επολογές είναι γιατί η εμφάνιση παίζει το ρόλο της, ασχέτως των υπολοίπων. Αν δεν σου κάθεται καλά στο μάτι κάτι
-
Ο χρήστης VAG2011 έγραψε:
Το Evo το σκέφτηκα μόνο και μόνο για τους 135 ίππους. Αν είναι να διαλέξω σε 105 ίππους υπάρχουν νομίζω πληθώρα καλύτερων επιλογών.Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση. Αν απορρίπτω κάποιες επολογές είναι γιατί η εμφάνιση παίζει το ρόλο της, ασχέτως των υπολοίπων. Αν δεν σου κάθεται καλά στο μάτι κάτι
Είναι όμως σημαντική και η οικονομική διαφορά.
Μετα απο αυτες τις 2 σου απαντησεις, συμπεραινω οτι μαλλον κοιτας το punto επειδη απλα ειναι πιο γρηγορο και αν και λιγο πιο ακριβο, πιο τιμιο για τα λεφτα του..Μαλλον ομως δε σου πολυ αρεσει και αυτο που θες ειναι το ibiza ή καποιο σε παρομοια κυβικα-ιπποδυναμη..
-
Η απόσυρση ισχύει για μτχ ενός έτους;
-
Το Punto, αν και πιο γρήγορο από τα «μικρά» υπερτροφοδοτούμενα των 105 ίππων, αδικείται από το μετριότατο σασμάν του. Επίσης, έχουν κάνει «περικοπές» στον εξοπλισμό ασφάλειας (λείπει πλέον το ESP και ο αερόσακος γονάτων [τουλ. στις εκδόσεις Racing] που ήταν στάνταρντ στις πρώτες παρτίδες). Αν κοιτάζεις για Punto Evo 135 τότε στα ίδια χρήματα κοίταξε για Ibiza FR.
-
Ισχύει ότι σε καμιά του έκδοση με 5 θύρες, το 135m-air δεν έχει στάνταρ πίσω ηλεκτρικά παράθυρα? Κάτι τέτοιο είδα τώρα που έριξα μια γρήγορη ματιά!! Απαράδεκτον αγαπητή Fiat...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το Evo το σκέφτηκα μόνο και μόνο για τους 135 ίππους. Αν είναι να διαλέξω σε 105 ίππους υπάρχουν νομίζω πληθώρα καλύτερων επιλογών.
Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση. Αν απορρίπτω κάποιες επολογές είναι γιατί η εμφάνιση παίζει το ρόλο της, ασχέτως των υπολοίπων. Αν δεν σου κάθεται καλά στο μάτι κάτι
Είναι όμως σημαντική και η οικονομική διαφορά.
Μετα απο αυτες τις 2 σου απαντησεις, συμπεραινω οτι μαλλον κοιτας το punto επειδη απλα ειναι πιο γρηγορο και αν και λιγο πιο ακριβο, πιο τιμιο για τα λεφτα του..Μαλλον ομως δε σου πολυ αρεσει και αυτο που θες ειναι το ibiza ή καποιο σε παρομοια κυβικα-ιπποδυναμη..
Μήπως είναι έτσι;; Δεν το κρύβω ότι φοβάμαι την Fiat. Υπάρχει κανένας κάτοχος του ενός ή του άλλου, ή να τα έχει οδηγήσει;
-
Οτι ειναι καλο deal το πουντακι ,ειναι.. Αλλα αν πραγματικα 'πιεζεσαι' να το παρεις, δεν εχεις λογο...
Καποιος ειχε γραψει για καποια προσφορα στις MITO 155 κοντα στα 16k? Ας μας πει καποιος λιγα λογια αν γνωριζει..Ακουγεται πολυ καλη περιπτωση..
-
θελει 5θυρο
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ισχύει ότι σε καμιά του έκδοση με 5 θύρες, το 135m-air δεν έχει στάνταρ πίσω ηλεκτρικά παράθυρα? Κάτι τέτοιο είδα τώρα που έριξα μια γρήγορη ματιά!! Απαράδεκτον αγαπητή Fiat...Ισχύει, ποτέ δε δίνονταν άλλωστε στάνταρντ τα πίσω σε κανένα μικρό Φίατ.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
θελει 5θυροΠαραλειψη μου..
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ισχύει ότι σε καμιά του έκδοση με 5 θύρες, το 135m-air δεν έχει στάνταρ πίσω ηλεκτρικά παράθυρα? Κάτι τέτοιο είδα τώρα που έριξα μια γρήγορη ματιά!! Απαράδεκτον αγαπητή Fiat...
Ισχύει, ποτέ δε δίνονταν άλλωστε στάνταρντ τα πίσω σε κανένα μικρό Φίατ.
Τραγικό και απαράδεκτο!
Μας καλόμαθαν με το 500αρακι και τώρα τέτοιες γυφτιές στα μεγαλύτερα? Κρίμας... -
παιδες οποιος θελει το αμαξι δεν θα κολλησει εκει σιγουρα θα προσφερεται σαν εξτρα ομως
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Η απόσυρση ισχύει για μτχ ενός έτους;Όχι. Μόνο καινούρια και μάλιστα μη εκτελωνισμένα.
-
Σε 5θυρο εγώ θα κοιτούσα και το νέο C3.
Το είδα στο δρόμο σε λευκό και πραγματικά είναι πανέμορφο.
Πολύ ποιο όμορφο από το DS3.Επίσης θα κοίταζα και το 207...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σε 5θυρο εγώ θα κοιτούσα και το νέο C3.
Το είδα στο δρόμο σε λευκό και πραγματικά είναι πανέμορφο.
Πολύ ποιο όμορφο από το DS3.Επίσης θα κοίταζα και το 207...
Το C3 δε θα το πρότεινα. Έχω γράψει κι εντυπώσεις στο «Οδήγησα». Το 207 πάλι ναι αλλά τουλάχιστον με τον 1.6 120cv.
-
To 'οδήγησα' είναι αυτό το θέμα με τις 242 σελίδες;
Ούτε που έχω κοιτάξει τι γράφετε εκεί μέσα... 242 σελίδες; ... Χαμός ... Κοίταξα λίγο τις τελευταίες σελίδες και χάθηκα...
-
Εδώ είσαι: viewtopic.php?p=1955363#p1955363
-
Ευχαριστώ ! Πάω να το μελετήσω...
-
Ρε συ μια χαρά είναι το ΝΕΟ C3! Εγώ νόμιζα ότι είχε θέματα σοβαρά το αυτοκίνητο...
Εμένα πάντως που το είδα σε λευκό ήταν μούρλια...
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=5405
Νομίζω στα λεφτά του είναι από τις καλύτερες επιλογές τελικά.
Το 207 είναι παράλογα ακριβό και 'παλιό' γι' αυτά που προσφέρει.
Fiat Punto Evo 1,4 135PS ή Seat Ibiza 1,2 Tsi 105PS;